Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בועטים במראות רק במצב שנהג חרה כמעט העיף אותך מהכביש כי לא הסתכל במראות, זה מן סמליות כזו שאומרת אם לא הסתכלת אתה כנראה לא צריך.

כמה פעמים הורדתי מהנתיב ע"י נהג שלא הסתכל במראות ויש כאלו שמגדילים לעשות, רואים אותך מגיע במהירות גבוה והכל זאת נדחפים לך למסלול, מה העונש של נהג כזה?

ביום חמישי האחרון אני רוכב לי בסבבה בכביש מס' 1, לפני מכונית מזגזגת בין הנתיבים.

כשהתקרבתי ראיתי אמא עם שני ילדים מאחורה רושמת SMS ומדי פעם מתקנת את מסלול הנהיגה.

האם היא מסוכנת יותר ממני שרוכב על אופנוע??

אל אף שאני בצד שלך לכאורה, אני נגד לבעוט במראות.

ולהזכירך, אותה נהגת ברכב, היא אותה רוכבת בקטנוע.

אותם ישראלים, אותם נהגים, אותה תרבות נהיגה. לא נחנך אף אחד פה.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מבין למה אתם חושבים שנהיגה בשכרות היא נחלת נהגי הרכבים /משאיות בלבד .

שביט, יישר כח.

נחלת כולם, גם האופנועים.

אותם נהגים, אותם ישראלים, כולנו זהים.

פורסם

רק לא הבנתי למה אתה מגיב לכל הודעה בהודעה חדשה, אפשר לצטט את כולם בהודעה אחת.

בקשר למראות, לאחרונה נאלצתי לשפץ את המראה בגלל אדיוט בזבלנוע שהחליט לחתוך אותי נגד כיוון התנועה תוך כדי שאני פונה. כמובן שנמלט בלי להשאיר פרטים. חבל שלא עף קיבינימט מהאופנוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רק לא הבנתי למה אתה מגיב לכל הודעה בהודעה חדשה, אפשר לצטט את כולם בהודעה אחת.

בקשר למראות, לאחרונה נאלצתי לשפץ את המראה בגלל אדיוט בזבלנוע שהחליט לחתוך אותי נגד כיוון התנועה תוך כדי שאני פונה. כמובן שנמלט בלי להשאיר פרטים. חבל שלא עף קיבינימט מהאופנוע.

כמובן שנמלט בלי להשאיר פרטים, כי ככה כולם עושים נכון ?!

אני מגיב לכל הודעה בהודעה חדשה, כי ככה מתחשק לי. אם זה פוגע במישהו, וזה מנוגד לרוח הפורום, אין לי שום בעיה לא לעשות כך, אבל אני מכיר את הפורום הזה כל כך הרבה שנים, ולא ראיתי התייחסות לנושא. מתנצל אם נפגעת מכך.

פורסם
גם אני רוכבת על דו גלגלי, וגם אני קוראת את מה שמתרחש בפול גז, לא אחת נתקלתי בשרשורים של רוכבים שהתגאו שבעטו במראות של "נהגי פחית", וכו'.

הרי אתה מכיר את השרשורים הללו בתור גולש ותיק שם, אז להכחיש שזה לא התרחש ולקרא לי ילדותית כאשר אינך מכיר אותי ואת הזיקה שיש לי לאופנועים מכוניות ומוטוריקה היא גם סוג של "ילדותיות" והכללה לא?

ל'

את צודקת, אבל גם מהצד השני מכנים את רוכבי הדו-גלגלי "קקנוע", "שהידים" וכל מיני מילים...

בשירשור הזה, מה שלא היה צריך לקרות זה שמשתמשים כאן גררו את השירשור למלחמה והוסיפו נושאים כמו "עבריינות".

סה"כ בפיתחת השירשור רציתי להבהיר שהיה מדובר במסע ולא בהפגנה.

גם מבחינה הגיונית אפשר להסיק שזה מסע כי עשינו את זה בכל הארץ ונסענו במהירויות של 90-100 קמ"ש.

גלובס הטעתה ואני באתי לתקן את הנזק שהיא עשתה.

היה חשוב לי שלא תחשבו שמטרת המסע הייתה הפגנה בכל הארץ או משהו כזה.

ברור עכשיו?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אייל לפעמים נראה לי שכל המטרה שלך בתגובות פה ובשרשורים אחרים הם כדי לעצבן ולא בשביל ללמוד או ללמד.

לפני חודש נהגת זקנה עשתה רוורס בחנייה על האופנוע שלי הפילה אותו על אופניים והוא נשרט.

כשאמרתי לה שהצביעה יקרה ותיקון הפלסטיקה היא יחשר התחילה לצעוק ולהאשים אותי שאני מנסה לעשות עליה קופה.

