Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה .

השאלה הזו כל הזמן מטרידה אותי , אני קונה מחר ציוד להתקנה ואני לא יודע אם זה נכון או לא לשים את הרמקולים של הרכב על המגבר .

יש לי רכב מאזדה 323 מודל 2000 , אמרו לי שהרמקולים יתפוצצו במצב של חיבור עם מגבר . עד כמה זה נכון ? ואם זה לא נכון אז מה לחבר קדמיים או אחוריים ?

תודה :)

פורסם

אפשר לחבר אותם אך לזמן מוגבל/ לעוצמה לא גבוה יותר מזה שמספק רדיודיסק סטנדרטי.

אם אין תכנון להחליף את הרמקולים מיותר לדעתי לרכוש מגבר.

מתחדשת*

פורסם

אני קונה את המגבר כי אני מתכנן לחבר סאב למערכת שלי :)

אז הבנתי שזה לא משנה אם אני אחבר את הרמקולים לרדיו דיסק או למגבר מבחינת הגברה , אז איך אפשר לכוון את זה שכל הבאסים יצאו מה סאב וכל הצלילים מהרמקולים ? כאילו האם זה אפשרי בלי חיבור למגבר ?

פורסם

אם לא ראית , אני אמרתי שאני מחבר את הסאב עם המגבר :)

ומה זה משנה איזה מגבר ? השאלה שלי כללית ולא מתייחסת לשום דבר ספיציפי .

האם כדי לחבר או לא כדי , ואיך אפשר לעשות חיתוך או כיוונים לרמקולים מבלי לחבר אותם לסאב ?

פורסם

אתה יכול לקנות מגבר יעודי לסאב (מונובלוק) שבעצם לא ישפיע על הרמקולים הקיימים.

נקודה חשובה:

יש לך רדיודיסק מקורי ללא יציאה להגברה? אם כן תצטרך לוותר על זוג מהרמקולים כדי להוציא סיגנל על חשבונם למגבר של הסאב.

מתחדשת*

פורסם

יש לי רדיו דיסק בעל שתי כניסות מגבר , ז"א אין בעיה :p

אני לא מעוניין במונו בלוק , כי פשוט לא משתלם ובעתיד הקרוב אני גם משנה את הרמקולים .

אז מה אתם מעדיפים חיבור בין המגבר לרמקולים או להשאיר את הרמקולים מחוברות לרדיו דיסק ?

מבחינת איכות ועוצמה ובקרה . תודה :)

פורסם

בוא ונשאיר את העתיד בצד :wink: אני רוצה לדעת מה כדי לי במצב הזה : יש לי מגבר 4 ערוצים , רמקולים מקוריים ברכב , רדיו דיסק חדש וכמובן סאב .

מה הייתם מחברים למגבר ? ולמה ?

סליחה על העקשנות , פשוט אני חייב לדעת :p

• תוכן חדש...