Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה דרך חברים שעובדים בארגון גדול, שיבדקו אצלהם בעבודה על רכב שחוזר לליסינג והוא במצב טוב.

ראיתי כבר רכבים מליסינג עם פחות מ40K ובמצב יפה מאוד כי מהנדס מבוגר מגבעתיים, שילדיו לומדים רפואת שיניים בהונגריה, לא עושה רייסים ובודק את מנתק ההצתה.

אבל רכבים כאלה לא מגיעים למגרשים. הם נחטפים בדרך.

בוס שלי אמור להחזיר את הקורולה דגם ישן שלו. כבר לפני חצי שנה בן אדם סגר איתו שהוא לוקח אותה.

עוד מישהוא החזיר קורולה רובוטית בת שנתיים עם 16K על השעון כי זה לא היה לו כלכלי. מיותר לציין שהוא לא שילם קנס על יציאה מוקדמת מחוזה כי מישהוא שריין אותה מראש וקנה.

פורסם

יש לי חבר שקנה מליסינג מיצובישי לנסר ב 59K. זה היה לפני כמעט שנה אז לא יודע מה המחיר היום. לגבי הקילומטראז' כפי שנאמר כבר, צריך למצוא מציאות.

עד כמה שידוע לי, לא היו לו בעיות במהלך השנה עם הרכב והוא די מרצה ממנו.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

בקיצור, יש סיכוי.

אם הסיכוי הוא אחד למליון - ומצאת - מה זה משנה מה הסיכוי ?

אם הסיכוי הוא 1 ל-2, ולא מצאת - מה זה משנה מה הסיכוי ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...