Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה עור, אזעקות ועוד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=207&msgid=29842111

סיפר לי מישהו שיש מין כיסוי הגה מעור ש"תופרים" על ההגה, בדומה לכיסויים המקוריים ושחוסך את הצורך בלהחליף הגה - מישהו שמע על דבר כזה?

יש לי באוטו אזעקה של קוברה, ועם השלט קיבלתי גם מנטרל אזעקה - משהו שנראה כמו אימובילייזר מהתקופה שלפני שהם היו מקוריים בכל רכב. לפני כמה ימים האזעקה התחילה להשתולל, וניסיתי להשתמש בו, אבל... שוד ושבר - לא מצאתי מה לכל הרוחות עושים איתו... :roflmao:

חיפשתי באזור הצופר של האזעקה (שאגב כמעט עשה לי חור טרמינאלי בעור התוף) ויוק, לא מצאתי כלום...

מי יעזור לפייזר למצוא את המקום הנכון למנטרל האזעקה הזה?

Fazer

פורסם

לגבי ההגה אין לי מושג.

לגבי האזעקה, תחפש מתחת להגה, בצד ימין או שמאל. שם לרוב הם אוהבים לשים את זה.

גיא

פורסם

אם אתה רוצה רק לנטרל אותה כדי להניע אז בצד שמאל או ימין של ההגה חור שמתאים לכניסה של הפלאג שיש לך (יש לך את התקע ביד אתה צריך לחפש את השקע בצדדים של ההגה)

צריך לחפש (בתא המנוע) קופסה שחורה עם חור למפתח שאמור להיות לך, או קופסה שחורה עם עיגול שחור עליה שעשוי מגומי ומתחתיו יש את החור למפתח (העיגול השחור זה בעצם כיסוי לחור מפתח) . זה מנטרל את העזעקה לתמיד והיא לא תעבוד יותר.

בקשר לעור של ההגה, זה כיסוי שאני זוכר מאז שנולדתי והיה ברוב המכוניות של פעם, הוא מעור (או חומר אחר אני כבר לא בטוח) ויש חוט שאיתו אתה מחזק את הכיסוי וזה בעצם נראה כמו תפירה.

חפש כזה בACE או אוטודיפו או כל חנות למוצרי טיפוח לרכב שתמצא בדרכך. תגדיר להם איזה כיסוי אתה רוצה והם כבר ידעו במה מדובר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בקשר לעור של ההגה, זה כיסוי שאני זוכר מאז שנולדתי והיה ברוב המכוניות של פעם, הוא מעור (או חומר אחר אני כבר לא בטוח) ויש חוט שאיתו אתה מחזק את הכיסוי וזה בעצם נראה כמו תפירה.

חפש כזה בACE או אוטודיפו או כל חנות למוצרי טיפוח לרכב שתמצא בדרכך. תגדיר להם איזה כיסוי אתה רוצה והם כבר ידעו במה מדובר.

לא נראה לי שהכותב התכוון לסוג כזה , אלא למשהו יותר עכשווי.

(אם כי עדיין מכוער לטעמי)

rodi_1787_63542594.jpg

rodi_1787_63199011.jpg

פורסם

לאור הדוגמאות שהבאת - אני חושב שאני אסתפק בלחפש הגה עור מקורי של פז'ו...

:D

ותודה לכל העונים - מצאתי את ה"חור" של האזעקה.

Fazer

פורסם

לאור הדוגמאות שהבאת - אני חושב שאני אסתפק בלחפש הגה עור מקורי של פז'ו...

:D

ותודה לכל העונים - מצאתי את ה"חור" של האזעקה.

Fazer

דווקא בצבע שחור הכיסוי לדעתי יכול להוות תחליף לא רע לדוגמאות.. לפחות לדעתי.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

גם אני רוצה לעשות כיסוי עור, ולדעתי דווקא זה יכול להיראות לא רע בכלל , אם זה נעשה ברמה שזה תפור על הפולקסווגנים החדשים....

אם מישהו יכול להמליץ לי על מקום, ולומר לי סדר גודל של עלות אני אודה לו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...