Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני מסכים אתך בהחלט אוטו שלא טיפלו בוא וקרעו אתו מכל הכיוונים אי אפשר לצפות מאוטו כזה שיחזיק הרבה זמן בלי תיקנים. למרות זאת אוטו שמטפילים בו כמו שצריך גם יראה את זה באמינות ובלי תקלות לאורך זמן. נראה לי שמשואה האת נכונה לגבי כל אוטו משומש.

עריכה: המחירון של MOTOCAR לאיזה תאריך הוא מעודכן?

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

תשמע אחי אני נוסע על פיאט אונו ותאמין לי זה ה-דבר בשבילך אני איתו כבר כמעת שנה וחצי 0 תקלות(חוץ מפעם אחת שנשברה לי המראה וגם זה לא היה נורא לא זוכר כמה עלה אבל לא יקר כמו מכוניות יוקרה you know)

האוטו לדעתי מאוד אמין אני אישית אוהב אותו וממני הוא ילך אך ורק למחסן גרוטאות שזהו שהיא סיימה קריירה

עם מחיר כזה אתה קונה אוטו כזה קונה מערכת אפילו עם רמקולים מסדר לו עם יש איזה בעיה במנוע ופשוט מביא אוטו 10 לכביש

תחשוב על מה שאמרתי :)

יום טוב

ניסן

סטלן בפיאט פונטו הלבן:lol:

סעו בזהירות ולאט זה הכי בטוח:)

פורסם

כבעל 205 וסקסו מספר שנים, ובהשווה מול רכבים אחרים: הסקסו נותן לך מקסימום תמורה במחיר של כ 15 אלף.

קנה סקסו 1.4 בנזין ידני 97-8 . עדיף על הכביש מכל קטנה אחרת בשנים אלו, ואמינה.

פורסם

כשאתם עונים לנושא,

אתם שמים לב באיזה תאריך הגיבו עליו לאחרונה?

זה היה לפני קצת יותר מארבע שנים

• תוכן חדש...