אז מה אז רצתי לפורום ואמרתי נהגת זבלונית או משהו דומה? זה שרוכב קטנוע פגע בך ולא השאיר פרטים מעיד שהוא זבל של בנאדם, אתה חושב שאם הוא היה עם רכב הוא לא היה בורח ממך?

שני הזבלים שדרסו את הבחורות לפני שנה לא ברחו מהמקום בלי להגיש עזרה?

ואם תעלה לו את הביטוח ל 10000 ש''ח אז הוא יעצור להשאיר פרטים? אולי ההפך הוא גם לא יבטח את עצמו ואז אתה ואני נצטרך לשלם לו על הוצאות רפואיות.

ושאלה לי אליך, אם אתה מחר בוחר למכור את האוטו ולעלות על אופנוע, האם אתה חושב שמגיע לך לשלם 5000 ש''ח ביטוח חובה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אייל תבין, אתה זורק מילים לא יפים לעבר האופנועים יותר ופחות לרוכבים.

אתה מאשים גם את הרוכב וגם על מה שהוא רוכב.

לאופנוע אין לב ואין לו מוח, זה שאתה נותן לו חיים זה משהו אחר.

תאשים את האנשים בלבד, כולנו ישראלים וחלקנו הוא גם עצבני.

אני אומנם לא קורא לנהגי מכוניות "פחונים" או משהו כזה ואם קראתי אז זה היה ממזמן...

אבל אני כיום האמץ גישה שפורום פול גז לא לקרוא לנהגי מכוניות בשמות כאלה שזה אומר שכל מי שקורא להם כך אני אתקן אותו.

אשמח אם תאמץ גישה זאת.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

הכתבה היא שקר מא' ועד ת'.

כן צ'ודדת, תאמיני, היא שקר מוחלט.

כוונה לפקוק את איילון, בכל רחבי הארץ נסענו בשביל איילון?

תתעוררי.

בפירוש נאמר לכולנו בתדריך לא לשבש את התנועה, ליסוע רק בימני, ולא להאט את מהלך התנועה.

בפירוש!

השמטרה, שאותה את מכירה מקרוב, נראה לך שהייתה מאפשרת לנו לשבש שוב את התנועה?

מי שמסרב להאמין, שיסרב.

מה בטעם בכלל להתווכח?

אופנוען

פורסם

ארז - אתה קצת מיתמם אני חושב.

מי שמחזיק אופנוע ספורט וגם רכב - ממש לא מתנהג על הכביש באופן דומה בעת רכיבה או נהיגה.

בנוסף ישנו פער שקצת קשה לגשר עליו בין המציאות ותפיסתה ע"י אינדיבידואלים: הרבה נהגי מכוניות מחזיקים מהרוכבים מופרעים כיוון שלעיתים רבות הם מופתעים מהופעתם ה"פתאומית", דבר שקשור בעיקר לתפיסה המרחבית של אותם נהגים. תוסיף את העובדה שרבים הם הדו"גים הנעים במהירות גבוהה יותר מהממוצע (ואני לחלוטין בעדם בנושא הזה, בטוח יותר לרכב קצת יותר מהר מהתנועה), רוכבים על השוליים (מה שטוב לכולם, ואף מקובל על המשטרה), מזנקים מהר יותר ברמזורים, עושים רעש, "משכיבים" בסיבובים (פיזיקה נטו), משתחלים בין המכוניות - ותבין לבד למה התדמית הזו נוצרה. שים לב שלא הזכרתי את המתפרעים על הכביש, רק התנהלות דו"גית יומיומית.

שלא תבין אותי לא נכון, אני לחלוטין חושב כמוך, נהג מסוכן יכול להימצא על כל כלי רכב. הדרך היא מלחמה בעבריינים, לא בכלי הרכב.

ואם כבר כאן - נושא אכיפת הסדר הציבורי (או חוקי התנועה) ע"י העלאת תעריפים היא בזויה ופסולה מהיסוד.

הדרך הנכונה ביותר בעיני תהיה ביטוח אישי לכל נהג, בה גובה הפרמיה יהיה דיפרנציאלי. במצב כזה כל אחד ישלם לפי הסיכון שהוא לוקח על עצמו והסיכון שהוא מהווה לאחרים על הכביש, ללא קשר לסוג הרכב/ים שהוא נוהג בהם או מחזיק בחניה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מסכים שמי שמחזיק אופנוע ספורטיבי ברוב המקרים לא יתנהג על הכביש כך.

לא מסכים לגבי תאוריית התפיסה המרחבית, אני נוהג עם הסתכלות מתמדת במראות ולא משנה כמה אסתכל וכמה אסע יציב בנתיב בלי תנועות פתאומיות, תמיד ימצא רוכב הזבלנוע שיעקוף אותי מהשוליים (גם השמאליים, גם אם אין שם באמת שוליים כמו בנתיבי איילון) , ושיידע להכניס אותי למצבים בעייתיים למרות כל אמצעי הזהירות שאני נוקט.

