Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בן 24, נוהג על יונדאי סונטה, שנת 2000, כבר 5 שנים (של ההורים) שמתוכם שנה היא בבעלותי.

האוטו משמש אותי לעבודה בלילה 5 דקות נסיעה לכול כיוון ולעיתים רחוקות אני יוצא מהעיר לטובת ראשון לציון.

לאור העובדה שהאוטו כבר בן 10 ויש עליו 180 אלף ק"מ, אני מעוניין לשדרג אותו.

בעקרון תכננתי לשדרג בעתיד (עוד כשנה) לאחר שאחסוך קצת כסף, אך בעקבות תקלות שונות בזמן האחרון, אין מנוס מלמכור אותו בהקדם.

התקלות אומנם מאוד קטנות, אך לעיתים קרובות, ואין לי אפשרות לאחר לעבודה בלילה בכלל, כמו כן שאין לי זמן לבלות במוסך.

האוטו המיועד ישמש אותי לשנה שנתיים, שבהם אחסוך לאוטו חדש מהחברה כמו כצריך ושילווה אותי כמה שיותר.

הדרישות שלי:

ידני\אוטומט - ממש לא משנה.

צריכת דלק - ממש לא משנה (אני עושה 12-13 ק"מ בשנה והחסכון השנתי הוא לא גדול) בלי קשר שאני רגיל ל7 ק"מ לליטר.

אמינות - חשוב ביותר ! (זה גם נגזרת של שנה וק"מ שעבר האוטו המיועד).

בטיחות - כשיהיה לי ילדים אני ילך על מינימום 5 כוכבים, כרגע אני מוכן להתפשר על פחות.

תא מטען - לא משנה

ביצועים - אני יהיה מוכן להתפשר על ביצועים נמוכים עד שארכוש בעתיד משהוא חדש.

תקציב - 55 אלף ומטע (בהתאם לתועלת\מחיר)

כמה רכבים ששמתי עין עליהם:

סוזוקי אלטו - אין לי בעיה לשלם 59 אלף, עם תנאי מימון מעולים בסוכניות שונות, וכמובן הכיף באוטו חדש עם אחריות בלי דאגות.

חוסך המון זמן מלחפש רכב יד שנייה ושצריך לקחת יום חופש על כל אוטו שרוצים לראות, אם יתנו לי על הסונטה 25 אלף קשה לעמוד בפיתוי.

שברולט אופטרה\אוואו - עד כמה האוטו הזה כזה נורא בהתאם לדרישות שלי ? לשנה שנתיים בשביל כמה דקות לעבודה ? לא ניראה לי בחירה כזאת גרוע, שנתונים גבוהים ק"מ נמוך, מחירים ברצפה.... מה אתם אומרים?

פגו 206 - יכול להיות שזה עדיף מהעליונים, או זה שיותר מידי בשביל הדרישות שלי?

פורד פוקוס - מחיר יקר, שנתונים נמוכים, אבל אם אמצא אחד במצב טוב עם ק"מ נמוך, לא עדיף לי?

תודה לעוזרים

פורסם

האלטו בהחלט נשמעת כמו הבחירה המועדפת, כי היא עונה לסעיף הכי חשוב לך (אמינות) בצורה הטובה ביותר (בהנחה שאתה לא נופל על לימון).

האם בדקת בסוכנות האם יש רכבים ידניים זמינים? היה שרשור בכללי לגבי זה.

פורסם

מה זה אומר לימון?

לא לא בדקתי לקבי זמינות של הרכבים, למה יש בעיה בזמינות של האלטו הידנית?

כמו כן האם כדאי לי לחכות לינואר כדי שהאוטו יהיה 2010?

האם יכול להיות שהמחיר יעלה בינואר ?

או שבכלל המחירים עכשיו ירדו ויהיו מבצעים עד סוף החודש?

פורסם

אם תרצה להזמין את הסוזוקי אלטו,תצטרך להמתין עד חודש מרץ לפחות. יש ביקוש די גדול לרכב הזה,והמלאי שלו אזל.

פורסם
מה זה אומר לימון?

לימון זה כינוי לרכב שיש לו הרבה בעיות ומקורן כנראה בהרכבה לא טובה. דבר נדיר מאוד מאוד ולא משהו שצריך לחשוב עליו בכלל לפני ש2-3 ביקורים במוסך לטיפול באותה בעיה לא פותרים אותה.

פשוט ציינתי שכל עוד אתה לא נופל על רכב כזה (ואתה לא. שוב, זה נדיר מאוד) קניית רכב חדש עם אחריות פותרת את הסעיף הכי חשוב לך - האמינות.

פורסם

אם השימוש העיקרי שלך ברכב הוא נסיעה של קילומטרים בודדים לעבודה וחזרה, האלטו בהחלט יכולה להיות אופציה מעניינת עבורך. הבעיה היא שביום שתצטרך לעשות איתה את הנסיעה אקסטרה אתה כנראה קצת תתאכזב.

