Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הבדיחה עצמה רצה במידיה עוד טרם הפרסום הנ"ל.

2. לדעתי בפאזה הנ"ל, ההלצה היא בכלל ע"ח האנגלים (היא כלל לא הייתה עולה אילו הם לא היו מזמינים את שגרירנו).

3. לדעתי אין כל בושה בשימוש בטוויטר וכיו"ב וישראל צריכה לנצל את המידיות הללו (טוויטר, פייסבוק ושות') כמה שיותר במסגרת מסע ההסברה שלנו.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פייסבוק זאת רשת חברתית שלפי דעתי מיועדת יותר לצורכי הציבור ולא רשויות, טוויטר זאת פלטפורמה שטחית של העברת מסרים. מילא הציבור מעביר מסרים לממשלה ע"י הפלטופורמות הנ"ל, שזה יחסית סביר, אבל כשהממשלה מעבירה לציבור מסרים בפלטפורומות האלה זה דיי, לפי דעתי כמובן, זלזול. לממשלה לא חסרים משאבים ואמצעים להעברת מסרים - אם זה טלוויזיה/ רדיו / עיתונאות.

אם ממשלת מדינת שקר כלשהו היתה מנסה ליחצן את המדינה שלה דרך פייסבוק, אפילו לא הייתי מתייחס לזה.

וטיפה ציניות לסיום - עוד מעט נגיע למצב שבו תהיה יחידה בצהל שתפקידה זה לשכנע נוער לא להשתמט, כמובן דרך הפייסבוק.

פורסם
לממשלה לא חסרים משאבים ואמצעים להעברת מסרים - אם זה טלוויזיה/ רדיו / עיתונאות.

אז אולי כל הרשויות צריכות לבטל את אתרי האינטרנט שלהן?

נ.ב.

גם אותי זה הצחיק

פורסם
אנחנו לא מספיק בתסבוכת דיפלומטית, אז צריך להוסיף שמן למדורה?

.

באיזה תסבוכת דיפלומטית אנחנו מצויים?

זה שאנגליה עושה לנו "נו נו נו" בתקשורת הגלוייה וסביר מאוד להניח שמרוצה מאוד בעצמה מהחיסול הזה ומעבירה מסרים מרגיעים באמצעים המקובלים הפורמליים ?

לא צריך להפוך את זה לתסבוכת דיפלומטית,סה"כ רעש וצלצולים שעושים כרגע בגלל שזה עוד טרי וחם, בעוד שבועיים כולם יישכחו שזה בכלל קרה וגם הממשל בדובאי יעביר מסרים מרגיעים כי גם לו החיסול הזה עשה שירות (וזה לא משנה בכלל מי חיסל,הדבר היחיד שמשנה זה מי חוסל,ועל זה שהוא לא היה שה תמים אין מחלוקת).

דובאי עושה מהחיסול הזה רעש רק כדי לא להצטייר כמדינה שפותחת את שעריה ומקלה עם הישראלים,אחרת יהיה לה לובי ערבי רציני להתמודד איתו.

אני בטוח שאם ה"חתימה" של החיסול הזה היתה מצביעה לכיוונים אחרים פחות היינו שומעים מזה בתקשורת,אבל ברגע שיש כמה כיווני חקירה ואחד הכיוונים הוא הקשר הישראלי,אוטומטית האש תמשך לישראל.

גם אנגליה וגם מדינות אחרות עשו דברים הרבה יותר "נוראיים", וגם הדברים האלה עברו ונשכחו,בדיוק כמו ה"פרשה" הזאת, שגם היא תעבור ותשכח מהר.

בהקשר לפרסום בטוויטר,לא חושב שהוא כזה בעייתי כי זה מובן שזה נכתב בהומור ציני,אבל,יכול להיות שאם זה היה נכתב בעוד שבוע זה היה הרבה יותר משעשע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
פייסבוק זאת רשת חברתית שלפי דעתי מיועדת יותר לצורכי הציבור ולא רשויות, טוויטר זאת פלטפורמה שטחית של העברת מסרים. מילא הציבור מעביר מסרים לממשלה ע"י הפלטופורמות הנ"ל, שזה יחסית סביר, אבל כשהממשלה מעבירה לציבור מסרים בפלטפורומות האלה זה דיי, לפי דעתי כמובן, זלזול. לממשלה לא חסרים משאבים ואמצעים להעברת מסרים - אם זה טלוויזיה/ רדיו / עיתונאות.

אם ממשלת מדינת שקר כלשהו היתה מנסה ליחצן את המדינה שלה דרך פייסבוק, אפילו לא הייתי מתייחס לזה.

קשה לי לקבל את הטיעון שלך.

יחסי ציבור נעשים במיגוון דרכים ואמצעים שפרסום באתר רשמי הוא רק אחד מהם.

