Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי מחברת ליסינג,

יש איזה חברה מסויימת שמומלץ לקנות ממנה?

ראיתי כאן בפורום שלשלמה SIXT יש מוסך עצמאי אז אני מבין שזה פחות מומלץ או שאני טועה?

פורסם

לא טועה.

כל חברה אחרת שמטפלת במוסכים מורשי יבואן עדיפה עליו.

ראיתי בעיתון של סופ"ש מחירי זנות של אופרייט ליס, לא ברור לי איך מורידים שליש מחיר על רכב, אבל שווה בדיקה.

רכבים של 90K נמכרים ב 60K.

אני באופן אישי קניתי מהטרייד של לובינסקי (יבואן פיג'ו / סיטרואן). קניתי רכב שהיה במגרש שהבעלים הקודמים שלו היה יד פרטית.

יש שם גם רכבים מהליסינג של פריים ליס (חברת בת של לובינסקי) , אתה מקבל שם לפני הקנייה (לפני שאתה שם שקל) היסטוריית טיפולים מהיום הראשון שהרכב עלה לכביש.

אם לא מוצא חן בעיניך, אתה עובר לרכב הבא, ואחרי שניה יש לך גם את ההיסטוריה שלו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

חשוב לי לחזק את דבריך ולאמר שאם כבר לקנות רכב מליסינג אז רק מחברת ליסינג מוכרת ולא ממגרשים בסגנון "ציון ומומו רכבים משומשים".

לי אישית אין ניסיון בקניה מליסינג אבל חבר טוב של אחי הוא קצין רכב של חברה גדולה במרכז הארץ ששוכרת את שירותי הליסינג של אוויס והוא מספר שרבים מהרכבים שהוא מחזיר הם במצב ממש בסדר- קילומטראז סביר, רובן הגדול בלי תאונות משמעותיות, מצב מכני טוב וכו'.

בהמשך לשאלתך, הוא מספר שאוויס מטפלים ברכבי הליסינג שלהם רק במוסכים מורשים של יבואן הרכב אותו הם נותנים (ואת הכל מתעדים בספר הטיפולים של הרכב), כלומר להם אין שליטה או יכולת לעשות קומבינות על הרכבים שלהם כמו שחברות שמטפלות בעצמן עשויות לעשות.

אני מניח שיש עוד כמה חברות שעשויות להיות רלוונטיות לך, רק חשוב שתבדוק היטב היכן הן מטפלות ברכביהן ועוד יותר חשוב שבכל מקרה תיקח לבדיקה כל רכב במוסך שלך.

טיפ נוסף שנראה לי רלוונטי- בד"כ רכב מליסינג\ השכרה שיש עליו הנחה גדולה מאד לא מומלץ לקחת. לכל דבר יש סיבה!!

אני המקור בלי שום קשר לציפור......:2gunfire:

פורסם

לאופרייט ליס באמת יש איזה מבצע של 30% הנחה, אני אתקשר לברר במה מדובר.

ידוע משהו על אופרייט ליס? איפה הם מטפלים ברכבים שלהם?

פורסם

קנינו שני רכבים מאופרייט ליס - ואין תלונות. אבל בקשר למבצע של שליש - זה רק לרכבים מעל 100 אלף, וגם מוכרים אותם as is

פורסם

אני נוהג על רכבי אופרייט ליס מזה כשש שנים (מזה כחודש אני נוסע ברכב שלישי מאופרייט). מדובר בחברה מקצועית מאוד, רמת שירות ואמינות גבוהה והחשוב ביותר, הם מטפלים במוסכים מורשים בלבד.

פורסם
חשוב לי לחזק את דבריך ולאמר שאם כבר לקנות רכב מליסינג אז רק מחברת ליסינג מוכרת ולא ממגרשים בסגנון "ציון ומומו רכבים משומשים".

לי אישית אין ניסיון בקניה מליסינג אבל חבר טוב של אחי הוא קצין רכב של חברה גדולה במרכז הארץ ששוכרת את שירותי הליסינג של אוויס והוא מספר שרבים מהרכבים שהוא מחזיר הם במצב ממש בסדר- קילומטראז סביר, רובן הגדול בלי תאונות משמעותיות, מצב מכני טוב וכו'.

בהמשך לשאלתך, הוא מספר שאוויס מטפלים ברכבי הליסינג שלהם רק במוסכים מורשים של יבואן הרכב אותו הם נותנים (ואת הכל מתעדים בספר הטיפולים של הרכב), כלומר להם אין שליטה או יכולת לעשות קומבינות על הרכבים שלהם כמו שחברות שמטפלות בעצמן עשויות לעשות.

אני מניח שיש עוד כמה חברות שעשויות להיות רלוונטיות לך, רק חשוב שתבדוק היטב היכן הן מטפלות ברכביהן ועוד יותר חשוב שבכל מקרה תיקח לבדיקה כל רכב במוסך שלך.

טיפ נוסף שנראה לי רלוונטי- בד"כ רכב מליסינג\ השכרה שיש עליו הנחה גדולה מאד לא מומלץ לקחת. לכל דבר יש סיבה!!

לא מדויק בכלל

הרכב הקודם שלי (מאזדה 3) היה מאויס. משום מה מהק"מ ה30 אלף והלאה לא היה כל רישום בספר הטיפולים! (מה שאומר שבמוסך מורשה הם לא נעשו כנראה).לי אישית זה לא כ"כ הפריע-עיינתי בדו"ח הבדיקה,התרשמתי ממצבו של הרכב וקניתי אותו.

הרכב אגב היה במצב מצוין ונסע עד למכירתו עוד כ130 אלף ק"מ (סה"כ למעלה מ200 אלף ק"מ).

אולי מאז (2006) המצב השתנה.

חבר,אתה חופר

פורסם

כמו שנאמר פה,OPL מומלץ (גם מנסיון של אנשים שאני מכיר וקנו שם)

בטרייד אינים של יבואנים גם אפשר למצוא הרבה פעמים רכבים טובים מליסינג או מפרטי,שמעתי המלצות על הטריידים על קרסו ולובינסקי,ואני אישית קניתי באוטודיל (של צ'מפיון) ויצאתי מרוצה.

V5

• תוכן חדש...