Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה/התייעצות בנוגע לרכישת רדיו דיסק

Leonid .G
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ככל הנראה נדפק לי משהו באלקטרוניקה של הרדיו דיסק שנצמא כרגע ברכב (רדיו דיסק של JVC) כל פעם שמכניסים דיסק הוא מנסה לקרוא אותו ולאחר מכן פשוט שולף אותו החוצה (אם מישהו מכיר מקום או מישהו שיכול לבדוק אם זה שווה תיקון, אני אשמח).

בכל מקרה התחלתי לחפש לעצמי רדיו דיסק חדש.. בנתיים יש לי התבלטות בין pioneer DEH3050UB

ו - kenwood KDC-MP342U שניהם באותו טווח מחירים שאני כרגע מוכן להרשות לעצמי ופחות או יותר עם אותם הפרמטרים.

השאלה שלי היא מה עדיף לקנות?

תודה מראש,

לאוניד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברמת העיקרון, שניהם כמעט אותו דבר לשניהם אותם נתונים פחות או יותר,

תראה איזה מהם אתה מעדיף מבחינת מראה, אלא אם כן אתה הולך לחבר אותם למגבר ואז תגובתי הייתה שונה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה גם מתכוון להוסיף סאב, אז פה תצטרך כבר ר"ד עם 3 יציאות RCA.

אלא אם כן לא תחבר את האחוריים דרך מגבר, אלא דרך הר"ד ואז אפשרי להסתפק ב2 יציאות, אבל עדיין תמיד עדיף שיהיו 3 יציאות.

זו דעתי בנושא.

אתה יכול לרכוש כל אחד מהם כרגע, אבל כשתכניס מגבר עדיף לקנות ר"ד קצת איכותי יותר, ושלא תבין אותי לא נכון, אין שום דבר רע בפיוניר או קנווד אבל זה לא בדיוק הדגמים "טופ אוף דה ליין" שלהם.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...