Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש סיכוי להציל גיר שנהגו המוכשר, הנוהג כל חייו על ידני, ורצה להעביר את הבורר הילוכים ל-N ודחף קצת חזק מדי, והגיע ל-R?

הרכב מעלה טורים בעצבנות לפני שהוא מעביר הילוכים ל-2/3. ומ-80 קמ"ש לא עולה המהירות, ורק הטורים עולים גבוה גבוה.

אני שלחתי את הבחור לספי/יניב. האם כדאי לו לחסוך את הנסיעה ולהתחיל לחפש גיר מייבוא? איפה יש גירים כאלה באיזור המרכז/שפלה ומה המחיר בערך?

תודה לחברי הפורום,

כמובן שבוצע חיפוש מקיף, ולא נמצא מוצא,

משכנתא זה קל

פורסם

סליחה על הבורות, אבל הגיר לא אמור למנוע שילוב רוורס בזמן נסיעה קדימה?

בזמנו כשנהגתי על ידני, רוורס לא נכנס אפילו בנסיעה קלילה קדימה.

כמובן שבאוטומט לא ניסיתי... :roll:

פורסם
סליחה על הבורות, אבל הגיר לא אמור למנוע שילוב רוורס בזמן נסיעה קדימה?

בזמנו כשנהגתי על ידני, רוורס לא נכנס אפילו בנסיעה קלילה קדימה.

כמובן שבאוטומט לא ניסיתי... :roll:

נהגנו עם חבר על יונדאי אקסנט 2007 ובכביש מהיר אפילו במהירויות 120 הבורר הילוכים עובר ללא בעיה כלל דרך כל ההילוכים R,N,1,2,3 ללא כל בעיה, ברורו שקצב הנסיעה לא השתנה וההילוך רוורס למשל לא נכנס לפעולה במהירות כזאת אלא רק כשהרכב נעצר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מוזר לי זה קרה בדיוק באותו הרכב שנתון נמוך יותר (ניסן אלמרה 1998)

בנסיעה בין עירונית בטעות הידית שולבה ל R הרכב כבה במקום , ברכבים אחרים אני יודע שההילוך לא משתלב בזה ספציפית הרכב כבה .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

זה מה שקורה בגירים בעלי פיקוד מכאני. אין מנגנון הגנה שמונע שילוב רוורס בזמן נסיעה קדימה, אבל למרות זאת צריך להיות ממש חסר אחריות או חסר תשומת לב משווע, כדי להגיע למצב של שילוב רוורס בנסיעה.

• תוכן חדש...