Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מערכת עם צליל חזק ובאס טוב.

אני יודע שהתקציב מאוד נמוך אבל אין מה לעשות. המחיר לא כולל הרכבה.

אני צריך רדיו דיסק(עם חיבור USB),רמקולים,מגבר וסאב וופר.

אם אפשר 2 אפשרויות למערכת:

אחת עם סאב וופר ואחת בלי(שהרמקולים יהיו עם סאב טוב)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגבר חלש? תלוי למי, אבל עדיף את זה מאשר זבל סיני שמוצהר על 100 לערוץ ונותן 50 בלחץ.

אם זה יתאים לסאב? תלוי לאיזה אחד.

אם אתה רוצה, קח את ההצעה האחרונה , אבל במקום הטמפו , תוסיף קצת לדוטק אוביישן, ובעתיד תוכל להגביר כמה סוגים של סאבים על המגבר הזה (כמובן לא ביחד) , בלי להתפשר על סט קדמי נמוך.

פורסם

תגיד, על איזה באס בשרי אתה מדבר, בלי סאב, עם תקציב של 2000?

בשביל באס צריך הכנה לדלתות, איטום מינימלי, וקומפוננט בשרי, נגיד FOCAL, אבל...

שום דבר לא יעזור אם אתה לא מכין דלתות.

בניית מערכת לא מתחילה מקניית רכיבים.

פורסם

shizo maniak- תתפלא , יש כאלה שקומפוננט טמפו מוגבר על רדיו דיסק סיני מספיק, בתקציב של 2000 שח אין יותר מידי איפה לחפש באס.

ד"א- תתחדש על המערכת.

פורסם
shizo maniak- תתפלא , יש כאלה שקומפוננט טמפו מוגבר על רדיו דיסק סיני מספיק, בתקציב של 2000 שח אין יותר מידי איפה לחפש באס.

ד"א- תתחדש על המערכת.

:roll: תודה.

בעיה שבחור לא מבין שבעוד שבועיים כשיבין שרכיבים שהוא קנה הם ח*ר*א, ו2000ש"ח שהשקיע אי אפשר להחזיר חזרה, יאלץ למכור אותם ב "אולי" 1000, ושוב יאלץ לחסוך רק הפעם עוד לפחות 2000-3000, אז אולי בנתיים תתחיל להדביק SECONDSKIN או DYNAMAT, תכין טבעות, תעביר חיווט, ורכיבים תקנה כשתחסוך, אז אולי גם נמליץ לך מה ליקנות.

אבל באגדות אני כבר לא מאמין מזמן, ובבאס ב2000ש"ח לא האמנתי אף פעם.

בהצלחה בכל מקרה.

• תוכן חדש...