Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כמתנה לחג החלטתי לשדרג את הHU הנוראי שיש לי.

אני די נעול על אלפיין, אבל פתוח לשמוע המלצות.

אני עובד עם קומפוננט מצויין- POLK-AUDIO SR6500, הגברה של FOCAL וסאב של FOCAL.

דפדפתי קצת על אלפיין בזאפ ואני חייב להודות שאני לא מבין את הספרור של הדגמים ואשמח לעזרה:

איך יודעים מה מעל מה בהיררכיה ומה דגם ישן יותר?

בגדול אני מחפש סאונד וזהו. אם יש מצב לקבל גם קצת טכנולוגיה (BT,USB) בלי לגרוע מהסאונד, אחלה!

תקציב של 2000-2500 ש"ח, אם אני מתפשר מידי או מפספס משהו אשמח לדעת.

GOLF GTI 1.8T

פורסם

בסכום הזה הייתי הולך על 9887 חדש מכויל ולא על האקליפס 7200 משומש למרות שאני אישית חושב שהאקליפס טוב יותר, אין תחליף לחדש.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

המכשיר באמת נראה מעניין.

כמה עולה להביא מכשיר כזה? הלינק שמצורף מציג מחיר זול יותר לחדש מהכשיר המשומש כאן...

בכל אופן אשמח להכוונה בנוגע לסדרות של אלפיין.

בסכומים כאלה אני מעדיף חדש, גם אם אשלם עוד כמה שקלים בשביל הבטחון והאחריות.

דרך אגב, מי היבואן הרישמי של אקליפס?

GOLF GTI 1.8T

פורסם

אמקד את השאלה בנושא אלפיין:

מה ההבדל בין הדגמים (המחירים די דומים):?:

IDA-X001

9887

9887R

9855

תודה,

GOLF GTI 1.8T

פורסם

9887 - דגם אמריקאי, צריך לעבור כיול כדי שיתאים לתחנות הרדיו בארץ.

9887R - הדגם האירופאי, מתאים לרדיו בארץ וכולל RDS.

9855 - בעל פונקציות דומות ל 9887, יש אומרים שאיכות הסאונד שלו הטובה ביותר מבין מכשירי אלפיין העממיים (ז"א לפני פלח ההיי-אנד). בכל אופן מדובר בדגם ישן יחסית, קח זאת בחשבון. אין בעייה של קליטת רדיו, לא ב 9855 ולא ב 9855R.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

X001 - קח בחשבון שאין לו CD בכלל המכשיר תוכנן לעבוד עם IPOD ככה שצריך להוסיף לו עוד יחידה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...