Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שנורא דחוף לו לעדכן מי קנה מה שייתקשר לציפורה.

המדור עוד קיים? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דוד שלי היה עובד בספינת משא, מהרבה מקומות בעולם לרוסיה, וזה היה ממש נפוץ שמכניסים מכוניות לפינה מוסתרת לספינה ומבריחים אותה לרוסיה בעיקר מגרמניה, אני זוכר דוד שלי סיפר על זה, זה היה בתחילת שנות ה-90.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הלוחית לא מוכיחה כלום.

זו לוחית "צול" (מכס) גרמנית שמשמשת ליצוא מכוניות והיא רשומה ע"ש בנאדם ספציפי.

אם כבר, נראה כי הלוחית אינה בתוקף, אך צריך תמונות יותר ברורות לאמת זאת, אך הליצנים מהמכס/משטרה לא יודעים לקרוא את הלוחיות הללו.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לבקשת האנשים אני שולח את הלוחית ולפי התאריכים שלה אפשר לראות שיש כן בעיה

***מהודעה זו נמחקה התמונה המצורפת***

מכללי הפורום:

נא לא להעלות תצפיות בהודעה חדשה

למעט כאלו שיעניינו את כ-ל חברי הפורום ובמילים אחרות, דברים מיוחדים מאוד בלבד. גם אם בחרתם להעלות תצפיות, רכבים מיוחדים, תמונות ממירוצים וכדומה - אין להעלות תמונות ו/או שרשורים עם פרטים מזהים על אחת כמה וכמה של רכבים ייחודיים שקל לזהותם ולא כל שכן בליווי כתובת או מיקום - אלא אם הדבר מתבצע בהסכמתו המפורשת של בעל הרכב. לא כל אחד מעוניין שכל יושבי הפורום יגיעו להציץ בגלגלים החדשים שקנה או בצבע החדש. תמונות ושרשורים עם סימנים מזהים (מספרי רישוי גלויים, למתקשים) יימחקו ללא הסבר.

פורסם
הלוחית לא מוכיחה כלום.

זו לוחית "צול" (מכס) גרמנית שמשמשת ליצוא מכוניות והיא רשומה ע"ש בנאדם ספציפי.

אם כבר, נראה כי הלוחית אינה בתוקף, אך צריך תמונות יותר ברורות לאמת זאת, אך הליצנים מהמכס/משטרה לא יודעים לקרוא את הלוחיות הללו.

שי

תוכל לפרט יותר פרטים על נושא הלוחית?

לא מעט פעמים יצא לי לראות רכבים עם "סגנון" לוחית דומה.

האם זה לוחית אשר אומרת כי הרכב מיעוד לעבור ארץ או משהו?

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
מה רק בגלל שאנחנו אוהבים מכוניות ובמיוחד אקזויטקה שכזאת, אז זאת סיבה להצדיק עבריינות ותחמנות מס?

כן :roll:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
מה זאת אומרת עכשיו נזכרו?

למה אתה בדיוק מצפה שעל כל רכב של תייר יציבו מעקב של סוכני מכס?

לא, אבל לא ממש נראה לי שהנהג שנתפס נהג עליה במקרה רק 5 דקות.

אני בטוח שהR8 הזו הספיקה לעבור ליד הרבה משטרות בשבועיים לפחות שהיא הייתה פה לפני שהיא נתפסה.

קקטוסולר ידנית

פורסם
כן :roll:

אם אני מבין נכון, אז בעצם אין לך שום בעיה עם סוחרי רכב תחמנים שמוכרים במחיר מחירון רכב גנוב, משוכפל,מעוקל, לאחר 4 תאונות שילדה, כל עוד זה רכב ספורטיבי והוא לא נמכר לך. כל הכבוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תוכל לפרט יותר פרטים על נושא הלוחית?

לא מעט פעמים יצא לי לראות רכבים עם "סגנון" לוחית דומה.

האם זה לוחית אשר אומרת כי הרכב מיעוד לעבור ארץ או משהו?

