Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסאב וופר מעולה - למען האמת מדורג כאחד הסאב וופרים הטובים ביותר בעולם.

יש לו סליל בקוטר של 5 אינטש שזה חסר תקדים בשביל סאב וופר.

הוא מדוייק בצורה פנומנלית, יש לו פאנצ' אכזרי ובו זמנית הוא גם יורד נמוך יחסית ונותן גם את הליטוף הזה שאתה מזדהה איתו כשאתה שומע רמקולים של מוראל.

הבעיות הן:

1. תג מחיר לא תחרותי כלל וכלל - יקר רצח.

2. לא נציל - אתה צריך לספק לו 500 וואט RMS אמיתיים ומעלה בכדי לנצל אותו נכונה והדבר הכי גרוע הוא שרוב הרכבים בארץ הם חסרי אלטרנטור חזק מספיק בשביל מערכות הגברה שכאלו והכל בא על חשבון המצבר.

לכן צריך לקחת הגברה ותשתית מערכת חשמל בחשבון.

3. - זה חסרון אישי לדעתי - הפאנצ' שהסאב וופר הזה מוציא - חזק מידי לטעמי, אני לא יכול לשבת ברכב שיש בו את הסאב הזה מבלי לצאת עם כאב ראש מאסיבי.

זה קרה לי שלוש מפעמים מתוך שלוש - ושמעתי סאבים חזקים יותר ממנו בהרבה - אבל משהו בדיוק של הפאנצ' של הסאב הזה - הורג אותי.

4. אתה יכול לקנות סאב וופרים לא פחות טובים וכאלה שאפילו אם הם נחשבים פחות טובים - אתה תתחבר אליהם הרבה יותר מהסאב הזה - בפחות כסף אולי אפילו בחצי מהסכום.

בDIY אחד מנותני חוות הדעת הגדיר את הסאב הזה כשקוף - כלומר הוא אמר שהוא מעולם לא שמע סאב שעובד בצורה כזו שהוא לא היה מסוגל בכלל לנחש שיש סאב ברכב וזה היה נשמע לו כאילו שהבאס המטורף שהיה ברכב בא מעצמו.

תתקשר לפומפה ותשתדל לתפוס לעצמך את הלסת כשתשמע את המחיר שהם רוצים על הסאב הזה בלי תיבה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וכל מה שאדי אמר זה עוד מדבר על הסאב ה"פשוט יותר" ULTIMO SC

"רק" 600 RMS

יש את אחיו הגדול שהוא "רק" 1000RMS

יש לי אותו מאתמול מסתבר שתג המחיר שלו לא כזה גבוה לאנשים שמקורבים למפיצים של ניפון

זה החנויות שמוכרות אותו באופן מופקע 300-400% רווח.

החסרון היחידי שמצאתי לו בינתיים זה ההגברה המאוד בריאה שהוא צריך זהו סאב מאוד לא נציל 85DB בגרסאת ה12' 1000RMS

ב 2 אום.

צריך מגברים רציניים בשביל להגביר אותו.

מעבר לזה רק שבחים יש לי עליו.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אני אשמח לדעת על איזה תג מחיר עומד היום הSC 10

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה החנויות שמוכרות אותו באופן מופקע 300-400% רווח.

בדרך כלל חנות מסתמכת על המחירון המנופח של יצרן/יבואן, שממנו אתה מקבל "הנחה". לכן לא היא זאת שמנפחת את המחיר.

פורסם

המחיר שקניתי את שלי הוא של חנות

תאמין לי שהוא לא כזה גבוהה וגם אם חנות הייתה מוכרת ב 180-200% אולי היום היינו רואים

יותר סאבים שכאלו.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

זה לא ה SC ה SC זה האח הקטן של האולטימו הגדול מה שהבאת בלינק זה הגרסא של האולטימו ה 10 אינץ'

פורסם
המחיר שקניתי את שלי הוא של חנות

תאמין לי שהוא לא כזה גבוהה וגם אם חנות הייתה מוכרת ב 180-200% אולי היום היינו רואים

יותר סאבים שכאלו.

המחירון נקבע על ידי יבואן/יצרן והם אלה שנותנים (ולפעמים מחייבים) לחנות להרוויח 100/200/300 אחוז.

פורסם

זה עדיין מחיר מפיל לסתות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...