Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שאצטרך להחליף בקרוב זוג צמיגים .

הרכב : הונדה סיוויק 2006 5 דלתות אשר מגיע ללא גלגל רזרבי וחמוש בצמיגים

מסוג : RUN ON FLAT במידות לא שגרתיות : 225/45/17 H91

המחיר הזול ביותר שמצאתי עד עכשיו הוא של חברת DUNLOP , אך עלותו 1,200 ש"ח לצמיג בודד כולל מע"מ.

האם ניתן להרכיב צמיגים רגילים באותן מידות אך לא RUN ON FLAT על הרכב ? האם יש בזה סיכון

בטיחותי או שרק הסיכוי לפנצ'ר יותר גדול ואז אני צריך להשתמש בספריי תיקון או גרוע מזה הזמנת גרר ?

המחיר של צמיג רגיל במידות הנ"ל נמוך מאוד לעומתו ועומד על 470 ש"ח בלבד.

ששי כהן

wheel

פורסם

היתרון שיש לצמיגים האלו הוא שבעקבות תקר בגלגל אתה יכול להמשיך לנסוע במהירות של עד 80 קמ"ש ל 150 ק"מ .

אם תרכיב צמיגים רגילים , מה תעשה במקרה של תקר ?

לפי דעתי אם יש לך מקום לדחוף גלגל רזרווי נסה להשיג גלגל נוסף , תרכיב צמיגים רגילים ועדיין זה ישתלם לך כלכלית .

פורסם

יש מקום לגלגל רזרבי ואף הדגמים שהגיעו בחודשים האחרונים , כוללים כבר גלגל רזרבי

כסטנדרט. גם אני חשבתי על הרעיון הנ"ל , אך חשוב לי לבדוק שבאמת אין השלכות בטיחותיות

למעט הפנצ'רים.

תודה על העזרה:wink:

ששי כהן

wheel

• תוכן חדש...