Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מה זה פנסים קדמיים עם sealbeams


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במושג sealbeams בנוגע לפנסים קדמיים לספיידר שלי,אני יודע שמדובר בדרישה כלשהי בארצות מסויימות אבל במה בדיוק מדובר. (הספיידר שלי אמריקאית במקור,האם יש sealbeams?).

 

תודה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בארה"ב הברית, המכוניות מצוידות בפנס שהמנורה היא חלק אינטגרלי ממנו. כלומר, לא מחזיר אור ומנורה, אלא פנס אחד שלם.

במיקרה שהמנורה נשרפת יש להחליף את כל הפנס. לא ניתן להחליף את המנורה עצמה.

אריה

פורסם

והוא גם אסור לשימוש באירופה וישראל כי הוא בעל תאורה סימטרית כשהתקן הארופאי (והישראלי) הנו לפנסים אסימטריים.

ההבדל ביניהם זה בצורת פזור אלומת האור וסטייתה.

בברכה - רפי לין

פורסם
אם כך מדובר ב"פטנט" מוזר ולא כדאי בעליל...

 

מדובר במשהו מצויין שהומצא במלחמת העולם השניה ועבד בהצלחה מאז בכ 500 מיליוני כלי רכב.

 

זה נקרא sealed beams , כלומר אלומה אטומה. כמו שאמרו, כל הפנס הוא יחידה אחת שמוחלפת בחדשה כשהנורה נשרפת. עלות יחידה ברמה בסיסית בארה"ב היא 10-15 דולר אמריקאי. יש לי שתי מכוניות עם פנסים כאלה, ואורך חיי הפנסים עצום.

 

לעניין הפנסים הסימטרים, כבר טחנו את הנושא עד דק. לדעתי מה שמשרת נאמנה את צפון אמריקה עשרות בשנים, ללא נזקי סנוור הניתנים להוכחה, יכול לשרת גם את ישראל.

 

נמרוד

פורסם

עד כמה שידוע לי קיימים פנסים כאלו עם פיזור א-סימטרי בהרבה מאוד מכוניות בריטיות ישנות (רובר P6 למשל) שאני מטפל בהם כאן. צורת הפיזור תלויה כמובן בעיצוב הזכוכית של הפנס עצמו, ולא בעקרון המבנה (SEALED).

ניתן להשיג בבריטניה SEALED BEAMS גם ל-LHD וגם ל-RHD (הגה שמאלי, הגה ימני, תלוי במדינה שבה אתה רוצה לנסוע עם האוטו).

פורסם

במדינה שיש לה את תעשית כלי הרכב הגדולה בעולם, שבה כמות כלי היא הגדולה שעולם, שם , זה בסדר. אבל אצלנו...לא מסיפק טוב. אנחנו הרי חכמים יותר.

אריה

פורסם
בפנס שהמנורה היא חלק אינטגרלי ממנו.

אריה

 

האם זה מה נקרא פעם "סילבים" (ולא סליבים-גלילי צילינדר) ?

 

:-)

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
האם זה מה נקרא פעם "סילבים" (ולא סליבים-גלילי צילינדר) ?

 

:-)

 

כן....

 

סירוס של המילה האנגלית. ומכאן גם "סילב" ליחיד, ו"סילבים" לרבים....:wink:

×
×
  • תוכן חדש...