Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף V5

asd1234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות גולף V5.

האוטו הוא שנת 2004 נקי מתאונות (שפשוף קטן בטמבון הקדמי בפינה לא משו רציני)

שילדה נקיה, האוטו ישומש בעיקר לנסיעות בעיר.

המוכר מעוניין ב45 אלף.

רציתי לדעת האם המחיר שווה את הקניה?

והאם האוטו שותה דלק או משו כזה או בקיצרו תגובות על האוטו??.

פורסם

לא חבל לקנות V5 בשביל נסיעות עירוניות?

זה בוודאי לא יהיה חסכוני במיוחד.

בכל מקרה עשה חיפוש בנוגע ל V5 הדעות למיטב זכרוני לא חיוביות במיוחד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הקטע שפה הרכב מוצא ב-25k מתחת למחירון.

המחירון הוא 70k.

לדעתי תבדוק טוב הגיר והמנוע.

יש סיבה וודאית למחיר הנמוך,בעיה רצינית שלה המוכר מודע אבל לא מספר או פשוט ביקוש אפסי לרכב.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

צודק,הייתי קצת לא בכיוון בנוגע למחירון שלה.

אגב,ציפור קטנה לחשה לי שאם מתקינים קולר לגיר זה אמור להאריך את חייו פלאים.כנ"ל לגירים האוטומטיים של דגמי ה- 1.6\2.0.

(מצד שני לך תדע,אולי זאת הייתה ציפור שקרנית :roll:)

V5

פורסם

אם הרכב מיועד לנסיעות עירוניות, לא הייתי ממליץ על המנוע הנ"ל. ( שתיין בנסיעה עירונית במיוחד באוטומט ).

הייתי הולך על 1.6 או 2.0 או TDI :-D.

תחסוך עוד כמה שקלים ותלך על דגם שבאמת יהיה שווה את הקנייה מבחינתך.

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה את הרכב לא רק בגלל המחיר ובעיות הגיר שלו

המנוע עצמו מנוע לא מוצלח עם נטייה לתקלות רבות

תחפש לך גולף gti גם הרכב נוסע טוב יותר גם יותר חסכוני וגם יותר אמין במחיר לא הרבה יותר גבוה

בהצלחה

חזי

פורסם
אני אישית לא הייתי קונה את הרכב לא רק בגלל המחיר ובעיות הגיר שלו

המנוע עצמו מנוע לא מוצלח עם נטייה לתקלות רבות

תחפש לך גולף gti גם הרכב נוסע טוב יותר גם יותר חסכוני וגם יותר אמין במחיר לא הרבה יותר גבוה

בהצלחה

חזי

חזי, אשמח אם תשתף אותנו בתקלות במנוע הנ"ל - כבר 4 וחצי שנים המנוע שלי "סובל" בלי שום בעיה 1.

פותח השרשור מחפש רכב לנסיעות עירוניות, מה עבר לך בראש כשהצעת גולף GTI :?.

פורסם

בתור אחד שהייתה לו v5 חמש שנים אני לא מבין על איזה תקלות מנוע מדברים כאן.

לגביי הגיר ידוע שיש בעיות , אבל חוץ מזה אני לא מכיר מחלה שיש לv5 ואין במנועים האחרים.

בגלל שכולם כבר רשמו חסרונות אני ארשום קצת יתרונות, פנים הרכב מפנק מאוד, יש את כל האיבזור שהגיע באותו שנתון (פנים וחוץ), הרכב יותר חזק מכל המנועים האחרים בעלי גיר אוטומט.

לגביי צריכת דלק כמו שרשמו היא לא נמוכה. אבל אם צריכת דלק מאוד חשובה לך אז תרד מגולפים בשנתונים האלו.

אני אישית מאוד אהבתי את הרכב אבל המחלה שיש לגיר גורמת לי להגיד שבגדול הרכב לא מומלץ.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...