Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איזה רכב עדיף למשפחה מהרכבים הבאים, כולם מודל 2006, יונדאי אקסנט, סובארו אימפרזה, מיצובישי לנסר?

תודה

פורסם

לנו יש מיצובישי לנסר מ2007, והיא מכונית טובה (לא מבריקה במיוחד), איכותית ואין לה פגמים של ממש. חוץ מזה שאומרים שהיא זוללת דלק... הסובארו יחסית נורא מיושנת לשנתון הזה ושנה אח''כ הוצגה המחליפה אם אני לא טועה... על אקסנט אין בכלל מה לדבר, תוכל לקרוא עליה בשרשור של "הרכב בעל ההתנהגות הגרועה ביותר" יש כמה שציינו אותה שם, נחשבת למכונית בינונית מינוס שיתקח אותך מA לB ולא יותר מזה...

האוטו הכי טוב מבין האופציות האלה לדעתי הוא בהחלט הלנסר, תנסו להתקדם לדגם 2007 שמגיע עם ג'אנטים, הגה ספורט ושש כריות אוויר כסטנדרט כבר בגרסת הליסינג.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

סובארו אימפרזה ומיצובישי לנסר מודלים 2007 מיושנות באותה המידה.

לשני הרכבים האלה ב 2008 הגיעו מחליפים (B3 ולנסר החדשה).

אבל גם אימפרזה וגם לנסר 2007 רכבים אמינים ופחות יקרים לרכישה מאשר מזדה 3, קורולה או סיויק (ויש סיבה לכך).

אקסנט בליגה יותר נמוכה, גם פחות מרווחת.

אם כבר, יונדאי אלנטרה יותר משפחתית מאקסנט.

אני מציע לחפש אימפרזה או לנסר שמורה, באותה מידה.

מה שתמצאו קודם, זה מה שכדאי לקנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...