בקשר לביטוח הדיפרנציאלי, אני איתך , אבל הגיוני שנקודת המוצא של דו גלגליים תהיה יותר יקרה כי הסיכון יותר גבוה וזה למעשה המצב כיום.

אייל לפעמים נראה לי שכל המטרה שלך בתגובות פה ובשרשורים אחרים הם כדי לעצבן ולא בשביל ללמוד או ללמד.

לפני חודש נהגת זקנה עשתה רוורס בחנייה על האופנוע שלי הפילה אותו על אופניים והוא נשרט.

כשאמרתי לה שהצביעה יקרה ותיקון הפלסטיקה היא יחשר התחילה לצעוק ולהאשים אותי שאני מנסה לעשות עליה קופה.

אז מה אז רצתי לפורום ואמרתי נהגת זבלונית או משהו דומה? זה שרוכב קטנוע פגע בך ולא השאיר פרטים מעיד שהוא זבל של בנאדם, אתה חושב שאם הוא היה עם רכב הוא לא היה בורח ממך?

שני הזבלים שדרסו את הבחורות לפני שנה לא ברחו מהמקום בלי להגיש עזרה?

ואם תעלה לו את הביטוח ל 10000 ש''ח אז הוא יעצור להשאיר פרטים? אולי ההפך הוא גם לא יבטח את עצמו ואז אתה ואני נצטרך לשלם לו על הוצאות רפואיות.

ושאלה לי אליך, אם אתה מחר בוחר למכור את האוטו ולעלות על אופנוע, האם אתה חושב שמגיע לך לשלם 5000 ש''ח ביטוח חובה?

זו שאלה היפותטית כי זה לא יקרה לעולם ואם כן אז מגיע לי על כך שאני בוחר לעלות על כלי שיש סיכוי של מעל 100 אחוז שאתרסק איתו בהזדמנות כזו או אחרת ואצטרך לממש את הביטוח. (והסיכוי לנזקי גוף גדול שבעתיים מרכב פרטי)

זה שמה שאני אומר מנוגד לאינטרסים שלך לא אומר שבאתי לעצבן אותך. חלק מלהיות בן אדם בוגר זה להבין שיש דיעות אחרות שנוגדות את שלך ולחיות עם זה בשלום.

אף אחד לא אמר שאתה חייב לנסוע על דו גלגלי - אין לך כסף לאחזקה וביטוח - סע בתחבורה ציבורית.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סמיילי עזוב , מי שרצה לשמוע וללמוד שמע , אנשים כמו אייל אטומים אין מה לעשות מבחינתו גם פנסיונר בן 50 על במוו R70 ווסט זוהר הוא מתאבד .

הם לא באמת קוראים את מה שאתה כותב רק מחפשים לנגח .

תשלים עם זה אנחנו במדינה שהקשבה היא לא הצד החזק , תמשיך לרכוב כמו שאתה יודע , אני למדתי שבשכונה שלי יש גם גולף אפורה אחת שצריך להיזהר ממנה במיוחד ....

כי בכביש כולם מנסים להרוג אותנו , ונהגי מוניות עושים את זה בכוונה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
ארז - אתה קצת מיתמם אני חושב.

מי שמחזיק אופנוע ספורט וגם רכב - ממש לא מתנהג על הכביש באופן דומה בעת רכיבה או נהיגה.

בנוסף ישנו פער שקצת קשה לגשר עליו בין המציאות ותפיסתה ע"י אינדיבידואלים: הרבה נהגי מכוניות מחזיקים מהרוכבים מופרעים כיוון שלעיתים רבות הם מופתעים מהופעתם ה"פתאומית", דבר שקשור בעיקר לתפיסה המרחבית של אותם נהגים. תוסיף את העובדה שרבים הם הדו"גים הנעים במהירות גבוהה יותר מהממוצע (ואני לחלוטין בעדם בנושא הזה, בטוח יותר לרכב קצת יותר מהר מהתנועה), רוכבים על השוליים (מה שטוב לכולם, ואף מקובל על המשטרה), מזנקים מהר יותר ברמזורים, עושים רעש, "משכיבים" בסיבובים (פיזיקה נטו), משתחלים בין המכוניות - ותבין לבד למה התדמית הזו נוצרה. שים לב שלא הזכרתי את המתפרעים על הכביש, רק התנהלות דו"גית יומיומית.

.

ומה עם מי שמחזיק רכב ספורט ? חסר פה כאלה בפורום ?

