Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב שיורד מהכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני מוריד את הרכב מהכביש מחר ואני רוצה להפתר ממנו כמה שיותר מהר (קיבלתי כבר התרעה מהעירייה היום).

איך אני מבצע את המכירה לפירוק אחרי הורדה אני מבין שהם לא עושים העברת בעלות אבל איך אני מעביר את האחריות אל הקונה.

פורסם

מבטל את רשיון הרכב.

מוריד לוחיות רישוי מהרכב.

הולך לאחת הצמתים ומחפש מדבקות של קונה רכבים לפירוק - מתקשר, מקבל ממנו 300-200 שקל, הוא לוקח את הגרוטאה ושלום על ישראל.

כשאתה מוכר רכב שרשיונו מושבת, אתה לא מוכר רכב, אתה מוכר מחרטה מקולקלת/גוש ברזל ופלסטיק/ פסולת ברזל בנין וכד'.

ברמת העיקרון, אתה לא אמור לתת לסוחר את הרשיון המבוטל והוא גם לא ממש צריך לדעת מה מספרי הרישוי.

אם אתה מאוד רוצה- תעשו זיכרון דברים שבו תציין שמכרת מספר שילדה XXXX וידוע לו שהרשיונות בוטלו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אריאל,

אפשר להניח שהרכב לא תקין ועלות התיקונים לא מצדיקה את המהלך.

יכול להיות שהרכב עוד לא בן 20.

יכול להיות שהרכב חייב אגרות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

באיזה רכב מדובר? אולי מישהוא כאן ישמח לרכוש את הרכב לחלקים ביותר מה 200-300 ש"ח העלובים שסוחר ברזל יתן לך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אדיוט גנב רכב עם ראש מנוע שהלך בדרך שבר את הסוויטץ + שמשה בדלת עיקם את הדלת וכנראה עשה תאונה.

בסיבוב הקודם (נראה לי צביקה) העריך את התיקונים למנוע בכ2000 שקל (בלי עבודה).

כאשר המשטרע החזירה לי את הרכב הבנתי שהנזקים החדשים (פח סוויטץ כנראה גם חיווט ) בתוספות הישנים (ראש מנוע שהלך וודאי) לא שווה לי את התיקון.

הרכב חייב אגרה של 760~ שקלים (לא זוכר את הסכום).

פורסם

טוב מכרתי את הגרוטאה 450 שקל (הורידו אותי מ700).

היה אצלי מכונאי (חבר) שנתן לי הצעת מחיר - 3500 שקל תיקון (מחירון של הרכב אם אני זוכר כיום 5500) וזה לדברים שהוא

לגבי הרישיון כל הסוחרים דרשו את הרישיון וביצעו זכרון דברים (בדקתי אצל כמה), אני רק מקווה שזה לא יחזור אלי בהפוכה ...

פורסם
טוב מכרתי את הגרוטאה 450 שקל (הורידו אותי מ700).

היה אצלי מכונאי (חבר) שנתן לי הצעת מחיר - 3500 שקל תיקון (מחירון של הרכב אם אני זוכר כיום 5500) וזה לדברים שהוא

לגבי הרישיון כל הסוחרים דרשו את הרישיון וביצעו זכרון דברים (בדקתי אצל כמה), אני רק מקווה שזה לא יחזור אלי בהפוכה ...

אם לא עשית העברת בעלות או הורדה מהכביש במשרד הרישוי, אתה בצרות חביבי

שום זכרון דברים לא ימנע את הקנסות שתתחיל לקבל,פעל מהר ובזריזות

ע'פי החוק, העברת הבעלות מחוייבת ע'י המוכר

כל קנס שיגיע עליך!!!

שווה אפילו לבטל את העסקה אם הקונה לא מוכן לתנאיך

450 ש'ח יהיו המחיר הזול שאתה עלול לקבל

בהצל8)ה

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

• תוכן חדש...