Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Apple מציגים מוצר חדש - ה- IPad

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם רעיון של סרטים נפסל אלה אם תמירו אותם לפורמט של אפל.

בגלל מערכת ההפעלה של אפל גם לא ניתן יהיה להריץ עליו שום דבר שלא "בעל חותמת כשרות של APLLE" ובכך גם הנחיתות שלו מול הנטבוקים שמריצים XP ואולי בקרוב גם 7.

בתור סטודנט "הדבר" הזה ממש לא יחליף לא ספרים כי בזמן הלימודים אין בהם הרבה צורך ובזמן המבחנים אני עובד עם כמה ספרים מעביר מלא דפים מסמן וזה משהו שמסך 10 אינץ והתכונות של המכשיר לא יוכלו לעזור לי .

כך גם לגבי הכתיבה אני לא רואה את עצמי יושב בשיעור ורושם סיכומים על ה"דבר" הזה כי זה עדין לא מתקרב לדף ואת. אני לומד באו"פ ויש הרצאות עזר שאפשר לראות באינטרנט והמרצים כותבים שם על מסך מגע ייעודי לכתיבה, אני לא הייתי רוצה שהמחברת שלי תיראה כך.

אז נשארנו עם 600 דולר לפחות אופציה לגלוש באינטרנט WIFI כי בקישור סלולארי זה פשיטת רגל. ולקרא ספר. אז לשלם 2500-4000 ש"ח לספר כאשר אני יכול להחליף ולקרא ספרים בספריה כמעט בחינם זה בזבוז. אין למכשיר הזה שום ייעוד אמיתי בינתיים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גילעד, כתבת יפה, המטרה העצבנית שעמדה לנגד אפל היתה לקחת נבוט ולרסק את הקינדל לחתיכות קטנות

לדעתי ? הם יעשו את זה ובענק.

בארץ טיפה קשה לראות את זה כי אין פה למעשה שוק של קוראים דיגיטלים עדין.

לדעתי, מעבר למערכת יחצנות ברמות שלא ראיתי הציוד של אפל מגניב (גילוי נאות יש לי איפון :p ) מי שלא מתאים לו שלא יקנה, אם המלך היה ערום היה עולים על זה, עובדה שאנשים עדין קונים והמון.

הציוד של אפל לא מושלם, יש שם דברים שאני לא יכול לתהות מה זה הטמטום הזה (מי אמר תמיכה בפלאש ? ;) )

אבל עדין הוא טוב.

אחד הדברים המעצבנים באפל זה ההתקמצנות המכוונת בחומרה כדי למנוע תחרות מבית

המכשיר בעל יכולות הסלולר יהיה לגלישה בלבד ולא יוכל לשמש לשיחות טלפון, לדעתי מרגיז.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אתה כן יכול לרשום עם עט. אין סיבה שלא.

צריך רק עט מיוחד שעובד עם המסך הספציפי הזה אבל אין שום מניעה לעשות את זה וזה כבר קיים באיפון רק שבגלל גודל המסך זה לא לשום דבר חוץ מלפתקים קטנים.

גילעד

יש עטים לאייפון, אז יש עט שעובד עם המסך מגע הזה...

אבל הייתי מצפה מאפל לקחת את זה כפרוייקט שלהם ולהכין אפליקציה כזו ולא לחכות שמישהו אחר יכין.

שבמקום שבספרייה יהיו ספרים שאני קונה, שיהיו שם סיכומים שאני מסכם.

• תוכן חדש...