Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף - פיגו 206 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בקשר ליעוץ לרכב.

אני רוצה לדעת איזה רכב כדאי לי מהבחינות האלה של מנועי 1600 .

חלקי חילוף - צריכת דלק - ובעיות נפוצות - ואמינות.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

ה 1600 של ה 206 לא סובלים ממחלות ידועות.

האחזקה של ה 206 זולה יותר (מרווח הטיפולים ארוך יותר מהגרמניות, חלקי החילוף טיפה פחות יקרים, ושעתון יצרן זול יותר)

לדעתי גם הביטוח של ה 206 יהיה זול יותר.

לגבי מחלות של הגולף, תלוי בשנתונים.

הכי טוב להריץ חיפוש בפורום בטוח יש שרשורים בנושא.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה על המדיע גבר .

אם תוכל לענות לי על עוד שאלה אשמח ..

בפיגו 206 מנועי 1400 אטומט יש בעיות נפוצות?

ואני רוצה לברר מה ההבדל בצריכת הדלק של 1400 אוטומט לבין 1600 הילוכים אם יש הבדלים משמעותיים..

פורסם

אין הבדל בין 1400 ל 1600.

המחלה היחידה של 1400 היא אטם ראש מנוע שנפרץ איפשהו ב 120K ק"מ, ואז לפתוח ראש יעלה לך משהו בסביבות 2500 ש"ח (כולל כל מה שמחליפים על הדרך + כיוון שסתומים). אבל לכל רכב יש את המחלות שלו.

שניהם מהנים לנהיגה, למרות הגיר. (אותו גיר בשניהם).

לא תרגיש הבדל גדול בצריכת דלק (אם בכלל) משנת 2003 הדגם XT של ה 1400 מגיע גם עם רדיו דיסק אינטגרלי נשלט מההגה.

בכל מקרה עדיף XT , אם אני לא טועה חוץ מהגאדג'טים הוא גם יותר בטיחותי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...