Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז אני מחפש כבר שבועיים רכב בתקציב של 40K ומעוניין לקנות פוקוס/מגאן (משפחתית קטנה).

ביד 2 יש מלא סוחרים או שהרכב מחברת ליסינג או השכרה או בנוסף שהק"מ גבוהה והמחיר לא ריאלי.

קראתי את ההודעות נבחרות ("איך לא ליפול בפח בקניית רכב ")ושם רשום "ממי לקנות" על רכבים ממגרשים את הפלוסים שלהם אבל מה המינוסים (חוץ מאפשרות המיקוח שבשוק הפרטי יותר נפוצה )?

אז כן אני קצת ביאוש ודיי דחוף לי רכב אבל כמובן אני לא רוצה לקנות חתול בשק האם זו האופציה האמינה ביותר שברשותי?

תודה לעונים

פורסם

רכבים שעומדים במגרשים, מניח שבסבירות גבוהה זה אותם רכבים מליסינג, השכרה עם קילומטרז' גבוה שאפשר ליראות אותם גם ביד 2.

ניתן למצוא מגאן /פוקוס מיד פרטית.

אתה נעול דווקא על שני דגמים האלו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז כן אני קצת ביאוש ודיי דחוף לי רכב אבל כמובן אני לא רוצה לקנות חתול בשק האם זו האופציה האמינה ביותר שברשותי?

במגרשים של חברות הליסינג לא תמצא את מה שאתה מחפש, הרכבים שם ברוב המקרים יקרים ממה שהתקציב שלך מאפשר.

שים לב למשפט שציטטתי מתוך ההודעה שלך - לחץ וייאוש יובילו אותך לקניה לא חכמה ולהוצאות גדולות בעתיד. מאוד קל ונוח להתפשר עכשיו במעמד הרכישה אבל בעוד כמה חודשים יכאב הכיס במוסך.

זה שהרכב יצא מליסינג לא צריך לפסול אותו על הסף מבחינתך. מה לעשות, הרכבים שאתה מחפש נמכרו בהמוניהם לחברות הליסינג. תתמקד במצבו של הרכב ולא במה שמסביב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום sababag

אם אתה לא רוצה לקנות חתול בשק ,תחפש מכוניות פרטיות.

אני בכל אופן לא הייתי ממליץ לך לקנות ממגש,כי הרכבים שם עומדים בטח המון זמן

אתה לא יכול לדעת מה המצב שלהם בדיוק.וצריך המון מזל גם כשקונים רכב.ותקח לצומת לבך שיש מצב שהמון

אנשים נהגו בו,וזה לא כמו יד פרטית של משפחה וכדומה,בתקציב שלך אתה יכול למצוא

עוד מלא מכוניות,תנסה לחפש רכבים יפנים,יש להם שוק טוב ואמין.

מאזדה,טויוטה,הונדה,סובארו,זאת ההמלצה שלי בכל אופן.

פורסם

בקנייה ביד פרטית גם צריך לנקוט משנה זהירות,כי לא חסרים סוחרים ורמאים למינהם.

גם קניית רכב מפרטי שלכאורה נראה בסדר יכולה להסתיים בעוגמת נפש גדולה.

בקנייה ממגרש צריך לבדוק את הרכב טוב טוב,לקחת לבדיקה עצמאית במכון או מוסך לבחירתך (!) ולא להסתמך על הבדיקה שמראים לך שם.

גם רצוי לקנות מחברות מוכרות (טרייד אינים של יבואנים,חברות ליסינג גדולות וכו') החברות האלה מוכרות את הזבל שלהן לסוחרים אחרים ולא מוכרות אותו בעצמן מחשש לפגיעה בשם שלהן.

סה"כ אין מניעה לקנות במגרש,אבל צריך לעשות את זה מחושב וחכם,והעיקר בלי לחץ!

V5

פורסם

בקניית רכב, ממגרש או מפרטי, תמיד תהיה זהיר.

בעיקרון אני לא פוסל קניה ממגרש, יש לזה גם יתרונות(תתפלאו),

ולראיה את הרכב האחרון שלי קניתי ממגרש.

מה שכן, אני מציע לך לפנות למגרשים מוכרים, בייוחד אם יש להם קשר

לטרייד אין של אחד היבואנים.(זו לא תעודת ביטוח, אבל זה עדיף בהרבה).

העניין הוא שבתקציב שלך, אין לדעתי במגרשים יותר מידי היצע של רכבים במצב

נורמלי.(הנורמלים מגיעים לרוב מטרייד אין של רכב חדש במקום הישן, או ברכבים

יקרים יותר בשדרוג לרכב יקר יותר).

במגרשים "החאפריים", שכולם הפכו פתאום לטרייד אין כלשהו, תמצא בודאי לא מעט

רכבים שיתאימו לתקציב, אבל לרוב זה יהיה זבל שבזבלים, שיתואר לך כ "בובה של רכב"...

אני הייתי ממשיך בסבלנות, ולא ממהר, כי זה יעלה לך ביוקר.

פורסם

תחפש לך הרפתקאות אחרות,

1.לא לקנות מגאן

2.חפש יד פרטית עם הסטורית טיפולים מתועדת,בלי סיפורי רשום על שם חמתי,גיסי,סבתא שלי וכו

3.זה יקח קצת זמן ועצבים

4.בהצלחה

פורסם

אל תקנה ממגרש, בטח לא מסוחרים.

תחפש מבן אדם פרטי בלבד, אל תתפשר, תבדוק שהשם שלו מופיע רישיון רכב.

http://www.youtube.com/watch?v=IwNp1AM56U0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

ובכל זאת וכפוף לבדיקות הנדושות, אין לפסול מגרש על הסף. אם מדובר במגרש שיש לך מידע מוקדם על אמינותו (יש בודדים כאלה), אפשר. קח בחשבון שלפי תקנת השוק במקרה של מירמה בבעלות הרכב, ברכב ממגרש אתה מוגן. קח בחשבון שהמגרש עצמו, עורך עבורך סינון ראשוני ומחוייב לגילוי נאות במסמך ביחס לרכב, בניגוד למוכר פרטי. ברוב המקרים המגרש אינו מעוניין לסחור ברכב דפוק מלכתחילה. מנגד לא חסר נוכלים מקצוענים וחובבנים, לפעמים מאוד קשה להבחין בהם, בין מוכרי הרכב הפרטיים. הטוב והאקסלוסיבי ביותר, זה מגרשי הטרייד אין הגדולים. אבל שם גם די יקר.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...