Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי מספר שנים של חתימות מפגרות, איפסתי את עצמי על סוג חתימה אישית מסויים שאותו "כביכול" אני יכול לזהות כחתימה שלי ע"פ סימונים נסתרים.

בחתימה הזאת אני משתמש כבר כמה שנים, אם כי מאז ומתמיד לא הייתי שלם עם סוג הקשקוש הזה (שאני אפילו לא מצליח לשחזר באופן זהה לאורך 5 חתימות רצופות מהירות).

לאחרונה (וזה ימשיך ויגבר) נדרש ממני לחתום יותר ויותר על חוזים ומסמכים רשמיים חשובים.

אבא שלי, שהוא זה שמניע את הכל, טען בפניי שהחתימה שלי לא ראויה ושהיא קלה מאוד לזיוף ושבכללי זה נראה כאילו אני מקשקש משהו באותו הינף יד וזה נותן קשקושים דומים.

בקיצור, איך אני מסגל לעצמי חתימה איכותית וטובה?

זה נראה לי קשה מאוד לשנות הרגל של כמה שנים ואפילו ניסתי להמציא חתימה וללמוד אותה ע"ג דפים ריקים אבל בסופו של דבר ברגע חתימה אמיתית אני אוטומטית חוזר לישנה.

יש לכם רעיונות מלבד לשנן ולהתאמן על חתימה מסויימת כל הזמן עד שתיתפס?

פורסם

האמת היא שגם אני תקופה ארוכה חתמתי קשקוש מאוד פשוט.

ואז שעמם בצבא, והחלטתי לעצב חתימה חדשה.

החתימה שלי זה בעצם כתיבה של השם שלי, אבל בשילוב של סדר אותיות הפוך, 2 אותיות שנראות כאות אחת ועוד כמה טריקים.

לא רק שאי אפשר לזייף אותה, גם הפקידות בבנק ובדואר זורקות לפעמים מילה לגביה.

פורסם

אפשר לזייף הכל אם רוצים. השאלה היא כמה רוצים.

זה בדיוק כמו אזעקה לרכב, כמה שתקשה יותר על הגנב ככה הוא ירצה פחות להתעסק לך באוטו ויעבור לאחד אחר יותר קל לפריצה. אבל אם יש הזמנה של הרכב, הוא יגנוב ולא משנה מה.

אגב בחתימה על חוזים, אתה יכול גם להכניס סימני זיהוי בתוך המסמך עצמו, למשל תקבע לך שבמשפט השני בכל המסמכים, אתה עושה סימון קטן מעל המילה השלישית במשפט. רצוי שיהיה סימון שנראה כמו חלק מהמסך ולא משהו שנעשה ביד כתוספת ככה שלא יחשבו על העתקת הסימן. ברגע שאתה עושה את זה והם לא מעתיקים את כל הסימונים שלך, אתה יודע בטוח אם זה מסמך שאתה חתמת עליו או לא. זה כמו לחתום 20 פעם על אותו המסמך כדי להקשות על זייפנים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה תומר,

אני פחות מודאג שמישהו ינסה לשבת ולהעתיק את החתימה שלי בחוזים האלה ויותר מודאג מהעובדה שהחתימה הזאת לא תמיד שומרת על אותו קו ולפעמים מתפקשש לי עד לרמה שיהיה קשה לזהות בעתיד שזאת חתימה שלי.

אמא שלי למשל כותבת את השם המלא שלה בכתב מסויים בצורה כזאת שגם אחרי 50 פעם לא הצלחתי לעשות משהו דומה לשלה, ואם היא תחתום 50 פעמים רצופות, החתימה תהיה זהה בכולם.

לאבא שלי למשל יש קשקוש שקשה מאוד לזייף! וגם הקשקוש הזה, כאילו מועתק אחד לאחד לאורך כל חתימה שלו.

aa123, גם אצלי יש טריק כלשהו בקשקוש, אך זה עדיין לא משהו שבלוני לצערי.

כנראה שחוץ מלחשוב על משהו ראוי ולתרגל אותו בלי סוף , אין פתרון פשוט יותר.

• תוכן חדש...