Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ

אנשים עזרו לי להחליט בבקשה-רדיו דיסק,קומפוננטים,מגבר 4 ערוצים תקציב 1000 שקל לכל אחד בערך.

בנוגע לקומפוננטים וויתרתי על הרץ ריינבו ואינפיניטי(שמעתי ואהבתי את הסטים,הטוויטר צרם מעט,מורל אהבתי יותר,ריינבו לא הצלחתי למצוא).נישאר רק הדוטק אלא אם יש עוד סט עד 1000 שקל ששווה שמיעה.יש המלצות?

עדיין תקוע מעט בעניין הרדיו דיסק-קלריון 785 או אקליפס 3100 (עזבו בצד את המחיר)או אולי המלצות אחרות?

מגבר ארבעה ערוצים-לא מעוניין בג'י בי אל ואינפיניטי,אני יכול לרכוש פיניקס גולד אוקטן או רוקפורד פריימ R300-4,מה עדיף? (שוב המחיר לא רלוונטי כרגע)והאם יש המלצות אחרות?

סאב אני לוקח הרץ ES300.כרגע אין מה לדבר על יד שנייה,מדובר במוצרים חדשים,תודה.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש את הקלריון, ואני מרוצה ממנו.

הדוטק הם הימור בטוח (נחש מה? גם אותם יש לי)

יש בפורום מכירה פוניקס גולד 5 ערוצים, לדעתי שווה. (900 ש"ח)

יאפשר לך להגביר את הסט אקטיבית פלוס סאב.

מתחדשת*

פורסם

אוקי,לאחר בירורים אחרונים אני לוקח את המפרט הבא:

רדיו דיסק:קלריון 785

סאב:HERTZ ES300

מגבר:פניקס גולד אוקטן R8:4 ארבעה ערוצים

קומפוננטים:לאחר שמיעה של הרץ אנרג'י ואינפיניטי (ריינבו לא הצלחתי למצוא באף מקום כדי לשמוע) החלטתי שאני חוזר למקור שאהבתי-דוטק אוביישן.

את רוב ההתקנה כניראה אבצע בעצמי,צפו לעדכונים בשבועות הקרובים.אני יעלה כמה תמונות מההתקנה.

אשמח לקבל חוות דעת לגביי בחירה והתאמה של הרכיבים שבחרתי,מה אתם חושבים?

פורסם

שי, נראה מעניין מאוד הPG לפי נתונים שאני קורא פה...

הסאב והקומפ' באמת בחירה בטוחה וטובה, הקלריון גם אחלה בחירה.

שרון.

נ.ב

האם אתה מבצע את הקניה אצל הבחור שדיברנו עליו?, ואם כן אשמח לדעת מחירים...

פורסם

היי שרון,אינני מבצע את הקנייה דרך היבואן עליו דיברנו,ואני חושב שעדיף לי לשמור קצת על היפוק ולא לפרסם מחירים בטח שלא פה,אני רק יכול להגיד שאני מקבל הכל במחירים ממש טובים ומשתלמים לכיס שלי.המגבר הזה באמת מעניין ושמעתי אותו כמה פעמים,עושה אחלה עבודה,אני בודק אופציות למגבר מעט חזק יותר (לא בכיוון של GTO1004,משהו אחר)

פורסם

אני מאחל לך בהצלחה, ושהבחירות שתעשה יצאו לטובה.

בכל מקרה אשמח לדעת על מחיר המגבר בפרטי, בגלל שהוא נראה לי עדיף על הJBL...

שרון.

פורסם

עדכון:הקלריון 785 נרכש והותקן,בואו נגיד שזה להפיל ישראלי בתוך ארץ לא מוכרת ולהגיד לו תתחיל לחפש את הדרך חזרה הביתה.המכשיר מסובך ברמות!אני מקווה שאוכל להישתלט עליו איכשהו.את שאר הרכיבים אני קונה החודש,ויעלה כמה תמונות מההתקנה.מקווה שעד המיפגש הקרוב תיהיה לי מערכת ויהיה מי שיעזור לי לכוון אותה,כי הקלריון באמת מכשיר ברמה שאני עוד לא הכרתי.לילה טוב.

פורסם

כל שאלה שיש לך לגבי הקלריון, חופשי.

יש מספיק אנשים שיש להם את הדגם הנ"ל (אני בניהם) שיעזרו לך גם ע"ג הרשת.

לגבי ההגברה שלי:

סוליד אודיו F4 על מיד וטויטר. (כנראה זמני)

קיקר 150.2 על מידבאסים.

מתחדשת*

• תוכן חדש...