Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחרי ששמעתי את הדוטק מ.ק2 על מגבר של JBL ולא אהבתי אותו. צורם מדי, ולא מתאים לי למוסיקה (היפ הופ ושחורה)

מחפש המלצה לסט בסביבות 800 שח +-, בעוצמה גבוהה! הכוונה ל100-150rms.

האם הדוטק אוביישן יותר מתאים לי? (לא שמעתי אותו עדיין בהגברה המתאימה).

שמעתי את הרוקפורד הדגם הבסיסי של ה60rms, שהוא מעולה בעיני, אך חלש מדי. וראיתי שאפשר לארגן את הסדרה הגבוהה (T) במחיר של 1000 שח, והוא בעוצמה 100rms. מישהו יכול לתת חוות דעת עליו?

התייעצתי עם מישהו והוא המליץ לי על סט של סאונד סטרים דגם פיקאסו, הספק נאה של 120rms, אך מישהו שמע אותו? מכיר את הסדרה?

לסיום, הסט שהתאהבתי בו, הוא הרץ היי אנרג'י, אך רחוק מאד מהתקציב שלי, הכי זול שבדקתי מצאתי ב1600. הרץ אנרג'י לא שווה את הכסף, כבר עדיף ג'ביאל 75rms.

יש למישהו הצעות?

פורסם

הסגנון צליל של JBL באמת יותר דומה לזה של הרץ' מאשר המורל.

אני ממליץ לך לבדוק גם פוקאל.

מצד שני בסכום של 800 שקל, אם פסלת את ההרץ אנרג'י , אז תשקול או הרץ' הי אנרג'י יד 2 או JBL GTO.

פורסם

לא בוחרים רמקולים לפי הספק - אלה לפי אופי הצליל שאתה אוהב קח בחשבון שסט שנשמע לך חד וחזק עכשיו

בשימוש ממושך יכול להשמע לך חד מידי אם המטרה היא ווליום - זוג 6X9 חזקים מאחורה יעשה עבודה הרבה יותר

טובה מה שכן בימה קדמית לא תהיה לך! אכן מורל פחות מתאימים למוזיקה שאתה שומע!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

יד שנייה לא בא בחשבון, מטעויות של אנשים לומדים.

הJBL עדיף על ההרץ אנרג'י בגלל המחיר (בעיני נשמעים אותו דבר, רק ההפרש של 200 שח במחיר).

6*9 כנראה זאת תהיה הפשרה אם באמת אני אקנה קומפוננט חלש יחסית.

פוקל צליל חד, שמעתי את הv2 שעלה לפני שנתיים 1300, סט אדיר!! אבל בעיני לא שווה את הכסף, עדיף כבר לחסוך עוד קצת ולקנות את ההי אנרג'י.

מישהו יכול לשפוך אור על הסאונד סטרים?

או על רוקפורד T162S ?

מישהו שמע אותם?

פורסם

אם הגעת למסקנה שסט של מורל צורם לך, אז או שהוא היה מכוון לא טוב או ששמעת מקור גרוע.

סטים של מורל נחשבים יחסית למאד רכים ולא צורמים.

באיזור התקציב שלך יש את האימג'ין של HAT, סט שצריך להיות מאד קרוב לקלארוס, אבל במחיר הרבה יותר נוח.

מתחדשת*

• תוכן חדש...