Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הרכב הוא ראשון שלי כמו שתמיד חלמנו הונדה קופה מאישה מבוגרת מאוד מצאתי את זה בפוקס אין דברים כאלה יד שניה היא קנתה ממישהו שקנה מהחברה בקיצור לקחתי לבדיקה למרות שלא מקובל לקחת רכב 96 לבדיקה אבל בכל זאת העדפתי ואלה התוצאות הרבה מהתשובות כיסוי תחת של רכב ישן .. הבוחן גם אמר את זה בעצמו ישבנו איתו אמר שהבדיקה סבירה לחלוטין לרכב ישן אפילו מצב טוב .ומה שחשוב אין לרכבב פגיעות שילדה או תאונות קשות הוא הדגיש את זה הספק המנוע יצה גבוהה אין פו V אחד אבל לא חושב שאני יפסול תאוטו כי הכל דברים שוליים זה רכב ישן ...

amzimunjr10m.jpg

מה פו יכול להיות חמור ומה לא.? בעצם הרבה דברים פו זה קוסמטיקה שאני צריך לעשות צבע ופחחות פנס חדש וכול' סנרוף לא תקין בולמים נוזלים או נזילה מהגיר שהוא אמר שזה נזילה ממש קטנה שלא כידיי לסדר את זה וזה לא משמעותי ביכלל . אבל היסתדרנו במחיר טוב מאוד על כל זה..זה רכב מאוד מבוקש אני רוצה אותו ואני ישפץ אותו קצת . מה אתם אומרים עם אתם רוצים עוד פרטים או שאלות תישאלו .

פורסם

אני מניח שהבאת בחשבון שזו מכונית בת 14 שנה, על כל המשתמע מכך, וכל העלויות שכרוכות בהבאתה למצב תקין.

למרות כל הרשום לעיל, המכונית לא עברה תאונה רצינית בעברה, וזה בערך הדבר החיובי היחיד..

שוב, הכל שאלה של מחיר, נדרשת כאן השקעה לא מבוטלת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני מניח שהבאת בחשבון שזו מכונית בת 14 שנה, על כל המשתמע מכך, וכל העלויות שכרוכות בהבאתה למצב תקין.

למרות כל הרשום לעיל, המכונית לא עברה תאונה רצינית בעברה, וזה בערך הדבר החיובי היחיד..

שוב, הכל שאלה של מחיר, נדרשת כאן השקעה לא מבוטלת.

השקעה של 7-8אלף שקל תביא תרכב למצב סביר ? החלפת בלאי +צבע ופחחות שיש לי מישהו שאני מכיר

פורסם

הנה החשבון, פחות או יותר:

1. טיימינג - 1200 ש"ח (בהנחה שאתה מחליף גם משאבת מים).

2. תושבות מנוע - 500 ש"ח.

3. חוטי הצתה + פלאגים - 200 ש"ח.

4. אגזוז - 1000 ש"ח.

5. כיוון פרונט - 150 ש"ח.

6. תפוחי פרונט - 400 ש"ח.

7. מוטות מייצב - 600 ש"ח.

8. תותבים לציר אחורי - 400 ש"ח.

9. החלפת מסרק הגה - 1000 ש"ח.

10. בולמי זעזועים - 2000 ש"ח.

11. בלמים - 500 ש"ח.

12. צמיגים - 1000 ש"ח.

13. חלונות חשמל - 300 ש"ח.

14. תושבות גיר - 400 ש"ח.

15. פחחות - 5000 ש"ח (לרמה סבירה).

16. פלסטיקה פנימית + ריפודים - 600 ש"ח.

כל המחירים הנ"ל יכולים להשתנות, לפי החלפים שרכשת והכסף ששילמת על העבודה.

חלקים סיניים יהיו זולים יותר מהמקוריים, אבל נחותים בהרבה (כמו אוטו סיני או טוסטר סיני).

אז כמה יצא לנו?

15,250 ש"ח ואתה נוסע בבונבוניירה אמיתית, תקינה לחלוטין מבחינה מכנית ונראית כמו חדשה.

אם התקציב שלך נמוך מזה, אני מציע לך להתחיל לקצץ בחלק מן הסעיפים ולנסוע באוטו לא תקין, או כמו שכתבו עליו במכון בדיקה - אוטו במצב כללי ירוד.

מה שלא הבנתי זה מה השוס הגדול של רכישה מזקנה, אם הרכב כ"כ מוזנח.

פורסם
הנה החשבון, פחות או יותר:

4. אגזוז - 1000 ש"ח.

11. בלמים - 500 ש"ח.

12. צמיגים - 1000 ש"ח.

כל המחירים הנ"ל יכולים להשתנות, לפי החלפים שרכשת והכסף ששילמת על העבודה.

חלקים סיניים יהיו זולים יותר מהמקוריים, אבל נחותים בהרבה (כמו אוטו סיני או טוסטר סיני).

אז כמה יצא לנו?

15,250 ש"ח ואתה נוסע בבונבוניירה אמיתית, תקינה לחלוטין מבחינה מכנית ונראית כמו חדשה.

אם התקציב שלך נמוך מזה, אני מציע לך להתחיל לקצץ בחלק מן הסעיפים ולנסוע באוטו לא תקין, או כמו שכתבו עליו במכון בדיקה - אוטו במצב כללי ירוד.

