Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיוויק שנת 1996 (5 דל' אנגלי) והיום קרה משהוא משונה באמצע נסיעה:

1. נדלקה נורת השרות (הצהובה) - זו שמצביעה על בעיה במנוע.

2. מד המהירות הפסיק לעבוד.

עמדתי בצד כיבית את המנוע והדלקתי שוב. מד המהירות לא חזר לעבוד אבל הנורה כבתה למספר דקות ונדלקה שוב ...

נראה לי שיש קשר בין שתי התופעות כי הן קרו ממש יחד.

האם יש למישהוא רעיון מה זה יכול להיות?

תודה,

אורן

פורסם
האם מד הק"מ פועל שאתה נוסע?

במידה והתשובה היא לא אז חיישן הVSS (חיישן מהירות רכב) לא תקין, בדרך כלל הוא יושב על הגיר.

לא, מד הק"מ גם לא זז.

האם תקלה בחישן המהירות מצדיקה הדלקה של הנורה הצהובה המוגדרת כבעיה במנוע???

אם זו אכן התקלה, האם זה עלול לעשות נזק למנוע? למה?

אורן.

פורסם

תודה :-)

החלפתי את החישן במוסך:

200שח חישן, 120שח עבודה (קצת יקר לא ??) בכל מקרה הכל הסתדר. ואני אפילו חושב שהגיר עובד חלק יותר מאשר עבד לפני התקלה.

כיף שאפשר לקבל עזרה ותשובות.

שוב תודה.

פורסם

חיישן מהירות רכב חשוב לפעילות מערכת הזרקה בתחום שליטת סל"ד הסרק, שיפור תערבות דלק בשיוט ועוד תחומי עבודה של המנוע.

מחיר יקר? המחיר של החיישן נשמע נמוך במיוחד. איזה חיישן הוחלף? יש לך אפשרות לצלם את החשבונית?

פורסם
חיישן מהירות רכב חשוב לפעילות מערכת הזרקה בתחום שליטת סל"ד הסרק, שיפור תערבות דלק בשיוט ועוד תחומי עבודה של המנוע.

מחיר יקר? המחיר של החיישן נשמע נמוך במיוחד. איזה חיישן הוחלף? יש לך אפשרות לצלם את החשבונית?

1. אני דווכא חשבתי שעלות העבודה גבוהה ולא החלק,

2. לצערי אין לי סורק אבל בסעיף החלקים כתוב "חישן מד מהירות" מחיר 199.96

אם המספר הקטלוגי אומר לך משהוא אז - I78410-SV4-003.

הוחלף במוסך מורשה של הונדה.

• תוכן חדש...