Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן - תקציב עד 150 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי תקציב של עד 150 אלף (אבל מן הסתם אני מקווה להוציא פחות). אני מעוניין ברכב כמה שיותר קטן, עם כמה שיותר ק"מ לליטר, וכמה שיותר בטיחותי למקרה של תאונות.

הדילמה שלי נאוצה בכך שאני רוצה רכב חדש (מקסימום שנתיים אחורה).

אני יכול מצד אחד לקנות רכב 2010, ואז לראות את הערך שלו נשחק ב-20 אחוז עוד לפני שהגעתי הביתה ביום הראשון. אני יכול לקנות רכב 2010 בליסינג, ולשלם בסופו של דבר 30 אלף שקל יותר מהמחירון - וחבל כי אני יכול כבר עכשיו לשלם את כל הסכום אז למה? אני יכול להשכיר רכב 2010 וזה עדיין יהיה כסף שנזרק לפח. אני יכול לקנות רכב יד שניה, אבל הסיכוי למצוא דגם 2010 שואף לאפס. יש לכם ייעוץ על מקומות לקנות רכבים חדשים יותר זולים מאשר באולמות התצוגה? פלוס, האם יש לכם ייעוץ על הדגמים המבטיחים יותר של הסופר-מיני החדשים בארץ? מהשהו זול לתיקון ובצריכת דלק ובטיחותי?

תודה

פורסם

להרבה ייבואנים נותרו דגמי 2009 אחרונים בהנחות נאות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...