Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר של אחי יש כבר משהו כמו 7שנים אלפא 145 יפיפיה שתמיד אהבתי רק לראות אותו עובר ליד הבית וההיתי כולי מאושר.

לפני חצי שנה הלך לאוטו מנוע ומאז הרכב שוכב,היום קיבלתי ממנו טלפון לבקש שאני יבוא לקחת את המערכת מהאוטו כי הרכב ימכר לפירוק,רציתי לדעת מה דעתכם עם כדאי לקחת את האוטו הזה ולהשקיע במנוע חדש? הוא אומר שחוץ מהמנוע הכל באוטו תקין וכמו שאני זוכר האוטו באמת היה שמור מאוד,כמה אמור לעלות שיפוץ כללי למנוע כזה?

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

שנת 96 מנוע 1600

חשבתי גם על לשדך אולי מנוע קצת יותר גדול\חזק

תקציב עומד על 6 אלף יספיק לי לדבר כזה?

פורסם

ניתן בהחלט להחליף מנוע בתקציב שנתת ואף בפחות. עם זאת, להעלות את הנפח ל 1700 יגרור אחריו עלויות נוספות שבוודאי יחרגו מהתקציב (משאבות למיניהן, תושבות, מתאמים, מחשב רכב ועוד..)

הייתה לי 145 (מ.ר 77-767-19) והיא הייתה מדהימה !!.

...CASKA for life

פורסם

יש מצב לדעת מחיר מוערך של החלפת מנוע מקורי מהתחלת העבודה ועד מצב נסיעה של האוטו על איזה סכום הוצאות אני יעמוד?

אגב,מה מחירון של רכב כזה?

פורסם

להחליף למנוע 1700 8V לא תהיה בעיה רצינית, עד כמה שזכור לי, זה אותו מנוע כמו ה1600 רק חלל הצלינדרים יותר גדול וכו'.

ממליץ בחום על איציק בית-דגן, מומחה לאלפות.

JEP.

פורסם

ידוע לך מה קרה למנוע? אולי תיקון יהיה לא כל כך יקר.

בעיקרון אני מכיר מישהו שנחשב מומחה מספר 1 במנועים של אלפות, הוא מצפון. אני לא יודע אם הוא יתעסק בבוקסר, הוא אוהב מנועים טוריים והנעה אחורית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איחרתי:-( הרכב כבר נימכר לפירוק.

תודה רבה חברים

• תוכן חדש...