הלוחית בתמונה היא לוחית גרמנית אבל רוב (אם לא כל) מדינות אירופה מציעות לוחיות דומות, לרוב עם שילוב צבע אדום.

מאחר וכל אדם יכול לרכוש רכב בגרמניה (או מדינה אחרת) ולייצא אותו למדינה אחרת קיים צורך לאפשר לו לרשום את הרכב על שמו ולנסוע עמו למדינתו על מנת לרשום את הרכב. אותו אדם אינו יכול לקבל לוחית גרמנית רגילה מאחר והוא אינו תושב גרמניה ואינו יכול להשתמש בלוחית הקיימת מאחר והלוחית שייכת לבעלים ולא לרכב. על כן, קיימות לוחיות מיוחדות למטרה זו. וכזו לוחית מופיעה על הרכב בתמונה.

לצורך קבלת הלוחית יש להביא למשרד הרישוי תעודת ביטוח. בהתאם לתוקף הביטוח תונפק לוחית שתהיה בתוקף עד למועד פקיעת הביטוח. יחד עם הלוחית הקונה יקבל גם רשיון רכב על שמו. בצד ימין של הלוחית מופיעים שלושה מספרים על רקע אדום. כך למשל לוחית עליה מופיעים המספרים:

01

12

09

תפוג בראשון לדצמבר 2009, קרי לאחר יום זה הרכב נוסע ללא רשיונות בתוקף וחשוב יותר, ללא ביטוח. תוקף הלוחית נע בין חודש לשנה, בהתאם למשך הביטוח שבוצע.

אגב, בגרמניה קיימת לוחית בפורמט זהה, אך עם פס צהוב בצד ימין. היא נקראת KURZ (קצר) והיא מונפקת רק לתושבי האיחוד האירופי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

צלחות ייצוא (הידוע גם בשם "Ausfuhrkennzeichen" צלחות המכס,) משמשים לייצוא כלי רכב בחו"ל. צלחות הם היחידים אשר אין רצועת היורו כחול בצד שמאל לבין הבעלים לא חייב להיות תושב גרמנית לרשום את המכונית.

.

התאריך על רצועת אדום בצד ימין לא להראות את תאריך התפוגה של צלחת: במקום זאת, מציג את תאריך התפוגה של ביטוח הרכב לאחר תאריך זה הרכב חייב לעזוב את גרמניה

רכב אשר לא נרשם (כי הם להעברת בתוך גרמניה) יש לבצע קצר הצלחות לטווח תקפה רק למשך חמישה ימים. הקוד מתחיל עם המספרים 04, למשל DD-04000, ואת צלחת יש רצועה צהובה על מראה הנכון כאשר הם תקפים. התאריך מופיע מספרית, על שלוש שורות, קוראת יום, חודש, שנה, עם כל שתי ספרות. הרכב לא היה צריך בדיקה טכנית חוקית, אולם זה חייב להיות מתאימים לעבור ניתוח טכני בפומבי. פרמיות הביטוח הם גבוהים למדי, appr. 100 עבור הנ"ל 5 ימים. רוב חברות הביטוח אשראי זה סרט אם הרכב רשום כמו מכונית רגילה עם חברת הביטוח לאחר אותו בימים אלה 5.

800px-Deutsche_Ausfuhr-Kfz-Kennzeichen_%28Export%29.jpg

200px-Deutsches_Kurzzeit-KFZ-Kennzeichen.jpg

פורסם
לא, אבל לא ממש נראה לי שהנהג שנתפס נהג עליה במקרה רק 5 דקות.

אני בטוח שהR8 הזו הספיקה לעבור ליד הרבה משטרות בשבועיים לפחות שהיא הייתה פה לפני שהיא נתפסה.

אוקי אז ניקח את זה עוד צעד, האם לטעמך כל רכב בעל מספר זר שנצפה על ידי שוטר/חוקר מס צריך להעצר לביקורת?

• תוכן חדש...