Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברובר 216

הפלסטיק הפנימי של הריפוד דלתות שממש התבלה עם השנים ואיבד צורה לגמרי (הפלסטיק התעוות).

אני מחפש רק 2 דלתות קדמיות (נהג+נוסע) הריפוד מאחורה משום מה במצב טוב.

הייתי רוצה להחליף אותו ממזמן אבל הבנתי שזה בעיה קצת מסובכת יותר.

ביקרתי אצל רפד רכב בחולון "אחים עמירה" (ממש מומלץ אגב עשה לי אחלה ריפוד גג) והוא אמר לי שלא משתלם לאף רפד לעבוד על זה,

והדרך היחידה שאני אוכל להשיג את הריפודים הוא לחפש בדלתות בפירוקיות שונות.

מה שעשיתי אבל בדרך כלל אין בשום מקום, ואם יש זה במצב כמו שלי אם לא יותר גרוע...

אני כבר די מיואש התקשרתי להרבה פירוקיות לרובם פשוט אין את זה.

אם מישהו מוכן לעזור לי עם הסיפור הזה אני מאוד אודה לו. תודה מראש !

פורסם

אם יש לך @#% להתעסק בזה זה לא בעיה לתקן את זה לבד, תפרק את הדיפון ובאמצעות אפוקסי תדביק זווית מאלומניום מבפנים ,אם תעשה את העבודה טוב זה יראה כמו חדש .

Peugeot 208GTI

פורסם

יעקוב לפי דעתי שווה שלעשות את זה על דלת חדשה כדי למנוע את זה, לא ניראה לי שהוא יצליח להחזיר את הישנה למצב טוב.

אני החלפתי פעמיים ואם אני לא טועה אמור להיות לי דיפון של דלת נהג במצב טוב ,בכול מקרה זה היה אצל אלעד צריך לשאול אותו.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
יעקוב לפי דעתי שווה שלעשות את זה על דלת חדשה כדי למנוע את זה, לא ניראה לי שהוא יצליח להחזיר את הישנה למצב טוב.

אני החלפתי פעמיים ואם אני לא טועה אמור להיות לי דיפון של דלת נהג במצב טוב ,בכול מקרה זה היה אצל אלעד צריך לשאול אותו.

אם תוכל להשיג לי את הדיפון של הנהג לפחות זה יהיה מצויין... צור איתי קשר אם אתה יכול בפרטי

פורסם

אם אתה אומר מי אני שלא יאמין :wink:, אני תמיד הלכתי לאופציה הפשוטה שהיא להחליף את הדיפון.

לגבי הדיפון, הוא היה אצל אלעד אני לא יודע אם הוא עדיין אצלו או שהוא נתן אותו, אבל אני ישאל אותו או שהוא יספיק להגיב פה לפני.

דרך אגב יש גם עוד אופציה שהיא להחליף את הדיפונים לדיפונים של רובר R25, הם הרבה יותר עמידים רק צריך לקצר את הברזל של הידית פתיחת דלת.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

צריך לבדוק ברכב מה נשאר שם :), כבר תרמנו את כולו למדע:lol:.

בכל אופן, אני יודע איפה נמצא כזה רכב שאפשר לפרק ממנו את הריפודי דלתות שהם במצב סביר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
צריך לבדוק ברכב מה נשאר שם :), כבר תרמנו את כולו למדע:lol:.

בכל אופן, אני יודע איפה נמצא כזה רכב שאפשר לפרק ממנו את הריפודי דלתות שהם במצב סביר.

איפה יש דבר כזה ? כי באמת שאני כבר מחפש הרבה זמן ... פנה אליי לפרטי בבקשה

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אומנם זה לא זול אבל סביב האלף ש"ח לארבע דלתות כולל חומרים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=222574&highlight=%D7%A8%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%9F

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא צריך רפד. אני צריך את הריפודים עצמם מרכב אחר. הריפודים אצלי ברכב במצב ממש ממש רע. בפירוקיות אין ורפדים לא מוכנים להתעסק עם זה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

דרך אגב יש גם עוד אופציה שהיא להחליף את הדיפונים לדיפונים של רובר R25, הם הרבה יותר עמידים רק צריך לקצר את הברזל של הידית פתיחת דלת.

איך אני עושה את זה ? מקצר את הידית פתיחת דלת? למה הכוונה ?

• תוכן חדש...