Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירותי תוכן בסלולאר או - איך גונבים לנו כסף .

cartom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

וזה חדש לך? אפילו לא צריך ללכת כל-כך רחוק - 90% מהדברים שמציעים (או לא מציעים) לך בחינם עם ההתחברות לספק שירות סלולרי, יעלו לך הון תועפות תוך חודש-חודשיים. מה אתה אומר על "חבילת תוכן מתקדמת בשווי 60 שקלים בחינם"? "רינגטונים ומשחקים בשווי 50 שקלים בחינם למשך חודש?", "מנגינה במקום צלצול כשמתקשרים אליך בחינם למשך חודשיים"? וכולי וכולי. אחרי חודש הייתי צריך להתקשר לבטל את כל הזבל הזה. ואני מוכן להתערב ש-90% מהאנשים שוכחים. שלא לדבר על 99% מהאנשים שבכלל לא מודעים לזה שהם משלמים כמה שקלים כל חודש על המנגינה המטופשת שמישהו אחר בכלל שומע כשהוא מתקשר אליהם. כשהתקשרתי לבטל את זה, הקרציה בצד השני של הטלפון התחילה לנאום לי שמנגינה כזו משתלמת לי (!) כי מחקרים מוכיחים שמי שמתקשרים אלי ושומעים אותה מחכים יותר זמן על הקו וכך אני מספיק לענות ליותר שיחות ולא צריך לחזור אליהם ולשלם כסף על השיחה. עניתי לה שאם מישהו רוצה מספיק לדבר איתי הוא יתקשר שוב, ושתעיף לי את החיוב הנוסף מיד.

וזו רק ההתחלה, הבעיה הכי גדולה היא שבאמת אי אפשר לדעת על מה אתה משלם ועל מה לא. עם כל העלק שקיפות שהם מציגים, אני עדיין לא יודע אף פעם כמה גדול יהיה החשבון הסלולרי שלי בסוף החודש...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...