Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק דיברנו אבל אני לא סגור על עצמי בכלל אתמול אני נתנתי דגמים של רדיודיסקים ושאלתי איזה יותר טוב הפעם אני רוצה שיציאו לי דגם טוב עד 700 שקל

פורסם

מתכנן להוסיף קומפוננט 6.5 אינטש GT5650C JBL ומגבר לרכב JBL CS-60.4 וסאב וופר ‏12 ‏אינטש CVR12 Kicker

ועוד לא התיעצתי עם בעל מקצוע כי אני לא מכיר כאלה עדיין

דרך אגב איך השילוב של כל המערכת?

פורסם

CVR על מגבר של JBL שנותן 160 RMS בגישור ?

זה הדבר הכי לא חכם לעשות, מה גם שכמעט ולא ניתן להשיג את המגבר הזה יותר כי זה דגם ישן שהפסיקו לייצר.

עדיף לקנות את הקיקר C12 ולסגור עניין.

בקשר לרדיו דיסק: תקנה פיוניר DEH3150UB שעולה כ- 600 ש"ח, יש כזה לחבר שלי וזה מכשיר סבבה לגמרי.

כולל שתי יציאות למגבר, USB, AUX ועוד כל מיני פונקציות.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...