Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מגבר Pulse Audio BA2900?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כמעט את הלייטנינג אודיו למכירה ביד שניה, אולי רק מונובלוקים (מוצרים עם תמורה גבוהה למחיר לדעתי).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סתם מגבר גרוע,עדיף יד שניה טוב,לא כתבת,

1.איזה אוטו יש לך

2.איזה HU יש לך

3.איזה רמקולים

4.איזה סאב

פורסם
כמו שאומרים זבל סיני,אבל סוס עבודה רציני עובד אצל אחותי ביאריס משהו כמו 5שנים רצוף יום יום משודף למורל פולס וסאב 1200קנווד ועושה עבודה מצוינת ביחס למחיר שלו.

הכל בגלל המאורר שתקעו על הלוח! :lol:

אפשר לדעת מה הוא מקרר שם בדיוק?

לא הייתי זורק על דבר כזה 400 ש"ח,זה שהוא עובד לא אומר שהוא עובד טוב,ולא בטוח איזו "עבודה הוא עושה"

תמתין עוד חודש,תחסוך קצת כסף,וב600-700 ש"ח ביד 2 אפשר להביא מגבר הרבה יותר אמין והרבה יותר איכותי

מהמתקן האיורור הזה!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אתם צריכים להבין שלא כל אחד מחפש להשקיע סכומים גדולים על דברים כאלה!

לא חייב לקנות מגבר בהרבה כסף הבנאדם מחפש משהו זול ופשוט בגלל התקציב ולא בגלל שהוא לא רוצה משהו טוב.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

עידן,עדיף לקנות משהו בכמה שקלים יותר שהוא טוב ואמין,זבל יש אצלי בכניסה לחנייה בשפע,והוא חינם ללא כל תשלום,אז למה לשלם עליו?

פורסם

שי.

יש משהו במה שאתה אומר אבל זה לא מדויק. המגבר הזה עושה עבודה במקביל למחיר שלו.

אני גם ההיתי ככה כשרק ניכנסתי לתחום לא היה לי כסף וחיפשתי מה שזול ובסוף הבנתי שמה שזול בסוף יקר מבין?

לא יעזור לך להגיד לפותח התרד תחסוך עוד קצת כי יש לו תקציב מסוים ומובן מאליו שהוא יקנה מגבר בתקציב שיש לו כרגע מבין?

או שאל איך המגבר כל אחד נותן דעה. פותח התרד יעשה את השיקולים שלו וניגמר הסיפור.

אז נכון מדובר בזבל סיני וכו' אבל זה מה יש במחיר הזה כשמדובר במוצר חדש.

שבוע טוב שיהיה לנו ובהצלחה.

לפותח התרד אני יכל לעזור לך ולתת לך פולס האודיו1600וואט ב450 עם יעזור לך.

צור קשר בפרטי.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

אני לא דואג אם פותח השרשור יקשיב לי או לא,יש לו תקציב כמו שאמרתה והוא יקנה מה שנוח לו,מנסיון המלצתי לו שלא כדאי לו לקחת את הפולס הזה.

כל מגבר "עושה עבודה" כמו שאתה קורא לזה,עצם העובדה שהוא מגביר הוא כבר עושה עבודה כלשהי,השאלה איך הוא עושה אותה:-D

פורסם

חברי,בהפרש כזה קטן של 200-300 ש"ח ההבדל יהיה עצום!

ד"א,אני לפני שנה וחצי מכרתי את המגבר שלי DRAGSTER 4 ערוצים ב400 ש"ח

וזה מגבר מאוד איכותי למחיר שלו,לפי דעתי טוב יותר מJBL

לכן אפשר למצוא מגברים טובים עד 600 ש"ח,וזה באמת כדאי,כי ההפרש הזה כן מרגישים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אפשר לנעול!

קניתי מגבר יד שניה ב300 ש'ח מחבר הפורום!

עובד טוב עם איכות טובה!

זה מה שרציתי,מקווה שיחזיק מעמד הרבה זמן!

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם
כמו שאומרים זבל סיני,אבל סוס עבודה רציני עובד אצל אחותי ביאריס משהו כמו 5שנים רצוף יום יום משודף למורל פולס וסאב 1200קנווד ועושה עבודה מצוינת ביחס למחיר שלו.[/QUOT]

1. המגבר הזה לא סיני המגבר יפני מחברת תושיבא

2. יש לי המגבר הזה .. אני מגביר 4 רמקולים 500 וואט של פיונייר ושני סבוופרים חזקים של פיונייר הוא עושה אחלה עבודה לא ראיתי איכות וכוח כמו המגבר הזה

פורסם

אמנם פוסט מוקפץ אבל הפולס אודיו הזה מובנה על העתקת מגבר של MAC AUDIO סדרות Z שהם סה"כ מגברים שנותנים תמורה נאה מאוד למחיר שלהם.

אבל הגיע זמן מנעול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...