Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוהג על פורד פוקוס 2003 (מנוע 1600).

ושמתי לב שההגה קשה לסיבוב, כלומר נגיד אם אני רוצה לסובב אותו ביד אחת,אני צריך להשתמש בהרבה כוח.(יש התנגדות רבה)

לא כמו במכונית שעליה למדתי נהיגה (golf חדשה), או מכונית אחרת כלשהי שנגעתי בהגה.

זה ככה אצל כל הפורד מהדגם שיש לאבא שלי? או שזה בעיה אצלנו באוטו.

אשמח לקבל ייעוץ מה לעשות.

פורסם

הרכות של ההגה שונה בין כלי רכב.

בכל מקרה די מוזר שאתה לא מצליח לסובב ביד אחת יכול להיות שעם הזמן תתרגל אליו ויהיה לך יותר קל.

או שההגה עצמו נדפק והוא קשה לסיבוב אז תכניסו למוסך.

פורסם

אפשרי לסובב ביד אחת.

אבל ההתגדות שלו היא חזקה יחסית ואם אני עוזב אותו בסוף פנייה בשביל להתיישר,הוא פשוט קופץ כזה.

הוא לא מתיישר רגיל.

שאני לפעמים משתמש ביד אחת, אני צריך לדחוף כזה את היד על ההגה ולעשות לחץ שלא יחליק.

אז הבעיה היא בדגם או באוטו עצמו?

פורסם

בפוקוס ההגה אכן קשה יחסית למשפחתיות אחרות, אבל עם הזמן תגלה שהוא נותן המון פידבק ומאפשר שליטה גבוהה בהיגוי הרכב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בזמנו עשיתי בדיוק את המעבר הזה מגולף (אמנם לא החדשה) לפוקוס 2002.

לא הייתה לי שום בעיה עם ההגה (עד היום יש לנו פורד פוקוס בבית וההגה לא קשה).

אתה פשוט נהג חדש (דנדש אש לדעתי)

ואתה מסכן את הבטיחות שלך בדלל דאווין של יד אחת. תלמד לנהוג קודם כל, אח"כ היד אחת תבוא לבד. (אני אגלה לך שבסוף אפילו תדע לאותת, לסובב את ההגה ולהגביר את הרדיו הכל עם יד אחת.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אני לא נוהג ביד אחת בנתיים.

פשוט יש מצבים שאתה כן משתמש ביד אחת וזה מקשה יותר. ורציתי לדעת אם זה בעיה בדגם.

או ברכב עצמו.

פורסם
.

אתה פשוט נהג חדש (דנדש אש לדעתי)

ואתה מסכן את הבטיחות שלך בדלל דאווין של יד אחת. תלמד לנהוג קודם כל, אח"כ היד אחת תבוא לבד. (אני אגלה לך שבסוף אפילו תדע לאותת, לסובב את ההגה ולהגביר את הרדיו הכל עם יד אחת.

עכשיו שקראתי את זה אני נזכר במורה לנהיגה שלי שלמד אותי "נהיגה עם יד אחת" ולאזור ביטחון בנהיגה.

והורדת ידים מההגה.

אחח איזה תקופות היו חחח

• תוכן חדש...