רוב הסיכויים שגם אם תזמין רכב מחר בבוקר לא תקבל אותו עוד סוף החודש ולכן סביר להניח שבכל מקרה תרכוש רכב "מודל 2010". בכל מקרה ההבדל הוא בעיקר פסיכולוגי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה לחברי הפורום שקרבו אותי עוד צעד לכיוון האלטו.

עם כל הצער שבדבר כניראה שזה יהיה הרכב שלי לשנה שנתיים הקרובות

פורסם

תהנה.

אין לי בעיה עם מכוניות נישה עירוניות, אבל יכול להיות שההתלהבות שלך תעלה לך ביוקר.

האלטו חדשה "מהניילונים" אמנם, אבל זאת תהיה נפילה רצינית לדעתי מהנוחות וההרגשה בסונטה. הרכב פשוט מאד מאד ומרגישים את זה בכל פינה.

לא הבנתי (באמת מחוסר ידיעה), אלטו חדשה עולה 59 אש"ח? או שאתה עוד צריך להוסיף את ה25 אש"ח של הסונטה?

אם תרכוש ב60 - 65 אש"ח רכב 2006 - 2007 כמו פוקוס או לאנסר ודומותיהן, תתקע איתן כל יום? ואלו דוגמאות הכי בסיסיות לרכבים משפחתיים "אפורים" שהם 3 דרגות מעל האלטו בכל פרמטר אפשרי.

תעשה קודם סיבוב בסוזוקי ואח"כ תחליט. יכול להיות שהיא באמת תתאים לך. רק שלא תתאכזב.

בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

"eransh1"

תודה רבה על הדאגה.

אכן הסונטה זה אוטו מאוד נוח, ויהיה לי ירידה משמעותית בחווית הנהיגה.

ובגלל זה הדגשתי שהאוטו העתידי ישרת אותי לשנה שנתיים עד שאוכל לרכוש אוטו חדש כמו שצריך שילווה אותי לטווח הארוך.

אלטו חדשה (ידנית) עולה 59,000 ש"ח

יש מימונים שונים וטרייד-אין

(מחירון לוי יצחק לסונטה הוא 29,000 ואני יהיה שמח למכור או להחליף תמורת 25,000)

נכון שבתקציב שאני מציג אוכל לקנות פוקוס, אך אין לדעת מה עבר על האוטו, יש המון כאבי ראש בקנייה ביד 2, וכן יכול להיות שמידי פעם אני יצתרך להחליף את החלק הזה ופעם את החלק ההוא - אי אפשר לדעת.

פורסם

תחזוקת האלטו היא נמוכה או גבוהה יחסית לאחרות?

זו מכונית אירופאית (תחזוקה יקרה) או יפנית (תחזוקה הזולה יותר)?

תודה.

פורסם

אתה שואל אם האחזקה של רכבים אירופאים יקרה מהאחזקה של רכבים יפאניים או שאתה קובע עובדה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה לגבי פנדה ידנית בת שנתיים שתעלה קרוב ל40 אלף שח?

הרבה יותר מכונית,חזקה ומרוחת ונחשבת כאמינה.

במידה ותקנה שברולט-שים עליה שלט ביום שאתה קונה-המכירה עלולה להיות קשה מאוד

פורסם

אם תחליט לבחור באלטו, קח בחשבון שידנית (ורודה) תקבל רק בחודש מרץ.

צבעים אחרים יגיעו בחודש אפריל.

זה היה המצב כשהייתי בסוכנות בשבוע שעבר, יתכן שבינתיים גם ורודות נחטפו :roll:

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

אל תיגע באופטרה ובטח שבטח לא באוואו

206 יחסית חסכונית לשאר בחירה טובה !

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

תודה למגיבים.

נוסף לשיקול עוד רכב....

הסונטה שברשותי עונה על הדרישות שלי, וזה רכב שמאוד נוח לי איתו.

במשך 5 שנים האוטו לא עשה שום בעיות למעט השנה האחרונה שהוא עושה לי מכול מיני דברים קטנים ורק בגלל זה אני רוצה לחדש - אני לא חובב מוסכים.

מחירון הרכב באזור השנים האלו הוא נמוך מאוד (חסרון במכירה, יתרון לקונים)

כלומר - בתוספת של 10-15 ש"ח אוכל לקבל סונטה 2003 עם ק"מ של 90-120 אלף.

עוד רעיון - בתוספת סמלית של 5 אלף לקבל את אותה סונטה 00-01 רק עם חצי מהק"מ שיש לי = 90-120 ק"מ (ויש כאלו !! )

יש הרבה רכבים מאוד שמורים, עם ק"מ באזור ה 80-90 !

סה"כ עלות הרכב תהיה בין 25-40 אלף.

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...