Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה גיליתי תופעה מעניינת בלנד קרוזר דיזל שלי..

מתברר שכאשר אני עובר את חצי הטנק (כלפי מטה) מנוע הרכב מגיב הרבה יותר בקלילות,וישנם דיוקים בכל לחיצה על הגז והאצה מהירה יותר. ולא אני לא מדמיין אני מכיר את הרכב שלי מצויין לדעת להבדיל בין הדברים, ואני יודע בוודאות שזה לא בגלל משקל הדלק לקחתי רכב מלא באנשים(לעומת רכב ריק עם טנק מלא) ועדיין ההבל מורגש.

אשמח לשמוע הצעות לפתרון החידה המעניינת הזו ובכלל אלו גורמים משפיעים על השהיית הטורבו ועל הספקת הדלק למנוע.

תודה.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

חשבתי בכיוון פפק טנק דלק , פקק -שסתום חד כיווני , אם מעבר אויר פנימה לא חופשי נוצר ואקום...

ברכבים ישנים זה היה סתם פקק - צליל אופייני בפתיחה...

סתם חומר למחשבה.

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

לחבר שלי יש סיאט חדשה, וכאשר מתחיל להגמר הדלק הוא אומר הרכב פשוט מפסיק לסחוב כמו שהוא רגיל לסחוב, אני לא מדבר על זה שאין יותר דלק ברכב, אלא כמה ליטרים לפני הסוף הרכב לא מגיב טוב, אחרי ששמעתי את זה ממנו נסעתי בדייהטסו של אחותי וגם שם שמתי לב שהאוטו זז בקושי, במד דלק ראיתי שעוד מעט הולך להיגמר הדלק

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ברכב דיזל הפקק נושם אחרת הוואקום הגדול (משאבת סולר חזקה ומזרקים בלחץ גבוהה) היו מקווצים את המיכל .

מנסיון : בעבר איבדתי את פקק הדלק בשברולט סוואנה באחת מתחנות הדלק , לתומי מצאתי איזה פקק במחסן שהתאים (בגודל) , סגרתי ונסעתי . להפתעתי בתידלוק הבא נכנסו לי רק 50 ליטר במקום 100 לא ממש הבנתי מה קרה והמשכתי לדרכי , בתידלוק שלאחר מכן (יום אחרי) נכנסו לי רק 20 ליטר שוב משהו מוזר המנורה הייתה דלוקה ועכשיו רק 20 ליטר ????

באותו היום בערב הבנתי שיש בעיה שנגמר שוב הדלק , נכנסתי לתחנת דלק מלאתי שוב רק 20 ליטר ניכנס . יום לאחר מכן למוסך , מה התגלה ? המיכל האצום של הסוואנה התקווץ כמו שקית שוקו , דבר ראשון חשדתי בפקק ואכן הפקק המקורי הוא פקק נושם והפקק שאני הבאתי מהמחסן פקק אטום . נזק של אלפי שקלים בגלל פקק עלוב .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...