Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדשה בפורום :wink:

קודם כל יאמר להגנתי, שעברתי על משהו כמו 10 שרשורים בנושא דומה, אבל כולם דנים בדגמי מכוניות שאני לא מעוניינת בהם.

אז ככה קצת רקע - אנחנו מחפשים רכב בין 45-50K, שיהיה אמין, קטן,חסכוני וזריז. לא מעוניינים בפוזה, אבל שיהיה נעים לנסיעה. לא נהגי שודים, אבל יודעים ואוהבים לנהוג. נוהגים כחוק, ולרוב בסביבה עירונית. הרכב ישמש לעבודה-בית-חברים באזור ת"א + נסיעות אחת לשבועיים שלוש לצפון. 2003 ומעלה.

 

הדגמים שבאים בחשבון:

איגניס - קטנה, חמודה,אמינה(סוזוקי!) אבל אני מפחדת שזה ממש "רכב סבתות". שמעתי שהוא בעייתי בסיבובים, וחווית הנהיגה מאד גרועה. אוטומט תהיה גם בסדר?

איביזה - 1.4 ידנית. איך האמינות ועלויות התיקון? איך חווית הנהיגה?

פיזיו 206/307 (ידניות) - מי עדיפה? (במפתיע הן באות במחירים דומים). להורים היתה 306 במשך 14 שנה שאנחנו ממש אהבנו, אבל לאחרונה אני שומעת הרבה לכלוכים על תקלות רבות, ועלות תיקון גבוהה.

מאזדה 323 הצ'בק - אוטו חמוד, אבל מאד נדיר!

 

 

זהו בעקרון. עוד הצעות?? מה לגבי מה שפירטתי? האם בכל הגדמים קריטי שתהיה ידנית? מי מהם לא סוחב?

 

מה שלא בא בחשבון זה יונדאי(אוי), פיאט(meh), פולקסווגן (יקר), וסיריון שממש לא מדברת אלינו. אהה וגם רנו וסיטרואן.

טויוטה Runx - כרגע ירדה מהפרק עקב דיווח שהמנועים של שנתון 2003-2004 מאד בעייתיים. יאריס יקר!

פורסם

מקפיצה...



אין המלצות?

האם הסוזוקי אכן רכב סבתות? והאם יש חסרון לגיר האוטומטי שם?(כמו בפיג'ו והאיביזה)

איך האיביזה מבחינת אמינות?

איך הפיז'ו?

ועל מי מ3 אלה הייתם ממליצים?

המון תודה

פורסם

ראשית ברוכה הבאה לפורום, אני מקווה שתמצאי את מבוקשך כאן.

 

מכל מה שאמרת כאן לדעתי האיביזה 1.4 ידנית מהווה את החבילה האולטימטיבית - היא עונה על הדרישות שהצגת (שיהיה אמין, קטן,חסכוני וזריז. לא מעוניינים בפוזה, אבל שיהיה נעים לנסיעה. לא נהגי שודים, אבל יודעים ואוהבים לנהוג. נוהגים כחוק, ולרוב בסביבה עירונית. הרכב ישמש לעבודה-בית-חברים באזור ת"א + נסיעות אחת לשבועיים שלוש לצפון. 2003 ומעלה.) פרט אולי לנסיעות לצפון שבהן הרכב יתאמץ טיפה יותר אבל לא משהו רציני. הרכב מהנה, חסכוני וקטן, צריכת הדלק שלו היא מינורית ובגרסא הידנית אף יותר. תנסו למצוא אקזמפלר שמור ע"מ לא להתקל בבעיות בלאי או תקלות לא רצויות ותזכו לחיות ביחד בהנאה.

 

בהצלחה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

×
×
  • תוכן חדש...