ניהול טוב של יחסי ציבור משמעו נוכחות בכל פלטפורמה משמעותית.

לצורך הדיון - לשיטתך כל הטוקבקים באתרי האינטרנט הם מאנשים פרטיים, שכן לא יעלה על הדעת שגופים מסחריים יעסיקו מגיבים בשכר.

נכון? - ממש לא נכון שכן גם על הבמה הזו מתנהלת מלחמת יחצ"נים.

פורסם

אתה יודע? אני דיי מסכים איתך פה ושם - אבל יש הבדל בין יחסי ציבור של חברה מסחרית אשר מייצגת מוצר כלשהו ובוחרת לייחצן אותו דרך פייסבוק, יוטיוב וטוויטר, לעומת נשיא המדינה אשר מייצג את המדינה ואזרחיה ובוחר ליחצן את עצמו דרך יוטיוב - זה פשוט פתטי.

מעניין אותי איך תגיב כשמשטרת ישראל תשלח לך דוח מהירות דרך הפייסבוק.

לעניין הטוקבקים? אתה באמת חושב שזה לגיטימי שמשרד הממשלה יעסיק טובקביסט אשר תפקידו יהיה לרשום טוקבקים משבחים בכתבות על ראש הממשלה?

ד"א זה דיי מזכיר לי את מנהל הבית ספר ממערכונים של ארץ נהדרת.

פורסם

לעניין הטוקבקים? אתה באמת חושב שזה לגיטימי שמשרד הממשלה יעסיק טובקביסט אשר תפקידו יהיה לרשום טוקבקים משבחים בכתבות על ראש הממשלה?

יחסי הציבור נעשים שם בדרך מתוחכמת יותר, כאן מלטפים לעיתונאי מוביל את האגו, שם מתייעצים איתו ועל הדרך גם שולחים לו הזמנות לאירועים יוקרתיים.

מאכילים אותנו בדיוק במה שרוצים להאכיל והמציאות היא לא בהכרח מה שכתוב בעיתונים או באמצעי התקשורת האחרים (גם פייסבוק הוא אמצעי תקשורת).

פורסם
אבל יש הבדל בין יחסי ציבור של חברה מסחרית אשר מייצגת מוצר כלשהו ובוחרת לייחצן אותו דרך פייסבוק, יוטיוב וטוויטר, לעומת נשיא המדינה אשר מייצג את המדינה ואזרחיה ובוחר ליחצן את עצמו דרך יוטיוב - זה פשוט פתטי.

פתטי? למה פתטי? כי הוא לא מבזבז את תקציב הקשר עם הציבור על שוחד בחירות במסווה של עזרה לחלשים? כי הוא לא מועל בכספי משלם המיסים? או שאולי היית מעדיף שאם כבר יש לו ערוץ יוטיוב, לפחות שיעשה מעשים מגונים כמו קודמו, אבל מול המצלמה. לפחות שיהיה מעניין.

וכן, זה מצחיק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

1. זה שהוא לא גונב, שוחד, מבצע מעשים מגונים - לא גורם להיראות לערוץ שלו ביוטיוב לפחות פטתי.

2. הממשלה מייצגת את בוחריה (מקווה שלפחות לא אותי, אני אישית בתור חייל מפחד לחצות את הכביש באדום ב3 בלילה כשאין אף אחד מסביב, לעומת זאת יש אזרחים למינהם שבתור היותם נשיא לא מפחדים לבצע מעשים למינהם)

3.הדיון גולש ליותר מדי פוליטיקה, לפי דעתי.

פורסם
באיזה תסבוכת דיפלומטית אנחנו מצויים?

זה שאנגליה עושה לנו "נו נו נו" בתקשורת הגלוייה וסביר מאוד להניח שמרוצה מאוד בעצמה מהחיסול הזה ומעבירה מסרים מרגיעים באמצעים המקובלים הפורמליים ?

לא צריך להפוך את זה לתסבוכת דיפלומטית,סה"כ רעש וצלצולים שעושים כרגע בגלל שזה עוד טרי וחם, בעוד שבועיים כולם יישכחו שזה בכלל קרה וגם הממשל בדובאי יעביר מסרים מרגיעים כי גם לו החיסול הזה עשה שירות (וזה לא משנה בכלל מי חיסל,הדבר היחיד שמשנה זה מי חוסל,ועל זה שהוא לא היה שה תמים אין מחלוקת).

דובאי עושה מהחיסול הזה רעש רק כדי לא להצטייר כמדינה שפותחת את שעריה ומקלה עם הישראלים,אחרת יהיה לה לובי ערבי רציני להתמודד איתו.

אני בטוח שאם ה"חתימה" של החיסול הזה היתה מצביעה לכיוונים אחרים פחות היינו שומעים מזה בתקשורת,אבל ברגע שיש כמה כיווני חקירה ואחד הכיוונים הוא הקשר הישראלי,אוטומטית האש תמשך לישראל.

