Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במקרה יצא לי לבוא עם חבר לפירוקיה בכניסה לנשר שניקראת "יורופ חלפים". בעודנו מסתובבים בפירוקיה שמתי לב לכלבי השמירה שמפוזרים בגבולות של הפירוקיה. עד כאן הכל בסדר.

במקרה עברתי ליד הרכב הבא ומה שראיתי בפנים הכניס אותי די לשוק. שני גורים בתוך ג'יפ סגור מלא צואה וסירחון שמורגש גם מחוץ לגיפ והפתח איוורור היחיד שלהם זה הפנס האחורי שאיננו. ביקשתי מהאחד העובדים שלפחות יפתח להם קצת את החלונות והוא חייך ואמר שיש להם פתח איוורור מאחורה. אמרתי שזה לא מספיק להם וכל האוטו מלא בצואה ושתן וסירחון נוראי והם נחנקים שם למוות. הוא אמר שיפתח את החלונות טיפה. אותי זה לא מספק, אומנם לא רציתי לריב שם עם 10 עובדי הפירוקיה אבל אני מקווה שמישהו כאן יכול להעביר את זה הלאה.:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

הרכב שבו כלואים הגורים:

2chazae.jpg

2gugw80.jpg

לא ממש רואים אבל יש צואה על כל המושבים בפנים וריח נוראי גם ליד החלון מבחוץ:

s0vfrd.jpg

ה"פתח " הפיצפון היחיד שיש להם בישביל לנשום אוויר:cry::-(

znk9ip.jpg

הייתי פותח את השירשור ומבקש את עזרתכם מיד אחרי שהייתי שם אבל נסעתי אחרי זה לעבודה ורק עכשיו חזרתי. כואב לי על היחס שהם מקבלים ועל זה שהם נאלצים לחיות ככה. מקווה שמישהו כאן יכול לשלוח את התמונות למקום שיוכל לטפל בזבלים האלה שעובדים שם.:evil:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת חבל על הגורים. הבעיה היא שבפרוקיות הללו, העובדים עושים מה שהם רוצים, ולא נראה לי שמישהו יכול לשנות את המצב שם, כי הם יאמרו ש"הנה בבקשה, יש פתח אוורור לכלבים".

ניסיתם לדבר עם המנהל שם?

פורסם

בתור בן אדם שמאוד אוהב חיות וקשה לי לראות כל סוג של התעללות בבעלי חיים אני מבקש ממך שתתן לי קצת יותר מידע לגבי הפירוקיה הזאת ואני אדאג באופן אישי שיקחו משם את כל הכלבים!

אמא שלי וטרינרית ידועה ויש לה המון קשרים עם הרשויות בארץ,אם יש לך עוד תמונות תעלה אותם לאתר או תן לי קישור בפרטי ואני אבקש ממנה שתדאג שתיצור קשר עם הגורמים הנכונים בכדי לקחת אותם מהשטן שמחזיק בהם.

זה נחשב להתעללות בכל הפרמטרים.

או לחלופין אם אתה גר באיזור ויכול לצלם וידאו ולשלוח לי את זה אני אשמח זה יעזור הרבה יותר.

לא מצליח להבין איך לאנשים אין לב.

פורסם

VIPER05 - אמרת, ועכשיו תצדיק את עצמך. מחכה לשמוע על תוצאות חיוביות (שלחתי לך גם בה"פ)

יורופ חלפים - עזיז

דרך בר יהודה 45

נשר 36651

טלפון:makegif2.pl?cust_id=41301830&heading_code=28050

פקס:04-8200392

אנא הצל את הכלבלבים המקסימים האלו !!

פורסם

אני צריך להיות בעבודה ב11 ואני עובד עד 19 ככה שלעבור שם לא יצא לי היום. מחר אני בתל אביב. מה גם שמצלמת וידאו של פלאפון גרועה ולא יראו יותר מדי. לא כמו בתמונות לפחות. אם מישהו ירצה לעבור שם ולבדוק אם משהו השתנה אז הרכב הזה חונה ממש ליד מחלקת המנועים שם. נכנסים בשער הראשי והולכים כל הזמן ישר. הרכב נמצא מצד שמאל בתור הרכבים, אני בטוח שלא תפספסו, הפירוקיה לא כזאת ענקית.

:-(

פורסם

מזעזע (אני לא יכול לראות את התמונות - אבל רק מהתיאור אני כבר מזדעזע). אני מכיר את הפירוקיה הזו, ביקרתי בה לא פעם ואפילו המלצתי עליה. לא עוד.

אם אדווח ו/או אעביר את התמונות לצב"ח, הם יוכלו לעשות משהו?

מישהו כן יכול לגאול את הכלבים הללו מייסוריהם ולקחת אותם משם?

נ.ב: בפורום כלבים בתפוז יש הרבה משתמשים שקשורים/עובדים ב"תנו לחיות לחיות", צב"ח וכו', הם בטח יוכלו לעזור לך. מציע שתפרסם את הפוסט שלך גם שם.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ירון. פניתי במייל ל2 העמותות-צער בעלי חיים,ולעמותת תנו לחיות לחיות אני מצפה לתשובה מהם.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...