Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3000 על הטסט תוריד מזה זיכוי על גריטה והנה גלגלת 6000 בלי מאמץ,רואים שלממשלה יש ראש טוב.

לא כל כך הבנתי את החשבון. כנראה שזאת שאלה לבגרות במתמטיקה, 5 יחידות ...

עודד

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברים.המחשב "טמבל" והוציא בתפוצת נאטו לכל בעלי 1990 ומטה ,למי שלא רלוונטי לא להתרגש.מה שמעניין

שלא קיבלתי לאופנועים שלי ואני מסתקרן באם מישהוא כן קיבל הצעה לגריטת דו או תלת אופני..

תוכנית הגריטה בתוקף רק למכוניות פרטיות דו"ג, מסחריות ומשאיות לא נכללים בתוכנית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
חברים.המחשב "טמבל" והוציא בתפוצת נאטו לכל בעלי 1990 ומטה ,למי שלא רלוונטי לא להתרגש.מה שמעניין

שלא קיבלתי לאופנועים שלי ואני מסתקרן באם מישהוא כן קיבל הצעה לגריטת דו או תלת אופני..

זרועות התמנון היעיל והמתוחכם של הגריטה אינם חפצים באופנוע,אין בו הרבה ברזל,ואין בו שוק מספיק גדול המבקש חלפים כמו שרוצות הפרוקיות.

אמר כאן מישהו שנזקי המיחזור לכדור גרועים מהטיפלה עשן,כל מה שאתם רואים זהו צעד פופוליסטי,אין לו קשר עם זיהום אויר,מדובר על כסף גדול נטו !

ייקח זמן עד שתעוררו אבל זה יגיע בסוף,המכתבים מעידים על אי הצלחה בפרוייקט.

אל תמסרו את הרכבים לגריטה,יהיה יעיל יותר אם תשתמשו בהם הלאה.

הכל בולשיט אחד גדול,תבינו את זה.

פורסם
זרועות התמנון היעיל והמתוחכם של הגריטה אינם חפצים באופנוע,אין בו הרבה ברזל,ואין בו שוק מספיק גדול המבקש חלפים כמו שרוצות הפרוקיות.

אמר כאן מישהו שנזקי המיחזור לכדור גרועים מהטיפלה עשן,כל מה שאתם רואים זהו צעד פופוליסטי,אין לו קשר עם זיהום אויר,מדובר על כסף גדול נטו !

ייקח זמן עד שתעוררו אבל זה יגיע בסוף,המכתבים מעידים על אי הצלחה בפרוייקט.

אל תמסרו את הרכבים לגריטה,יהיה יעיל יותר אם תשתמשו בהם הלאה.

הכל בולשיט אחד גדול,תבינו את זה.

אם באמת היו רוצים להוריד זיהום אוויר היו גורטים גם מסחריות ואופנועים! בקיצור היו גורטים הכל

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

מסחריות ומשאיות בגיל הזה כמעט בכלל לא שורדות ממילא, ואופנועים לא מייצרים כזו כמות של זיהום

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חברה המצב מצויין, ואפשר להודות לשר ארדן (איכות הסביבה) על פועלו!

מעט מאד שרים מתיחסים למשרד שלהם ברצינות שמתיחס אליה השר!

מדינת ישראל חתומה על אמנה בין לאומית לשמירה על איכות הסביבה,

והשר מיישם את פועלו באמנה. באיטליה המצב גרוע יותר בפעם הראשונה לפני

חמש שנים שהייתי שם היה ניתן לראות מגוון רחב של רכבי אספנות

שנתיים מואחר יותר יצאה תקנה האוסרת על כל רכב המונע בקרבורטור (מזהם)

להיכנס לתוך הערים הגדולות בגלל פגיעה במונמנטים היסטוריים, התוצאה היתה

מאות אלפי כלי רכב ישנים שהלכו לגריטה, מחירי העברת הבעלות הועלו בצורה דרסטית

כך שבפועל אין הצדקה כלכלית כימעט לקנות רכב יד שניה ורובם נגרסים לאחר עשור!

כאן ניתן כסף רק למי שמחזיק בפועל רכב במצב נסיעה עם טסט, הדבר וולונטרי ונתון לשיקול

דעתו של בעל הרכב, רכב ללא טסט (כמו רבים מהמציאות שלנו) לא יקבל כסף מהמדינה

ולכן ימשיך לחכות לנו.

הלוואי ושר החינוך והתרבות היה מתיחס באותה רצינות למישרד שלו - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אשרי המאמין !

