Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים, יש לי בעיה מוזרה ואני חייב את עזרתכם. יש לי מגבר JBL GTO1004

4X100, 2X284 , אני רוצה לחבר עליו 2 סאבים של אינפיניטי REF1250 300RMS , שהיו מוגברים עד עכשיו על הפולס אודיו BA4400.

החיבורים של שני המגברים שונים, כאשר בפולס היה שרטוט איך לחבר שני סאבים ובחוברת של JBL אין שרטוטים.

עשיתי שני גישורים מכל שני ערוצים והסאבים מנגנים מוזר- סאב אחד זז כמו שהיה וסאב אחר רוקד הפוך וכמו הילוך איטי,עם מהלך גדול. ניסיתי להפוך פאזות , RCA וזה פשוט רק החליף בין הסאבים.

הקטע המוזר, שכשניתקתי מהטרמינל אחד של הסאב(יש טרמינל לכל סאב) את החוטים, הוא עדיין זז ,שניהם זזו !!:shock:

ושניהם זזו כביכול אותו דבר. אבל זה עדיין לא חזק כמו שהיה על המגבר הקודם .

חשוב לציין שבמגבר השני זה עבד פיקס, והיה שם בורר ערוצים....פה אין (JBL) אלא רשום צורת חיבור למצב 2,3,4 ערוצים.

אני באמת זקוק לעזרה שלכם כי אני כבר השתגעתי...איך אני עושה שהם ייפעלו רגיל כל אחד בגישור שלו ?

המון המון תודה ואם שכחתי לציין משהו תשאלו , שוב תודה ...רועי :)

פורסם

היי,

קדום כל לבנאדם כמוך באמת כיף לענות, הצורה בה אתה מבקש ממש מעודדת לעזור.

אני הייתי בודק את כל החיוווט ביין הסאבים, מכל סאב למגבר, בטרמינלים, פשוט מוציא את כל זה ומרכיב מחדש.

פורסם

נסה להכלות תמונה(חיווט למגבר) איך חיברת את הסאבים,

האם ב"שני" הערוצים שפילטר מכוון בLP?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

בשניהם מכוון לLP, לא שיניתי כלום בחיווט ממה שהיה מחובר לפולס אודיו

אני אנסה להעלות תמונה ואפילו וידאו כדי שתוכלו להבין איך זה נראה ומנגן...(הבעיה שאין לי מושג איך מעלים וידאו..=\)

הם פשוט זזים ומנגנים מוזר, אני לא יודע איזה מהם אמור להישאר כמו שהוא , אבל אחד זז יותר לאט עם מהלך גדול , סגנון של BASS I LOVE YOU ...

איך ייתכן שבפולס אודיו הכל פועל טוב ובJBL לא? :-(

תודה רבה לכם ולילה מצויין !!

פורסם

גם אם תשים סאב בלי תיבה ולא מחובר, ליד סאב אחר שפועל, הסאב הלא מחובר יזוז.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היי חבר'ה, אחריי בדיקה של אינסוף בדיקות וחיבורים , עדיין סאב אחד רוקד יותר מהשני.. יכול להיות שיש בעיה במגבר באחד מהגישורים ? ( ערוצים שונים או שערוץ אחד נדפק ?)

בJBL אין בורר של 2,3,4, ערוצים ...

יש 4 כניסות RCA וככל הנראה שכולן מחוברות יש מקסימום כוח. ככל שאני מנתק RCAים העוצמה נחלשת.

הפיתרון שעשיתי , עשיתי לכל RCA (שמאלי ימני של הסאב) מפצל וכך התחברתי לכל ארבעת הכניסות ...עדיין התוצאה אותה תוצאה ממקודם ...מה דעתכם ?:?

תודה !!

פורסם

עזוב את המפצלים.

תחבר את הRca רגיל , זוג לשתי ערוצים ועוד זוג ועוד שתי ערוצים השניים .

תחליף את ה+ ו- מערוץ 1 ו2 ואת ה+ ו- מערוץ 3 ו4 תשים איפה שהיו 1 ו2.

פורסם

עשיתי את זה כבר אבל עם מפצלים- (ללא מפצלים יש לי רק 2 RCA - L\R )

דרך אגב, כדי להשיג 4 RCA חיברתי REAR לערוץ 1+2 וSUB ל3+4 .. גם לא עזר הרבה ...

איך אני יכול לעשות שהJBL יפעיל את הסאבים כמו הפולס אודיו ? ...לא יכול להיות שהמגבר הזה טוב יותר מהJBL ....נכון ?

• תוכן חדש...