Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נאסקאר -טאלאדגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שחטאתי ולא עדכנתי כמה שבועות על ההתרחשויות בנאסקאר והיה על מה (נא לצפות בתקציר המרוץ האחרון מטקסס)...

הסדרה מגיעה לאחד המסלולים האהובים עלי המסלול האובלי הארוך והמהיר מכולם טאלאדגה.

שידור ישיר ב ESPN החל מ 20:00 אם מזג האויר יאפשר.

פורסם
טוני סטיוארט פרש בעונה שעברה?

ממש לא.

אומנם החליטו להכניס למכונית מספר 20 הממומנת ע"י הום דיפו את הנהג הצעיר ג'ואי לוגאנו (שבאופן אישי אני לא סובל וגרם רק לפני כמה דקות לערמה של 7 מכוניות) אבל טוני סטיוארט חי ובועט במכונית מספר 14.

עוד מרוץ מרתק לכל אורכו (כמעט 4 שעות) עם כל המאבקים הצמודים האסטרטגיות וסיום על אלפיות השניה שרק ליגת הנאסקאר יכולה לספק.

עוד אכזבה אישית לאוהדי ג'ף גורדון בארץ ובתפוצות ולפחות הפעם ג'ימי ג'ונסון שילם על המעשים שלו.

אשתדל להעלות לינק לתקציר מחר.

פורסם

ציפיתי ליותר מהמירוץ הזה, גם בגלל שזו טאלדגה וגם בגלל השינויים כמו החזרת הספוילר במקום הכנף והאישור לעשות באמפ דראפט שוב. אמנם מעניין היה לראות איך שתי מכוניות צמודות אחת לתחת של השנייה במהירות של 200 מייל לשעה פלוס, אבל זה מנע את הנסיעה המוכרת של שלושה טורים לרוחב המסלול.

עצם העובדה שצהוב אמיתי ראשון יצא מאוחר מאוד (היו צהובים מנדטוריים כי לא היו אימונים), מראה שמשהו כאן חסר. לפחות ההקפות האחרונות הניבו קצת אקשן מהסוג של "היה שווה לחכות".

לגבי ג'ימי ג'ונסון - מגיע לו. הוא עשה תרגיל מלוכלך לג'ף גורדון שגרם בסוף לתאונה והוא האשם הבלעדי לתאונה שלו עצמו. גורדון הצחיק אותי בראיון בסוף - "48 בודק לי את הסבלנות". מישהו מהם עוד יבלה באוויר בקרוב והעובדה ששניהם באותה קבוצה רק מוסיפה לאקשן :evil:

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...