Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באחד הנושאים לאחרונה מישהו שרשם שאפשר להשתמש במקום כבל מתח יעודי לאודיו להשתמש בכבל רתכת 4G.

מה דעתכם בנושא ? אפשרי ? כי להשיג כבל 4G בעיר שלי יהיה בעיה וכבל רתכת זה לא נראה לי בעיה להשיג פה כי חנויות חומרי ביניין משום מה יש לנו המון.

כמה אמור לעלות 5 מטר 4G יעודי ? שאני אדע להשוות לכבל רתכת אם באמת אפשר להשתמש בזה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש סוגים שונים כבל רתכת.

אני יודע שרבים ירימו גבה אבל כבל רתכת הוא הכבל הטוב ביותר להעברת מתח למגברים.נקודה!

הוא בנוי מחומרים שצריכים להעביר כמות מתח עצומה בעל אמפרז' גבוה מאד שיוצר חום רב.

יש סוגים שונים של עובי וחשוב יותר,אופי החוטים שבתוכו הממלאים תפקיד חשוב לאיזו עוצמת עבודה הם נועדו.

קח בחשבון,שהוא מאד לא קל לעבודת התקנה ברכב אבל הקושי מצדיק את ההשקעה.

הוא זול יחסית,אבל ברר ושאל היטב לגבי הסוגים.לא צריך לקנות את הכי עבה והשאלה הנשאלת לאילו רכיבים אתה צריך כי אם המערכת שלך "צנועה"(מבלי לפגוע)-יש תחליפים טובים שיספיקו למטרתך.

בהצלחה

ליאור

פורסם

שים לב לכלב שאתה קונה , אני קניתי 25 ממ^2 ת עם בידוד כפול .

קצת קשה לכופף ....

נסה קודם לאתר את המסלול שאתה תפרוס את הכבל , תראה מהעיקום הכי חד שיש לך במסלול ואז תנסה לעשות את הכיוף בחנות .

מקסימום תרד מעט בקוטר .

בהצלחה.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

ליאור, ומה בנוגע להתנגדות של הכבל עצמו?

זה לא משהו שצריך לקחת בשיקול?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו אצלך יש כבל רתכת לא? אולי תשפוך קצת אור על הנושא? אנשים רצים וקונים כבלים במיטב כספם כשיש כבלים שעולים גרושים(יחסית).

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני שם שתיי מגברים, אחד של JBL 1004 ואחד של רוקפורד 50X4

אני יצתרך כבל עבה לפי דעתי

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

אני יודע, אבל כבל רתכת מספיק ? מה אני אמור לבקש מהמוכר כבל רתכת 4G ? איך זה בא זה לא אמור לבוא עם סופית תנין לתפוס את האלקטרודה?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

שבת שלום

מצטער על חוסר ההבנה אבל מישהוא יכול להסביר לי איך ולמה צריך להשתמש בכבל רתכת

כבל רתכת הוא כבל ייעודי לרתכת

וכבל מתח לרכב הוא כבל ייעודי לרכב

אז למה כל הטחינה הזו כשכל מה שטל כהן צריך לעשות זה לגשת ולרכוש 5 מטר כבל מתח לרכב

לפי המגברים שציינת שיש לך אני לא חושב שאתה צריך יותר מכבל מתח 8G ""אמיתי"" ולדעתי לא יעלה לך יותר מ-50 ש"ח

אם תגדיל ראש יהיה זה אך נחמד לרכוש כבל 4G (זה תמיד טוב יותר) שלא יעלה יותר מאזור ה-80-100 ש"ח

אבל במקרה של ה-4G תצטרך לרכוש גם מפצל מתח כדי לצאת לכל מגבר בנפרד

בהצלחה ומקווה שתעשה את הרכישה הנכונה והנבונה

דרור

פורסם

אתם מוכרים אצלכם כבל מתח 4G ומפצל ? כמה עולה 5 מטר ומפצל ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם
שבת שלום

