Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

אני מעוניין לרכוש רכב שישמש אותי בתור סטודנט בבאר שבע,שם אני אגור עוד חודשיים,

הרכב יהיה בתקציב של עד 10K כמו שכבר רשמתי.

הרכב ישמש אותי בעיקר:אוניברסיטה וחזרה(מדי פעם) ,סידורים,בילויים ויציאות,שכל אלה בעיקר יהיו בבאר שבע,ואולי כמה נסיעות ארוכות,לא מדיי,אבל מעיר לעיר בסביבת הדרום.

חשוב לי מאוד שהרכב יהיה חסכוני בדלק

מנוע 1400-1600 סמ"ק,

רצוי -גיר אוטומטי

מיזוג נורמאלי

רצוי-ריפוד מבד

אני רוצה להדגיש שחשוב לי שהרכב יהיה חסכוני בדלק,אבל לא צריך להגזים ולמצוא לי איזה ריקשה כזאת שנראית חצי בימבה וחצי סוסיתא.וכשאני אומר חסכוני אני מתכוון גם לביטוח,אני יעשה רק חובה וצד ג',ביטוח שלא יהיה יקר יחסית,שמתאים לתקציב סטודנט.

חלקי חילוף יחסית משתלמים שלא ארגיש שתפרו אותי.

אם קיים רכב שעונה על כל הדרישות,או לפחות על רובם אני ישמח מאוד לשמוע לעצות שלכם.תודה מראש וחג שמח!

פורסם

אם אתה מחפש רכב חסוכני אז כדאי לוותר על הגיר האוטומט.

אני הייתי מחפש טווינגו, פולו 1000 סמ"ק או סיריון 1000 סמ"ק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תראה,נכנסתי לאתר יד 2, ואני שם לב שפולו 1000 סמ"ק כמעט ואין,ומנועים יותר חזקים חורגים מהתקציב,חוץ מזה נראה לי שהחלקים של פולסווגן יקרים וגם הביטוח.

הסיריון היתה מתאימה לי דווקא,אבל המחירים שלה מטורפים,הם בכלל בכלל לא עומדים בתקציב שלי.

לגבי הטווינגו,הכל טוב ויפה אבל הרכב מכועררר ,לא?!

פורסם

גם אני חושב שלאור התקציב ותיאור הדרישות שלך כדאי לך להתפשר על הגיר האוטומטי.

אם אתה מבטח חובה וצד ג' בלבד אז אין הבדלים משמעותיים במחירי הביטוח בין הרכבים השונים, והפרמטר היחיד שיכול להשתנות בין הרכבים השונים וישפיע על עלות הביטוח הוא כרית האוויר במידה ואינה קיימת. בכל מקרה, אתה יכול להכנס לאתר של משרד האוצר ולחשב בעצמך את מחירי הביטוח.

עוד אופציות ידניות, חסכוניות וממוזגות עם ריפודים מבד -

סוזוקי סוויפט, דייהטסו שרייד, פורד פיאסטה, מאזדה 121, פיג'ו 205, פיג'ו 106, פיאט פונטו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לי בכלל בעיה להתפשר על גיר רגיל,זה היה רק בגדר עדיפות,אם זה לא מומלץ בשבילי אז אני מוכן לוותר.

אוקיי אז אני יבדוק את הרכבים שהמלצת עליהם,ונראה מה תפס את עיניי,

בעסה, דווקא הטווינגו ממש מתאימה לי מבחינת נתונים,ונראית דיי חדשה גם בדגמים ישנים,רק חבל מאוד שהיא נראית רכב לברביות ולא לגברים.

פורסם

יונדאי אקסנט, יש לך 1500 או 1300 בגיר אוטומט, חסכונית בדלק וטיפולים שנתון 97 ייכנס בלי שום בעיה, יש אופציה גם של 3 דלתות "ספורטיבית", ח"ח מיזוג נורמלי לא מכביד כל כך על הרכב, מה שרע בה זה דשבורד מתפרק והתנהגות כביש מזעזעת.

אבל אתה מחפש רכב אמין חסכוני משנתון גבוה אז הנה לך.

יש גם כרית אויר לנהג ויש מצב שיש גם לנוסע אבל לא זכור לי אז אל תתפוס במילה לגבי כרית אויר לנוסע.

פורסם

רנו קליאו עד שנת 98 +- נכנס יפה מאד לתקציב.

מניסיון עם שני רכבי רנו קליאו (91,94) הן מאד אמינות (יחסית לשנה כן?) ונוחות מאד.

כמובן ללכת על הגיר הידני כי האוטומט על הפנים ולא אמין בכלל. הוא לא הכי חסכוני (בערך 1-10) אבל מפצה על זה בזריזות על הכביש.

Renault clio RT 1994

• תוכן חדש...