Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתיחת כנף - היכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, התרחבתי לג'אנט 8" סוג של חצי בורבט חצי "רגיל" כלומר הוא לא בורבט כמו העמוקים שאפשר להכניס חצי יד בפנים.

בכל אופן, הג'אנט בולט לי כחצי ס"מ מהכנפיים האחוריים ולכן כאשר אני בבורות או באמפרים עצבניים יש שיפשוף יחסית עדין מאחורה.

שמעתי על פיתרון אמנם חאפרי אבל זה בנתיים הייעוד, של מתיחת הכנפיים, אני מאמין שמתיחה של חצי ס"מ לא תעשה יותר מידי בעיות. כי השפשוף הוא גבולי, בכל אופן אם למישהו יש מקום שהוא יודע שמתעסק בזה אני אשמח לקבל את המספר ! תודה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מנהלים סליחה על הדאבל, אין אפשרות עריכה.

בדקתי את הנושא שוב בנסיעת מבחן קצת יותר אגרסיבית עכשיו, רוב השפשוף נעשה רק בגלגל נוסע אחורי, כלומר אם אתה יושב ברכב, אז גלגל ימין אחורי.

בדקתי שוב אולי יש איזה פלסטיק חיפוי אבל אין ולכן אני מבין שהשפשוף הוא בכנף עצמה. אם ככה, בולם או קפיץ עייף?

המרווח שהג'אנט בולט מהרכב ממש לא מוגזם ונראה לי מתיחונת קטנטה תפתור את העניין

פורסם

הנה כמה תמונות להבנת המצב יותר טוב :

127523257272.th.jpg

127523261201.th.jpg

127523262762.th.jpg

127523267231.th.jpg

בתמונה השניה שכביכול אמורים לראות את היציאה מגוף הרכב, התמונת קצת בזווית, הבליטה יותר קטנה.

פורסם

ייתכן מאוד שהקפיץ וגם הבולם עייפים (בולם שלא מרסן את תנודות הקפיץ).

שקול החלפה של זוג קפיצים ובולמים אחוריים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה נותן את חוות הדעת לפי זה שיש מרווח בין הצמיג לכנף שדי הגיוני שבולם תיקני ימנע פגיעה? או שזו השערה?

פורסם

נראה סוף הדרך, תתחדש

כמו שאמרתי לך, כל פחח טוב יוכל לעשות את העבודה

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

פורסם

מתעלק, גם אצלי הצמיג בולט ככה (למרות שהמידה תקנית) ורק! כאשר יש נוסעים מאחור יש שפשוף.

האם החלפת בולמים תעזור?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

קרה לי גם כן באימפרזה 95.

אבל הבעיה נפתרה עם החלפת בולמים.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

בהתחלה חשבתי רק בצד נוסע ימין אחורה הגלגל משפשף, אתמול הלכתי לעשות מילוי אוויר ולאזן הכל, נוכחתי לגלות שהלחצים היו שונים בכל הגלגלים, אני מדבר לדוגמא, אחורי 16, אחורי צד שני 21, קדימה 40, קדימה צד שני 31.

לא בדקתי לחץ אוויר ברכישה, בכל אופן איזנתי את הכל, קדימה 32, אחורי היה 30 אבל זה פתאום התחיל לשפשף אחיד 2 האחוריים, אז הורדתי מהר ל 24, וזה משפשף קצת פחות בקיצור על הפנים D: ראיתי שהשפה של הצמיג איך שנמצאת השורה האחורנה כביכול איפה שהחתך ממש הגבול בין הצד ללמעלה, הקודקוד הוא מתחיל להראות על עצמו שפשופים, מכאן אני מסיק שהכנף ממש משפשפת את הפינה ואפילו 2-3 מ"מ יכולים לעזור

• תוכן חדש...