להזכירך, אדם אחד, שהפך את הרכב שלו לרכב ספורט, והוא גם אינפנטיל מחוסר רסן, מסוכן לחברה יותר מ-100 אופנועי ספורט.

אבל זה לא הפואנטה, האמן לי שהייתי מעדיף את כל הערסים המכוערים שנוסעים ברכבים מהירים שיהיו על אופנועים, ואם הם מיועדים לתאונה, אז שיסכנו רק את עצמם ולא את החברה.

אבל שוב, לא נכנס לזה.

לגבי התפרעות של אופנועים, והפתעות, וכו' וכו' - בשביל כל בעיות מסוג זה יש אכיפה, יש משטרה, יש רשות שאחראית לטפל בזה, ואין קשר בין משטרה שאחראית למנוע התפרעות לביטוח חובה. מתי מישהו פה בפורום יבין שאין קשר בין הצורך בלאכוף את פורעי החוק

ולקנוס אותם, ולהכניס אותם מצידי לכלא, לבין שימוש במחירי ביטוח גובהים. אין קשר.

ולגבי פרמיית הסיכון, מי שירצה לפתוח דיון בנושא, בבקשה.

פורסם

5 אגורות שלי.

בכל פעם אני קורא את הפוסטים של תומכי ומשתתפי המאבק, ואני כמעט משתכנע שאתם עושים את הדבר הנכון.

אבל...

אחרי זה אני יוצא לכביש בתוך, איך שקראתם לזה, "קופסת ברזל עם מזגן ורדיו MP3", ורואה את מה שחבריך לדו"ג עושים, אני בעד שיעלו את הביטוח לא רק ל-6 אש"ח, אלא 10 אש"ח ויותר, כדי להוריד את היצורים האלה מהכביש, וכדי שלא אצטרך להסתכן בלדרוס אחד או כמה מכם, ואחר כך להיגרר למשפטים מפה עד הודעה חדשה.

לגבי התפרעות של אופנועים, והפתעות, וכו' וכו' - בשביל כל בעיות מסוג זה יש אכיפה, יש משטרה, יש רשות שאחראית לטפל בזה,

:roflmao:

אתה יודע שאסור לשוטר לרדוף אחרי רוכב אופנוע? יש לנו מזל שבני דודינו מהחמאס עוד לא גילו את הפוטנציאל הטמון בזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

5 אגורות שלי.

בכל פעם אני קורא את הפוסטים של תומכי ומשתתפי המאבק, ואני כמעט משתכנע שאתם עושים את הדבר הנכון.

אבל...

אחרי זה אני יוצא לכביש בתוך, איך שקראתם לזה, "קופסת ברזל עם מזגן ורדיו MP3", ורואה את מה שחבריך לדו"ג עושים, אני בעד שיעלו את הביטוח לא רק ל-6 אש"ח, אלא 10 אש"ח ויותר, כדי להוריד את היצורים האלה מהכביש, וכדי שלא אצטרך להסתכן בלדרוס אחד או כמה מכם, ואחר כך להיגרר למשפטים מפה עד הודעה חדשה.

:roflmao:

אתה יודע שאסור לשוטר לרדוף אחרי רוכב אופנוע? יש לנו מזל שבני דודינו מהחמאס עוד לא גילו את הפוטנציאל הטמון בזה.

אף אחד לא יכול להסביר לי מה הקשר בין הצורך באכיפה של המשטרה, להעלאת מחירי ביטוח.

אם אני יעלה לרכבים את מחירי הביטוח הערסים יעלמו מהכבישים ?

פורסם
סמיילי עזוב , מי שרצה לשמוע וללמוד שמע , אנשים כמו אייל אטומים אין מה לעשות מבחינתו גם פנסיונר בן 50 על במוו R70 ווסט זוהר הוא מתאבד .

הם לא באמת קוראים את מה שאתה כותב רק מחפשים לנגח .

תשלים עם זה אנחנו במדינה שהקשבה היא לא הצד החזק , תמשיך לרכוב כמו שאתה יודע , אני למדתי שבשכונה שלי יש גם גולף אפורה אחת שצריך להיזהר ממנה במיוחד ....

כי בכביש כולם מנסים להרוג אותנו , ונהגי מוניות עושים את זה בכוונה .

נראה לך ? לנסות להרוג אתכם עלול לשרוט לי את הרכב. :wink:

טוב, נראה לי שהגזמת ולקחת את זה למחוזות רחוקים מדי.

נוח לך מאוד להתעלם מהעובדות הקשות ולהסתכל רק על האינטרס הצר שלך, בתור סטודנט אתה צריך להסתכל על התמונה המלאה.

הרי ברור לך שהפחד הכי גדול שלי הוא לפגוע ברוכב זבלנוע באשמתו הישירה ולחטוף על זה בעצמי כי תמיד מניחים שהרכב הוא האשם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...