Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטרקטור המדובר הוא: seme exsplorer 90 top משנת יצור 2001.

מצוף הדלק התקלקל, הבעיה לא מפריעה כלל לפעילותו התקינה של הטרקטור אבל מפריע לי מאוד ששעון הדלק לא עובד, אצלי בטרקטור הכל צריך לעבוד טיפ טופ!

בחברת ישראל לרכב וחלפים שהיא בעצם היבואן מבקשים 1680 ש"ח לא כולל מע"מ שזה קצת מוגזם לפוטנציומטר מצ'וקמק עם חתיכת קלקר.

אולי למישהו יש מושג איך אפשר למצוא את המצוף הזה במחיר שפוי?

או שאולי בכלל אפשר לשפץ אותו?

יורם אתה שומע אותי? :lol:

תודה ויום טוב!

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

אותי לימדו שבטרקטור ממלאים פול כל בוקר גם אם מילאת בלילה .

כל בוקר

כל בוקר

לא עבדתי כמעט על כלים כמו שלך אבל אני מאמין שאתה לא מסיים מיכל ביום .

לגבי הפדנטיות לזה כבר אין לי פתרון .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יורם אתה גדול!!!

:-D

אומי, סולר אף פעם לא יהיה חסר!

פשוט קשה לי לראות שהמחוג לא זז כאשר אני פותח את הסוויצ' :roll:

פורסם
תודה רפי!

אני אבדוק ביום ראשון.

בדקתי אצל אריה היום שדרך אגב הוא ממש נחמד ומנסה לעזור!

יש לו 2 טרקטורים כאלה לפירוק , על מיכל כולל מצוף הוא רוצה 1500 ש"ח ועל מצוף בלבד חצי ממה שביקשו בחברה שזה בערך 850 ש"ח שזה עדיין יקר מאוד!

בחברה בטורקיה המצוף עולה 70 יורו, שזה כבר נשמע יותר סביר.

פורסם

היום באמצע העבודה מצוף הדלק חזר לחיים! :angel:

אני מקווה שהוא יחזיק מעמד ולא יפריח את נשמתו שוב.

פורסם

לדעתי המצוף דלק שלך הוא זומבי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זומבי חבל על הזמן!

אחרי שאתמול הוא עבד כל היום, היום פתאום שמתי לב שהוא רוקד, לרוב בזמן נסיעה הוא עובד אך בזמן עצירה מפסיק לעבוד ואז שוב כשאני מתחיל לנסוע הוא עולה למעלה וככה ממשיך אך בזמן נסיעה רצופה לרוב הוא עובד.

קצת מוזר אבל מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

תבדוק מגעים, או בקונקטור, או במצוף עצמו (מעין מסילה מנחושת עם מחט שרצה אליה)

תבדוק קצת באתרים בחו"ל, יתכן כי ישנם כלי רכב נוספים שיש להם את אותו מצוף דלק ושם זה הרבה יותר זול.

(זה כמו שבזמנו שמשאבת דלק מכנית לSJ410 הייתה עולה איזה 500 ש"ח, היתה משאבה חשמלית תחליפית ב30 ש"ח)

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...