זו העמדת פנים.

רכבים בני 30 ומעלה גם מזהמים.

וארדן לא מתלהב לגרוט אותם,גם לא כץ.

ניחיה ונראה מי צדק.

פורסם

על זה בדיוק נאמר:"סוף מעשה....במחשבה תחילה".

שם, במשרד התחבורה, לא ממש חושבים והוחלט כי רכבים מעל גיל מסויים , יקבלו הצעת גריטה.

הכוונה ברורה לכל ואף מבורכת.

לו טרחו לציין באותו המכתב בדיון כי: "במידה ומדובר ברכב אספנות או רכב בעל סנטימנטליות (לא בטוח שבמשרד מבינים מה כתבתי פה) המשרד מאחל לרכב ובעליו אריכות ימים", היו נמנעות תגובות כועסות.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

בוקר טוב

גם אני קבלתי הודעת גריטה צביטה בלב דומה שהמערכות אצלנו במדינה אינן מסונכרנות,הרכב הלו מופיע כרגב אספנות ובעל רשיון בתוקף אז למה לחשוב על לגרוט אותו מלכתחילה אם הרכב היה מושבת היתי יכול להבין,חבל שככה מתנהלת מדינתנו יכל להיות אחרת לא חבל על הניירת?

בברכה

עופר בן צבי

פורסם

אני לא מבין מה הנהי והבכי.

קיבלתי הודעה כזאת למוסטנג.

חייכתי

זרקתי לפח..

הרי חופש הבחירה היא שלנו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
הרכב הלו מופיע כרגב אספנות ובעל רשיון בתוקף. אז למה לחשוב על לגרוט אותו מלכתחילה ?

אם הרכב היה מושבת היתי יכול להבין

תכנית הגריטה חלה רק על כלי רכב עם רשיון בתוקף. רכב מושבת כנראה שאינו מזהם :-), ואין סיבה לשלם עליו 3000 ש"ח.

וכמו שנאמר - אין סיבה לקחת את הצעת הגריטה באופן "קשה" (ובוודאי שלא באופן אישי). משרד התחבורה שולח הודעות לכלי רכב העונים על הקריטריונים לגריטה, ואינו יכול לדעת את המצב הספציפי של כל רכב ואת היחס האמוציונלי של בעליו אליו...

עודד

פורסם
וכמו שנאמר - אין סיבה לקחת את הצעת הגריטה באופן "קשה" (ובוודאי שלא באופן אישי). משרד התחבורה שולח הודעות לכלי רכב העונים על הקריטריונים לגריטה, ואינו יכול לדעת את המצב הספציפי של כל רכב ואת היחס האמוציונלי של בעליו אליו...

נכון, אבל מצד שני לכתוב "הגיע הזמן להעיף את הרכב הישן" - זאת גסות.

סיסמא שיטחית ורדודה, שממש לא מתאימה להכתב על מסמך ממשלתי.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
נכון, אבל מצד שני לכתוב "הגיע הזמן להעיף את הרכב הישן" - זאת גסות.

סיסמא שיטחית ורדודה, שממש לא מתאימה להכתב על מסמך ממשלתי.

עדיין לא קיבלתי את הצעת הגריטה (ולכן עוד לא נתנו לי צ'אנס להעלב :-)).

אך, אם אכן כתוב משפט כזה - הוא בהחלט אינו ראוי ואינו מכובד.

הייתי מצפה מהממשלה (אפילו מזאת הנוכחית...) לנוסח קצת יותר "ממלכתי".

עודד

פורסם

כמעט נעלבתי....

מה, המדינה שוכחת את הרכבים שעזרו בהקמתה???

אז זהו, שלא.... אתם כבר מנחשים שגם אני קיבלתי הצעה מיוחדת במינה, בלעדית לי, לגרוט את הג'יפ שלי.

אפילו כתוב שהוא "נמצא מתאים"! אני שוקל בכובד ראש....

מה הם יעשו עם הברזנט הצבאי הישן?! והרפליקה של המקלע??? שלא לדבר על הפלדה המשובחת, המחוברת לה יחדיו כבר 68 שנים, מבלי רצון להיפרד חתיכה אחת מרעותה....אולי יוכלו להשתמש בידית של בלם היד.... ולמה יתאימו הוישרים הישנים??

אני שוקל וצוחק. טוב שהמדינה לא שוכחת את הרכבים שעזרו בהקמתה...:lol::lol::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...