Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הסדר דומה גם לידנית.

הדוגמא פה נלקחה מהאתר של "חבר" שם הופיעו דוגמאות למספר מסלולים (לא לכל הדגמים ניתנו דוגמאות, אך לכולם ניתן לקבל אשראי בתנאים די דומים דרך בנק אוצר החייל).

אתה יכול להציץ באתר http://www.mcc.co.il/

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מתלהב מהמחיר של 90 אש"ח לסיריון.

זה לא זול והאוטו קטן יחסית , ואמיר שליט כתב שהוא גם עולה כמו אלטו וחצי , זה לא עוד 5000 ש"ח , זה עוד חצי אוטו.

אלטו אחת = כ-60,000 ש"ח.

חצי אלטו = כ-30,000 ש"ח.

אלטו וחצי = כ-90,000 ש"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא יודע לגבי האספקה של יוני, אבל הייתי אמור לקבל את הרכב היום (או גג מחר) אך זה נדחה לתחילת השבוע הבא.

לפי מה שהסוכן אמר, הם מוצפים בשחרורים והקצב יותר איטי ממה שחשבו תחילה...

ככה יוצא שהאספקה שלי תהיה בעצם במאי ;)

כמה מכוניות נכנסות בשתי אוניות?

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

למה צריך להיות איכפת להם?

על זמן מסירה של 4, 5 או 6 חודשים, הודיעו לך במעמד החוזה. בתוך תקופת זמן שכזאת סטיה של עוד שבוע שבועיים תחשב לסבירה.

מבחינתם, את הרכב שלך תקבל במועד או קצת לאחריו. אין בכלל תחרות על פלח מחיר זה.

ממה הם צריכים להיות מוטרדים ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אכן כך.

האפשרות היחידה שיקדימו לך את האספקה היא במקרה של ביטול הזמנה של רכב במפרט שהזמנת (גיר ידני, צבע).

מאחר שלא נראה שיש ביטולים, גם אין הקדמה באספקה...

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

זה לגמרי כך... כמו שכבר כתבתי קודם הסוכנת שלי ממש התפלאה ששאלתי בכלל על ההקדמה.

הקטע המוזר הוא שנראה שאנשים שהזמינו אחרי מקבלים לפני (וכן אני יודע שזה תלוי בצבע) פשוט כשהייתי שם שאלתי על כל הצבעים....

אגב מה הוא זמן האספקה למי שמזמין היום?

פורסם

בשלהי שנות ה-80, מחיר סובארו חדשות אך משומשות, היה יקר יותר מאשר מחיר חדש בסוכנות.

הסיבה לכך היתה שזמן ההמתנה הארוך להגעת הרכב היה יכול להשפיע על מחירו של חדש ביום האספקה.

.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...