Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה MPV 1994 - מושך הילוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כמה שאלות בקשר לגיר ב MPV שלי ידית העברת מצב נסיעה לא עובדת באופן תקין אחרי הנעה אני מעביר ממצב P ל- R האוטו נוסעה רוורס כמו שצריך ממצב R אני מעביר ל N האוטו ממשיך לנסועה רווס עם אני מעביר מ N ל D במצב D הרכב עומד כמו שהוא אמור להיות בניוטרל כדי שהרכב יסעה במצב D אני צריך לרדת ל 2 ואז לעלות חזרה למצב D ידית ההילוכים ממוקמת עליד ההגה העברת הילוכים מלמטה למעלה ( מ 1 עד P ) תקינה יש בעיה בזמן שמעבירים מלמעלה למטה (מ P ל 1) כמו שכתבתי בהתחלה.

השאלה שלי העם אפשרי לתקן את זה או שחייבים להחליף את כל הידית ?

במוסך בו אני מטפל אמרו לי שצריך לפרק ולבדוק את הבוקסות אין לי כלכך מוסג במה מדובר כמה לדעתכם זה אמור לעלות?

אני גם שמתי לב שהרכב מושך הילוך העם זה יכול להיות קשור לבעיה בידית הלוכים ?

אני ראיתי פה באתר המלצות על מכון גירים במרכז ספי עם אני לא טועה. אפשר לקבל קצת פרטים מיקום טלפון

עם זה מקום טוב אני מוכן לנסועה למרכז .

עם יש המלצות למכון גירים באזור עפולה עוד יותר טוב.

תודה.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

תודה היתי אצלו היום זה פעם ראשונה שאני מבקש המלצה פה באתר בקשר למוסך וזה באמת משתלם לחכות לתגובה והמלצה על מוסך טוב במקום לבזבז את הזמן במקום לא מקצועי.

ב "אביר הגיר" קיבלתי שירות טוב למרות שלא עשיתי טיפול בגיר כי לא היה צורך אני ממליץ על המוסך הרכב נבדק הגיר נמצא תקין אבי הסביר לי איפה בדיוק הבעיה ושזה לא קשור לגיר.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

• תוכן חדש...