Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוויטר זה משהו שבזמן האחרום משום מה מנסים בכח להחדיר לתודעה של הציבור. כאילו מישהו הנחית הוראה מלמעלה.

גם אני לא מבין מה נותן הטוויטר הזה.

פתחתי טוויטר, מאז כל מיני טפילים מוסיפים את עצמם אליי ואני בכלל לא כותב שם כלום.

לדעתי מדובר בתרגיל יחסי ציבור : איך נרים אתר מכוער שאין לו ממש מטרה ותכלית להיות פופולארי ברמות על.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איפה את מעדיף את משרד האוצר? בפייסבוק או טוויטר?

לא מתחבר כל כך לטוויטר, אז אני מעדיף בפייסבוק

דווקא רעיון לא רע, כל משרד ממשלתי ירשום עדכונים על חוקי ותקנות בפייסבוק

אני בטוח שהרבה יותר אנשים יהיה מעודכנים מאשר אם העדכונים האלה יופיעו רק באתר הרשמי של המשרד

פורסם

פייסבוק עם עדכונים ממשרד הרישוי, התחבורה ומהמשטרה לגבי חוקים חדשים ועצות שונות לנהיגה נכונה וגם טפסים להורדה יכול להיות ממש מועיל.

אני לעולם לא נכנס לאתרים שלהם כי אין לי סיבה אבל אם הם היו במקום שכולנו כבר נמצאים בכל מקרה, אין בעיה.

• תוכן חדש...