Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול הלכתי לטסט (פולו 2004 קומפורטליין, ידנית) ולא עברתי בגלל פיזור של פנסי החזית (מהטופס: "פנסי חזית פיזור ימין ושמאל"). הם הפנו אותי לחשמלאי ואמרו שזה יכול לנבוע מכך שהנורה לא יושבת במקום או שבכלל צריך להחליפה. יש לציין שויזואלית האורות נראים בסדר גמור כך שלא נראה שהבעיה כ"כ חמורה (אבל קטונתי...). שאלותיי הן:

1- כמה לדעתכם אמור לעלות תיקון של העניין אצל חשמלאי (אם יש צורך בהחלפה וגם אם לא)?

2- האם יש חשמלאי מומלץ בירושלים?

3- על הטופס יש חותמת שאני צריך להביא אישור ממוסך מורשה שהתקלה תוקנה+חשבונית מס. האם אני לא יכול לתקן תקלה פשוטה שכזו לבד? למה צריך להביא אישור ממוסך?

תודה רבה לכל העונים,

צביקה

פורסם

עדכון: הייתי אצל חשמלאי והוחלפו שתי נורות של הפנסים הקדמיים. עלות: 40 ש"ח כל נורה (סה"כ 80) + 19 ש"ח על בדיקה חוזרת

פורסם
עדכון: הייתי אצל חשמלאי והוחלפו שתי נורות של הפנסים הקדמיים. עלות: 40 ש"ח כל נורה (סה"כ 80) + 19 ש"ח על בדיקה חוזרת

אז עברת טסט או לא?

הקבלות והאישורים נועדו כדי להוכיח למכון הרישוי, שאכן סידרת את הבעייה.

לא היית מוכרח להביא קבלה ואישור, יכולת פשוט לעבור טסט מחדש, רק על הפנסים התקולים.

בעבר העברתי טסט רכב שלא שלי והתברר שהפנסים היו עכורים במקצת.

הלכתי לקנות חומר ניקוי, הברקתי את הפנסים וחזרתי למכון הטסטים והפעם עברתי בקלות.

החלפת נורה? אין קל מזה, בסך הכל כמה ברגים ולשלוף נורה ע"י חצי סיבוב.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

באיזה מכון נבחנת, ולמה שילמת 19 טסט חוזר? למיטב ידיעתי (וזכרוני - לפני חודשיים העברתי את הרכב טסט) לא גובים על טסט חוזר

בגין מנורות לפי הוראה של משרד התחבורה. אשמח אם מישהו יאמת את דבריי

seat leon 1.8 20v

פורסם

תשלום בדיקה חוזרת??

אני מתערב שלא הייתה לך בעיה כלל,

כל המדינה הזאת גנבים פשוט נמאס כבר.

פורסם

אני מתנצל- השמטתי חלק מהפרטים ונראה שגרמתי לבלבול.

בטסט למעשה נמצאו שני ליקויים: אחד מהם זה עניין הפנסים המדובר ובנוסף נמצאה בעיה בקשר לחופש במשולשים. השמטתי את העניין כי הוא כבר טופל הבוקר ע"י המוסך שהחליף את הגומיות של המשולשים בשבוע שעבר (ההברגה שם נהרסה, אני מעריך שזה בגלל עבודה לא מקצועית- פעם הבאה אני הולך רק לרון...).

רק עכשיו נפל לי האסימון שכנראה שאת הטפסים הם בקשו רק עבור תיקון הבעיה במשולשים בגלל שזהו תיקון יותר מהותי ואולי בגלל זה גם נגבה תשלום על בדיקה חוזרת. בכל מקרה, כפי שציינתי, אחרי תיקון ההברגה החלפתי את הנורות (קצת ביוקר, לא?) ואז עברתי את הטסט בהצלחה.

מצטער על הבלבול (ועל החפירה...)

• תוכן חדש...