גם אנגליה וגם מדינות אחרות עשו דברים הרבה יותר "נוראיים", וגם הדברים האלה עברו ונשכחו,בדיוק כמו ה"פרשה" הזאת, שגם היא תעבור ותשכח מהר.

בהקשר לפרסום בטוויטר,לא חושב שהוא כזה בעייתי כי זה מובן שזה נכתב בהומור ציני,אבל,יכול להיות שאם זה היה נכתב בעוד שבוע זה היה הרבה יותר משעשע.

יכול להיות שההזמנות לבירורים באנגליה ואירלנד זה לצורכי נו - נו - נו ומאחורי הקלעים הכל היה ידוע וברור מראש,

אבל הפגיעה בתדמית שלנו בעולם לא נמנעת ע"י ההבנות בין גורמי הביטחון השונים

אולי תקרית דיפלומטית זה מילה קצת חזקה אבל תסכים איתי שהיה חכם יותר להוריד פרופיל לכמה שבועות.

שלא תבין לא נכון אין בי שום צער על מותו של האיש או על הפעולה באופן כללי.

למרות שאין הוכחות לכך די ברור שמבצעת הפעולה היא ישראל, הסוכנים שלנו נחשפו המידה זו או אחרת,

לכן הורדת פרופיל מבחינה דיפלומטית היא צעד יותר חכם כדי להשכיח את הפרשה הזו.

נ.ב

לביבי ממש אין מזל עם הפעולות האלו, קודם משעל ועכשיו מבחוח.

פורסם

לא מצחיק ולא ראוי. אולי השגריר/אחד מעוזריו חשב שהוא "מ-גניב". מצער אותי שאני משלם להם את המשכורות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יכול להיות שההזמנות לבירורים באנגליה ואירלנד זה לצורכי נו - נו - נו ומאחורי הקלעים הכל היה ידוע וברור מראש,

אבל הפגיעה בתדמית שלנו בעולם לא נמנעת ע"י ההבנות בין גורמי הביטחון השונים

אולי תקרית דיפלומטית זה מילה קצת חזקה אבל תסכים איתי שהיה חכם יותר להוריד פרופיל לכמה שבועות.

שלא תבין לא נכון אין בי שום צער על מותו של האיש או על הפעולה באופן כללי.

למרות שאין הוכחות לכך די ברור שמבצעת הפעולה היא ישראל, הסוכנים שלנו נחשפו המידה זו או אחרת,

לכן הורדת פרופיל מבחינה דיפלומטית היא צעד יותר חכם כדי להשכיח את הפרשה הזו.

נ.ב

לביבי ממש אין מזל עם הפעולות האלו, קודם משעל ועכשיו מבחוח.

מסכים איתך שהיה מן הראוי להוריד פרופיל ולתת את התגובה הרשמית של "אין תגובה",אבל עדיין, צריך לשמור על פרופורציות ולא לעשות מה"תקרית" הזאת משהו שהיא לא.

גם אני איתך ב"תחושה" שמדובר בעבודה ישראלית,יכול להיות באמת שניתן היה לבצע את הפעולה בצורה נקייה יותר,אבל לא אתה ולא אני נכחנו בפעולה ככה שאי אפשר באמת לדעת אם היה ניתן לבצע אותה טוב יותר.

במחשבה שנייה, מי שהיה צריך למות-מת, מי שצריך היה להעלם מהשטח מבלי להתפס-נעלם,הפעולה השיגה את שלה.

כל מה שקרה אחרי הפעולה- פוליטיקה נטו.

כנראה שאם היינו בריטים או אמריקאים אל מבחוח היה מת,דובאי עדיין היו עולים על ה"עקבות" אבל היו סותמים את הפה.

אגב, על איזו תדמית ישראלית אתה מדבר ?

התדמית שלנו מלכתחילה לא משהו,כמעט בכל מקום שונאים את היהודים\ישראלים (למעט מיקרונזיה שמשום מה מעריצים אותנו ומדינות המזרח ש"מחזיקות" מהיהודים,למעט תאילנד כמובן שלא סובלים את הישראלים).

כשיש לך תדמית טובה אתה עלול להרוס אותה, כשהתדמית שלך מראש לא משהו אין לך את הדאגה הזאת,תמיד כמובן אפשר לשפר את התדמית,אבל אין בהכרח לאן לרדת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
במחשבה שנייה, מי שהיה צריך למות-מת, מי שצריך היה להעלם מהשטח מבלי להתפס-נעלם,הפעולה השיגה את שלה.

והכי חשוב, כל מי שיש לנו חשבון איתו, לא יושן טוב בלילה וכשאנשים לא יושנים טוב בלילה, הם מתחילים לעשות טעויות :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...