מה שלא הבנתי זה מה השוס הגדול של רכישה מזקנה, אם הרכב כ"כ מוזנח.

15 אלף זה מחיר לא אקטואלי מיכוון שאני עושה פחחות וצבע ב3 גג למה אני מכיר תבנאדם .. אגזוז רועש הוא לא רועש ולא כלום זה סתם שטויוט אפשר ליסוע איתו עוד 10 שנים .

פלסטיקה בפנים וכל הקוסמטיקה אני לוקח לידיים שלי .בולמי זעזועים זה רק 2 אחוריים נתתה פה את כולם ב2000 שקל אתה מבין הגזמת מאוד בחישוב שלך של הדברים עם כל זה המחיר לאוטו תקין מיתקזז ל8 -9 גג . סבבה לא? להתחשב שאני קונה תרכב ב17

אין פו מישהו אחד בפורום אני חושב שנוסע עם רכב תקין 100 אחוז הרוב נוסעים עם רכבים משנות ה90 במצב גרוע מיזה אז אני שואל שווה תקניה ? ב17 בסופו של דבר

פורסם

לא ראיתי את האוטו ואני גם לא יודע איך הוא נוסע אבל סך הכל בדיקה סבירה, כמוון יש להשקיעה כדי שרכב יהיה בצב מצויין אבל ניתן לחלק את העבודה לשלבים. כך יהיה לך רכב שתמיד רצית. כשתרצה למכור אז יד נמוכה ושלדה נקיה יתנו לך יתרון.

פורסם
לא ראיתי את האוטו ואני גם לא יודע איך הוא נוסע אבל סך הכל בדיקה סבירה, כמוון יש להשקיעה כדי שרכב יהיה בצב מצויין אבל ניתן לחלק את העבודה לשלבים. כך יהיה לך רכב שתמיד רצית. כשתרצה למכור אז יד נמוכה ושלדה נקיה יתנו לך יתרון.

זה התשובה שחיפשתי . סגרתי עם האישה הרכב שלי היה בעיה כי ההיה עיקול קטן על האוטו היה דוחות של 700 שקל שהיא שילמה ויש לה חשבונית ולא הורידו תעיקול יום ראשון נסדר את הכל הצלם תרכב ואני יעלה תמונות

פורסם

תתחדש.

אם אתה מצליח לסדר פחחות ב-3000 ש"ח, את האגזוז לא צריך לסדר ומדובר רק בבולמים אחוריים - אז כן, אתה יורד לכיוון ה-10 וזה סבבה לגמרי.

חוצמזה אם אתה שואל אותי שום רכב משנות ה-90 לא שווה 17 אלף ש"ח, אבל מצד שני יש פה גם שיקול של מותג וצורה ועם זה אי אפשר להתווכח.

פורסם
תתחדש.

אם אתה מצליח לסדר פחחות ב-3000 ש"ח, את האגזוז לא צריך לסדר ומדובר רק בבולמים אחוריים - אז כן, אתה יורד לכיוון ה-10 וזה סבבה לגמרי.

חוצמזה אם אתה שואל אותי שום רכב משנות ה-90 לא שווה 17 אלף ש"ח, אבל מצד שני יש פה גם שיקול של מותג וצורה ועם זה אי אפשר להתווכח.

אני לא הולךלהחליף אותו אני מוכן להשקיע אליו 10 20 30 אלף עם צריך אני מקווה ליסגור תעינינים הקטנים ביום ראשון ולקחת

פורסם

בתור אחד שהיה איתו בבדיקה של השמאי והקשיב לדבריו ובטור אחד שיש לו רקע והבין את דבריו של השמאי אני רוצה לתקן אותך ידידי :

לא צריך להחליף את המשאבת מיים כל הקשור לרדיאטור הוחלף לחדש לא מזמן!

אני מקווה שאתה יודע אלה רק הכריות וגם הם במצב בסדר [העדיפות היא להחליף] אבל הם לא מראים על בעיה או גורמים לרעשים וכו..

אין צורך להחליף

4. אגזוז - 1000 ש"ח.

נדב אני מסדר לך מישו תותח באגזוזים גם יעשה לך אחלה של מחיר חבר טוב!

הבעלים עשו מיד אחרי הבדיקה!

מה יש למוטות מייצב ?

רק לאחורה!

11. בלמים - 500 ש"ח.

האוטו עוצר בסדר גמור [גם יש טסט לשנה] ודיסקים חדשים!

12. צמיגים - 1000 ש"ח.

הצמיגים בסדר עדיפות להחליף. הם לא גמורים לגמרי או שחוקים!

החלונות חשמל בסדר גמור השמאי חשב שבצד שמואל [של הנהגה] לא עולה החלון כי המתג עצמו היתקלקל ושמו מתג שונה במקום שונה והאו לא ראה אז זה בסדר גמור!

בקשר ל5K זה ממש לא נכון.. לא מבחינתך כי אתה לא יודע מי עושה [סתם שתדע מי שעושה את זה זה הצבעי הכי טוב בארץ!] ובקשר למחיר לא מעל 3K זה יעלה [חומרים!] בגלל שהאו חבר טוב.

ריפודים לא קרועים הכל בסדר זה עינין של ניקיון, בקשר לפלסטיק פנימית הכל שלום למעט חלק אחד קטן ש-מפורק- ולא שבור!

מה יצא לנו פה ?

Only RWD

• תוכן חדש...