Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב עד 40K - 406,C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי פורום המכובדים.

לאחר חפירות ארוכות בפורום, הבנתי שבתקציב שיש לי מומלץ בתור רכב משפחתי חסכני ואמין יחסית פג'ו 406 וC5. בינתיים הלכתי לראות רכב אחד - 406 ST שנת 2002 עם 56K ק"מ, יד שנייה - נשמע כמציאה, אך הרכב בפנים היה די מוזנח (לא נראה שנסעו בו רק 56K), עם פגיע קדמית (תושבת של אחד הפנסים הקדמיים שבורה) ומנורת מנוע (זיהום אוויר) דולקת, תקתוקים במנוע בטורים גבוהים והעברת הילוכים לא חלקה בין 1 -2. לטענת בעל הרכב - הכל שטויות הוא היה במוסך ואמרו לו לא לשים לב למנורה. בקיצור אחרי שאמרתי שאני לא אשלם מעל מחירון על הרכב הזה נפרדנו. בנוסף דבר ששמתי אליו לב - הריפוד בדלתות מסביב לידית הפתיחה התנפח ויצא ממקום - דבר שראיתי בעוד 406.

וכעת לשאלות אחרי ההקדמה הארוכה:

1. האם הבחירה להתמקד ב406 וC5 נראית לכם נכונה בתקציב הנתון - סביבות 40K

2. האם הבעיות שתיארתי נראות חריגות או שאלה באמת שטויות

3. מה קרה עם הריפודים ? האם ניתן לתקן וכמה בערך עולה.

המלצות למה לשים לב בבדקה של 406, C5 שנתונים 2002-2003 בנוסף למה שיש במדריך הכללי בפורום

תודה מראש

ברק

:shock:

פורסם
שלום לחברי פורום המכובדים.

מומלץ בתור רכב משפחתי חסכני ואמין יחסית פג'ו 406 וC5.

:-D:-D.

טוב עכשיו ברצינות, עם אתה רוצה רכב אמין אז זה רק יפני (בלי לעליב) תנסה לחפש מיצובישי לאנסר 2000-2001, סוס עבודה.

פורסם

עם אתה רוצה רכב אמין זה רכב גרמני,נקודה.

הבעיות שתיארת לא רציניות,ואין צורך להתייחס אליהם כל כך.

C!V!C

פורסם

אני כרגע נוהג על לנסר ליסינג 2007 ולא יכול להגיד שנהנה יותר מדי, מחפש משהוא יותר מפנק מסתם רכב שיגיע מהבית למכולת.

אך תודה על התגובה :))

פורסם

שאלה נוספת, כרגע מפורסמת ביד 2 סיטרואן C5 3000 עם 140K ק"מ, מישהו ראה/בדק את האוטו במקרה?

תודה

פורסם

לי יש 406 שנת 2002 עם 160 אלף ק"מ (20 אלף אצלי) ואני נהנה מכל רגע

למעט יישור קו מינורי שעשיתי כשרכשתי אותה (צמיגים,גז למזגן והחלפת 2 נורות) לא היה כלום

לגבי מה שציינת ב 406 שבדקת עם נורת מנוע דולקת, זו תופעה ידועה אצל צרפתיות (חפש קצת בפורומים בחול ותראה המון מידע על זה), בלא מעט מקרים מדובר ברכבים שמתודלקים בדלק מזוהם\מהול,

רכבים אלו מאוד רגישים לאיכות הדלק,שמן מים שמספקים להם.

שים לב שהרכב מאוד כבד ולכן דגם ה 1800 סמק יחסית חלש, מומלץ להתמקד ב 2000 בלבד מה גם שהפרשי המחיר כמעט ולא קיימים.

• תוכן חדש...