Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי שימשיכו עם 90, רק שהגביה תתייעל ותכניס יותר כסף - הרבה יותר כסף.

התקציב מתבסס גם על שיעור קנסות מסויים.

לדוגמה: אם אתה רוצה להעלות את המהירות ל-110, משמע פחות הכנסות מקנסות (נניח פחות 50 מיליון שקל).

לאוצר לא כל כך איכפת שתיסע גם 110 באופן חוקי, אם רק תמצא להם סעיף תקציבי אחר שממנו הם יוכלו לגבות את הסכום החסר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוודאי שימשיכו עם 90, רק שהגביה תתייעל ותכניס יותר כסף - הרבה יותר כסף.

התקציב מתבסס גם על שיעור קנסות מסויים.

לדוגמה: אם אתה רוצה להעלות את המהירות ל-110, משמע פחות הכנסות מקנסות (נניח פחות 50 מיליון שקל).

לאוצר לא כל כך איכפת שתיסע גם 110 באופן חוקי, אם רק תמצא להם סעיף תקציבי אחר שממנו הם יוכלו לגבות את הסכום החסר.

.

אתה כמובן צודק, ושוב לצערי. לא מעניין אותם בכלל בטיחות, לא מעניין אותם לתפוס עברייני תנועה אמיתיים שבאמת גורמים לתאונות. כל מה שאכפת להם זה כסף כסף כסף. פשוט מגעיל.

פורסם

בזמנו אחד הנהגים ביחידה שלנו גם כן נתפס על מהירות עם רכב ליסינג והוא העדיף לשלם את הדו"ח בעצמו ולא לערב גורמים צבאיים. מה בדיוק תעשה אם ישללו לך את הרשיון הצבאי לחודשיים? תעבור לתפקיד אחר בגלל זה? חוץ מזה אם תשלם לבד, אתה תחסוך את השיחות עם המפקדים שלך בנושא - הם סמכו עליך ואתה אכזבת אותם, וגם תחסוך לעצמך את המשפט הצבאי.

פעם הבאה תסע במהירות המותרת ולא יהיו בעיות.

פורסם

הגשת ערעור על הדוח?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ניר תעדכן אותנו בהמשך, מעניין אותי לדעת כיצד מתבצעת האכיפה והשיפוט הצבאי לעומת האזרחי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כל דוח שנכתב, נרשם בדוח עיסוק האישי של אותו שוטר.

אם תשים לב לכל דוח ישמספר סידורי ארוך בתחילת העמוד.

ניתן לבדוק בדיוק מתי הדוח ניתן, כך שלדעתי לא יכל לא להועיל ולא להזיק.

ל'

הדו"ח הוזן עם הטעות של התאריך עבירה:

מה שאומר שאם לא אשלם עד התאריך שמצוין (שאני לא אשלם עד אז, אלא אם אני אקבל מכתב שהדו"ח בוטל והועבר למ"צ), אהיה חייב ב-150% מהסכום, לא?

untitled.JPG

משכנתא זה קל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום קיבלתי את המכתב המיוחל:

הנני להודיעך כי לאחר בדיקת מכלול הנסיבות בעניינך, החליט התובע לבטל את הודעת תשלום הקנס שבנדון.

הדוח הועבר למ.צ להמשך טיפול

באתר התשלומים הממשלתי עדיין ניתן לשלם עבורו 750 ש"ח...

משכנתא זה קל

פורסם

בתור אחד ששירת בפרקליטות הצבאית, אני אומר לך שיכולת לצאת מזה בטריק מאוד פשוט.

אם יש קצין שהוא חבר שלך ביחידה, הוא היה צריך לשפוט אותך במקום ולתת לך עונש זניח (נניח ערב בבסיס). ברגע שקיבלת עונש אפילו הכי קטן, אי אפשר לשפוט אותך שוב. אפילו אם המפקד שלך אמר לך בעל-פה, שאתה נשאר שעה ביציאה. זהו, סיימת! קיבלת את עונשיך. הרבה חיילים לא יודעים את זה.

מה שאני אומר תקף ב-100% על דו"ח שהוא דמ"ש (עד 20 קמ"ש) צריך לבדוק אם זה תקף גם על משפט בבית דין צבאי.

תתייעץ עם הסנגור, הם מכירים את כל הטריקים.

אני יצאתי מדברים יותר מסובכים. (כמו שמירה כשהנשק לא עליי, וכמובן כשאמרתי לאחת הקצינות מה אני חושב עליה). צריך להכיר את המשחקים של המערכת.

• תוכן חדש...