מצטער על חוסר ההבנה אבל מישהוא יכול להסביר לי איך ולמה צריך להשתמש בכבל רתכת

כבל רתכת הוא כבל ייעודי לרתכת

וכבל מתח לרכב הוא כבל ייעודי לרכב

אז למה כל הטחינה הזו כשכל מה שטל כהן צריך לעשות זה לגשת ולרכוש 5 מטר כבל מתח לרכב

לפי המגברים שציינת שיש לך אני לא חושב שאתה צריך יותר מכבל מתח 8G ""אמיתי"" ולדעתי לא יעלה לך יותר מ-50 ש"ח

אם תגדיל ראש יהיה זה אך נחמד לרכוש כבל 4G (זה תמיד טוב יותר) שלא יעלה יותר מאזור ה-80-100 ש"ח

אבל במקרה של ה-4G תצטרך לרכוש גם מפצל מתח כדי לצאת לכל מגבר בנפרד

בהצלחה ומקווה שתעשה את הרכישה הנכונה והנבונה

דרור

דרור טעות ידידי - כבל מתח של רתכת מעביר מתח גם כן ולעניות דעתי הוא לא פחות טוב ונדמה לי שאף יותר טוב מכבל מתח יעודי לרכב, רתכות עובדות בהספקים גבוהים מאוד, הכבלים עשוים מנחושת ברמה גבוהה מאוד וכל הכבלים שבאמת נחשבים כמו קנוקפטז ואודיסון יקרים משמעותית מכבל רתכת באותו הקוטר ששנייהם בעצם עושים את אותו העבודה, אני יודע שיש יותר מאדם אחד שמשתמשים בפורום הזה בכבל רתכת ואני אישית אם לא הייתי מקבל את הקיט חיווט שלי הייתי כנראה משתמש גם כן בכבל רתכת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אז אפשר קצת הכוונה ממישהו שבאמת מבין בזה מה ללכת ולבקש מהמוכר ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

אלעד שלום מה שלומך ?

תמיד טוב לשמוע ממך אני מקווה שהכל בסדר (מה עם ביקור קטן ?)

הבהרה קטנה

אני לא טענתי ולא טוען שכבל רתכת הוא טוב יותר או טוב פחות למערכת ברכב

אני פשוט אומר שישנם כבלים מצויינים שנוצרו לטובת התקנת מערכת סאונד ברכב

אני באופן עקרוני בעד לקצר תהליכים ולא לחפש את הייחודיות איפה שלא צריך, לכן אמרתי שכבל מתח לרכב הוא הפיתרון הנגיש הטוב והנכון יותר לטל כהן (מה עוד שהמגברים המדוברים לא ידועים כצרכני מתח כבדים וכל כבל 8G יהיה מספיק טוב להפעלתם הבטוחה)

אין שום בעיה בלהוציא עד 100 ש"ח ולרכוש כבל מתח 4G או שני כבלים 5 מטר של 8G ייעודיים לרכב (נוחים להשחלה ברכב וגמישים מספיק כדי לצאת מהפלטה למגבר כמעט באפס כבל) לטובת ההתקנה

שיהיה לך שבוע טוב ושוב הגיע הזמן לביקור בעיר הגדולה

דרור

פורסם

אני ראיתי את אחד האנשים המבינים בסאונד בארץ (יאריק) משתמש בכבל רתכת. סביר להניח שהוא יודע מה הוא עושה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מתנאל לי אישית ממש אין בעיה אם אתה או יאריק תשתמשו או משתמשים בכבל רתכת

אני סך הכל הצעתי פיתרון יעיל מהיר ובהחלט מספיק להתקנה של שני המגברים הספציפיים ברכב של פותח השרשור

אציין כי אני לא מכיר אותו ולא מכיר את רכבו ואין בינינו שום דו שיח ישיר או עקיף מעבר לת"רד הזה

אני סך הכל מגיב לטובת פיתרון הכי קל וזמין לחבר פורום ששאל שאלה

מצידי אתם יכולים להשתמש בכבל של אפס גיי"ג השאלה היא כדאיות וצורך

דרור

• תוכן חדש...